Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ CUE !!! SOS !

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Παίδες καλησπέρα ! Εχθές αγόρασα έναν καινούργιο δίσκο μετέφερα από το παλιό δίσκο στο καινούργιο όλα τα τραγούδια μου ! Άνοιξα το πρόγραμμα ( virtual dj 8 ) και δεν είχα ούτε ένα cue ! Να σημειώσω πως ότι database είχε δημιουργηθεί μέσα στο παλιό δίσκο το μετέφερα στον καινούργιο ! Μια βοήθεια !! Για να τα επαναφέρω !!!!
 

geposted Mon 13 Aug 18 @ 9:03 am
 

geposted Mon 13 Aug 18 @ 9:31 am
Μου εκανε εντυπωση που στο δευτερο link υπαρχει η συγκεκριμενη οδηγια :
Copy the entire /Users/YourUsername/VirtualDJ folder from your old computer to the new one. (except from the settings.xml file - See Note at the bottom of this page)

Κι εγω νομιζω οτι στο λαπτοπ μου εκανα με το settings.xml file ακριβως αυτο που ΔΕΝ πρεπει: (απο το desktop στο λαπτοπ ) copy-paste (replace)
Χωρις να παιρνω ορκο, νομιζω οτι τοτε η "οδηγια" ηταν αυτη, οταν θελαμε να στησουμε σε 2ο μηχανημα ακριβως το ιδιο virtual inteface-ρυθμισεις κτλ...

Ενω βεβαια αναφερεται στο link που εδωσες οτι μπορει να γινει conflict, εγω μεχρι στιγμης δεν αντιμερωπισα προβλημα.
Μετα λοιπον απο 10 μηνες απροβληματιστη χρηση, προτεινεται να το αφησω η' να δημιουργησω εκ νεου ενα "καθαρο" settings.xml file ?

 

geposted Tue 14 Aug 18 @ 4:10 pm
Αν δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις νέο αρχείο settings.xml
Απλά η οδηγία είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να ελαχιστοποιηθούν τυχών "προβλήματα" που έχουν να κάνουν με τη κάρτα γραφικών, την κάρτα ήχου, την ανάλυση της οθόνης και κάποιες άλλες παραμέτρους του παλιού PC.

Εδώ να σημειώσω οτι εφόσον το VirtualDJ ανοίξει σωστά μία φορά στο νέο PC τότε όταν θα κλείσει θα ενημερώσει το αρχείο settings.xml με όλες τις σωστές παραμέτρους που χρειάζεται.
 

geposted Wed 15 Aug 18 @ 3:25 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)