Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Kalo to Virtual DJ, alla psaxno kati allo! Diabaste to post it!

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Edo kai arketa xronia, prospatho na bro ena programma poy na kanei oti to Virtual DJ, oxi omos se real time! TI ENNOO? Tha ithela na einai opos to cool edit, na mporo na balo 2 tragoydia (se mp3) stin time-line, na mporo na toys kano "Stretch", na "paikso" me to volume toy kathe kommatioy alla kai na sygxroniso ta bpm toys. Telos tha ithela afoy exo teleiosei to project, na mporo na kano "Mix Down".
Ksero oti zitao polla kai isos adika sas talaiporo, alla exei kaneis kati ipopsin? Paliotera ekana doyleia me to Cd-Architect (mporoysa na topothetiso se time-line to kathe kommati ksexorista kai na paikso me tin stathmi toy ixou toy, oxi omos kai me to bpm).
. Dystyxos to architect paizei MONO me windows 98.
SYGNOMH AN GRAFO STO FORUM AYTO, alla nomizo oti emeis oi ellines eimaste poly pio "gatoi" (se sxesi me to eksoteriko, poy tha "tromazan" na me katalaboyn).
Sas parakalo na min sbisete to post it ayto (parolo poy den exei kammia sxesi me to virtual DJ).
 

geposted Tue 05 Oct 04 @ 5:20 pm
 

geposted Tue 05 Oct 04 @ 11:20 pm
Se eyxaristo poly file Dhmhtrh. Eyxomai na einai ayto poy psaxno! Kai pali eyxaristo!
 

geposted Wed 06 Oct 04 @ 7:30 am
File

Den nomizo oti to mixmeister tha se voithisei. Dokimase kai to Traktor DJ Studio. http://www.nativeinstruments.de An kai den katalaba akrivos ton logo pou theleis tetoio programma. Se endiaferoun ta remix?. Telos panton sto programma pou sou leo vazeis ta tragoudia kaneis ta kolpa sou kai meta vlepeis sto DUB ti exeis kanei kai me poio tropo.Einai kalo gia osous theloun na blepoun ta lathi tous.

BUT

Den yparxei kalitero programma apo to VDJ kai to Atomix. Giati?..Giati DEN KOLANEEEEEEEE..

Ta leme paidia
 

geposted Wed 06 Oct 04 @ 11:16 pm
 

geposted Thu 07 Oct 04 @ 10:40 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)