Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα με το vdj 21

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπέρα σας! Μέχρι την έκδοση 19 ολα καλά! Με το που έκανα την αναβάθμιση αντιμετωπίζω τρια θέματα που δεν τα είχα πριν κ δεν ξερω αν λύνονται εύκολα σπο τις ρυθμίσεις!
1. Τα loops ενω του δίνω εγω εντολή που να το ξεκινήσει αυτό ξεκινάει από πιο πριν η πιο μετά ειδικά όταν το τραγούδι είναι λιγο παλιό
2. Οταν φτιάχνω ενα loop στο πρώτο deck και ξεκινάω το δεύτερο στα ίδια bpm τότε πρέπει ολη την ωρα της αλλαγής να πατάω το synth γιατί συνέχεια χάνεται ο συγχρονισμός κι ας είναι τα ιδια bpm
3. Στο πρώτο deck χάνεται το Master Tempo ενω στο δεύτερο δουλεύει! Εχω κάνει τη σωστή επιλογή στις ρυθμίσεις 5 φορές ως τώρα! Διορθώνεται και ξαφνικά μετά απο μερικά παιξιματα χάνεται η ρύθμιση κ πρέπει να την επιλεξω πσλι! Το περίεργο είναι οτι χάνεται μονο στο πρώτο deck κι όχι στο δεύτερο!

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω....
 

geposted Thu 27 Aug 20 @ 11:53 pm
1. Μήπως έχεις το Quantize ενεργοποιημένο;
2. Το CBG είναι σωστό; Ποια κονσόλα χρησιμοποιείς;
3. Το autoKeyMatch το έχεις απενεργοποιήσει;

Ποια κονσόλα έχεις; Πόσο καιρό την έχεις; Τα προβλήματα αυτά τα έχεις και χωρίς κονσόλα (μόνο με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι)
 

geposted Fri 28 Aug 20 @ 9:18 am
Το autokey είναι απενεργοποιημενο
Το quantize είναι στο οχι κ αυτό
Η κονσόλα μου είναι η american audio vms5 την εχω 3 χρόνια κ είμαι υπέρ ευχαριστημένος! Τα προβλήματα είναι τα ίδια κ χωρίς την κονσόλα (μονο ποντίκι)
 

geposted Sat 29 Aug 20 @ 11:04 am
Το CBG πιυ με ρωτας τι ακριβώς είναι?
 

geposted Sat 29 Aug 20 @ 11:05 am
Λοιπόν το πρόβλημα νεωυο συγχρονισμό των loops το έλυσα! Είχε απενεργοποιηθει το εξυπνο loop! Γιατί όμως? Αναβάθμιση κάναμε κ πρέπει να φτιάχνουμε πάλι τις ρυθμίσεις!
Τα υπόλοιπα προβλήματα όμως παραμένουν!
 

geposted Sat 29 Aug 20 @ 11:29 am
Οι ρυθμίσεις δεν αλλάζουν από μόνες τους. Και ειδικά το smart loop είναι από προεπιλογή ενεργοποιημένο.
Αν το πρόγραμμα στο πρώτο deck σου "χάνει" ρυθμίσεις, κάτι γίνεται είτε με την κονσόλα σου (π.χ. στέλνει εντολές χωρίς να πατάς εσύ το κουμπί) ή με κάποιο / κάποια από τα custom buttons σου (αν έχεις και χρησιμοποιείς)

Για παράδειγμα, αν η κονσόλα σου έχει κουμπί master tempo (ή key lock) και αυτό το κουμπί έχει χαλάσει, τότε μπορεί να "πατιέται" μόνο του και να λέει στο πρόγραμμα κλείσε ή άνοιξε το master tempo.
Αυτό δεν είναι κάτι απίθανο. Έχει συμβεί σε διάφορες κονσόλες και σε διάφορα κουμπιά, ακόμα και κουμπιά που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

Κάνε την εξής δοκιμή:
Άνοιξε το πρόγραμμα με την κονσόλα συνδεμένη.
Άνοιξε τις ρυθμίσεις
Πάτα αριστερά το εικονίδιο "ελεγκτές"
Στο πάνω αριστερό μέρος επέλεξε την κονσόλα σου.
Πάνω δεξιά το πρόγραμμα εμφανίζει μια λίστα με τα κουμπιά που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή.
Αν π.χ. πατήσεις "play" σε κάποιο deck θα πρέπει να το εμφανιστεί στη λίστα.
Παρατήρησε αυτή τη λίστα. Δεν θα πρέπει να εμφανίζει πράγματα που δεν πειράζεις εσύ, ενώ θα πρέπει να εμφανίζει τα κουμπιά που πατάς εσύ.
Κάνε δοκιμές. Δες π.χ. όταν πατάς το Master Tempo / Key Lock στην κονσόλα σου αν το κουμπί εμφανίζεται κανονικά ή όχι.
Δοκίμασε κι άλλα κουμπιά. Σιγουρέψου οτι όταν πατάς ένα κουμπί εμφανίζεται αυτό κι όχι κάποιο άλλο.
Έτσι (και με λίγη υπομονή αφού δεν στο κάνει πάντα) θα μπορέσεις να δεις αν η κονσόλα σου έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα με τις εντολές που στέλνει ή όχι

Σημείωση: Καλό θα ήταν να βάλεις το παράθυρο αυτό στην άκρη και να παίζεις κοιτώντας το παράθυρο με προσοχή μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα. Και τότε να δεις αν "πατήθηκε" κάποιο κουμπί που δεν έπρεπε...
 

geposted Sun 30 Aug 20 @ 5:28 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)