Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: sos crash!!!!

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Παιδια καλησπερα, τωρα τελευταια το προγραμμα σταματαει να αποκρινεται σε macbook pro με pioneer ddj sr2,εκει που παιζω κανω drop το κομματι και κολλαει με beach ball,να πω επισης οτι χθες ημουν online αν μπορουμε να δουμε απο τι συμβαινει,ευχαριστω!!!!!
 

geposted Sun 21 Oct 18 @ 10:08 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, γιατί δεν υπήρξε crash, αλλά μάλλον "πάγωμα". Τα crash reports που ανεβαίνουν στον server μας είναι όταν το πρόγραμμα για κάποιο λόγο κρασάρει και κλείσει και ανοίξει από μόνο του, οχι όταν το λειτουργικό του υπολογιστή σου αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σταθερότητας.
Σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να οφείλεται στην κάρτα ηχου.
Τι μπορείς να κάνεις...
1. Βεβαιώσου ότι (αν υπάρχουν) έχεις τους τελευταίους drivers και είναι συμβατοί με το λειτουργικο σου.
2. Συνιστάται η κάρτα ήχου του controller να μην είναι η προεπιλεγμένη/default κάρτα αναπαραγωγής (δλδ να μην την απασχολεί το λειτουργικό)
3. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και με κάποιο άλλο/καινούργιο USB καλώδιο

Το "πάγωμα" είναι προσωρινό, δλδ αν το αφήσεις για μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται ? Έχεις "κολλήματα" και όταν κάνεις Αναζήτηση κομματιών ή μόνο όταν πας να το φορτώσεις ? Τα τραγούδια αυτά που σου έχει παρουσιάσει κόλλημα μεχρι τώρα προέρχονται απο εσωτερικό λη εξωτερικό δίσκο ?
 

geposted Sun 21 Oct 18 @ 11:20 am
καλησπερα και παλι, καλωδιο usb αλλαξα,σκληρος εσωτερικος ssd,οταν φορτωνω το κομματι ενω παιζω καμμια ωρα λεει οτι το προγραμμα δεν αποκρινεται και κανει beachball,στον κοντρολερ δουλευουν μονο το play μπορω να φορτωσω τραγουδια απο το load του κοντρολερ και τα cue των ακουστικων ειναι μπλοκαρισμενα,ολα αυτα συμβαινουν απο την ωρα που εβαλα το mojave!!!!!
 

geposted Sun 21 Oct 18 @ 11:41 am
ξεχασα να πω οτι δεν επανερχεται, κλεινω το προγραμμα και το ξανανοιγω,παιζει για καμμια ωρα η λιγοτερο και μετα παλι τα ιδια!!!!
 

geposted Sun 21 Oct 18 @ 11:43 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Βλέπω την Pioneer Ergo στο προφίλ σου. Αυτή χρησιμοποιείς, και με αυτή έχεις το παραπάνω πρόβλημα ? Χρησιμοποιείς αυτή σαν κάρτα ήχου στο Audio Setup του VirtualDJ, ή κάποια άλλη (γιατί βλέπω και μία Maya)

Μπορεί το VirtualDJ να τρέχει σωστά σε Mojave, αλλά δεν είναι απαρραίτητο να συμβαίνει και το ίδιο με το hardware (controller, κάτρα ήχου κλπ).. Αυτό το διάβασες ? https://www.pioneerdj.com/en/news/2018/macos-mojave-1014-compatibility/

Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις. Πήγαινε στο Audio Midi Setup του Mac (στα Utilities) - Audio Devices, και βεβαιώσου ότι η κάρτα ήχου της Ergo δεν είναι η προεπιλεγμενη (default) συσκευή αναπαραγωγής του λειτουργικού, δεν έχει δλδ το μικρό ηχείο-εικονίδιο. Αν είναι τοτε επέλεξε ως προεπιλεγμένη την κάρτα ήχου του υπολογιστή (Built in)
 

geposted Mon 22 Oct 18 @ 12:10 am
Ευχαριστω για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας,εκανα καθαρη εγκατασταση το high sierra και ολα ειναι ενταξει!!!!!!!
 

geposted Mon 22 Oct 18 @ 3:55 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)