| Autor |
- Topic: kAKO NAPRAVITI MIX - |
|
|
|
Posted Mon 13 Jul 09 @ 4:39 pm
Takodje me zanima kako se napravi mix znaci bassovi sve npr.dragana mirkovich eksplozija mix kako tako nesto da uradim sta mi je sve potrebnoo odakle da nabavim...?????HVALA LJUDI PUNOOO!!!!!!!!!! |
|
Posted Mon 13 Jul 09 @ 7:06 pm
narodnjaci =?!!! ako mislis narodnjake mixat u ovom programu....radje uzmi winamp :D |
|
Posted Tue 14 Jul 09 @ 4:28 am
narodnjaci =?!!! ako mislis narodnjake mixat u ovom programu....radje uzmi winamp :D
uredu too...ali mene zanima opcenitoo kako da napravim svoj bass da udera u pjesmi nekoj...ja mislim da sam dobro objasnio...pa ako moze da mi objasnish sto je vishe moguce...HVALLA TI PUNOO!!!!! |
|
Posted Tue 14 Jul 09 @ 8:30 pm
vidi ako oces neki svoj bass u pjesmi onda skini si fruti loops jer je on najednostavniji i onda kreni producirat..ovo ti je prva opcija druga ti je opcija da uzmes neki bass od druge pjesme koja ima slicne note tvoje ideje za bass i sinkroniziraj te 2 pjesme=sinkronizacija je kad 2 pjesme sviraju zajedno istim tempom u iso vrjeme...gledaj nezelim bit bezobrazan ili nesto ali ovo DJ-anje to ti je proces koji traje i moras to polako vremenom skuzit kako sta radi i to polako imas VDJ i rokaj meni je trebalo 5-6 godina da skuzim neke cake u ovom poslu a de nepricam pracenje opreme softwera it ih gluposti---naj jednostavinje receno polakko im vremen samo rokaj na vdj i bufi uporan na kraju ti to doje prirodno. |
|
Posted Sat 05 Dec 09 @ 8:22 am
Kako da usmerim pesme da imaju isti tempo( sto ti kazes ''sinhronizacija'')? Da li to ima veze sa BPM, ili sa necim drugim? |
|
Posted Mon 07 Dec 09 @ 4:46 am
BPM - Beats Per Minute ili udaraca ili ritma po minuti, oznacava brzinu to jes tempo odredjene pesme i pomaze DJ-u da sinhronizuje dve pesme. U VDJ je to mnogo lakse jer izracunavanje BPM-a je matematicka stvar koju za tebe racunar odradi a ti imas mnogo vise vremena da se igras sa semplovima, da bolje i brze biras muziku ITD. |
|
Posted Fri 11 Dec 09 @ 3:24 pm
ok, hvala. Samo jos jedno pitanje, gde mogu da nadjem "acapella" muziku, da ide samo glas/bez muzike...da li imate neki sajt..? |
|
Posted Thu 21 Jan 10 @ 11:02 am
ee kako se pravi miks mislim bas |
|
Posted Thu 21 Jan 10 @ 11:03 am
ako oce neko da mi kaze ? |
|
Posted Thu 21 Jan 10 @ 11:11 am
alo ima li kogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ??????????? |
|
Posted Thu 21 Jan 10 @ 11:30 am
ima li neki Dj :))) |
|
Posted Sat 23 Jan 10 @ 1:35 pm
Ima, ali ne stalno ;) Kazi sta te zanima, kako mislis kako se pravi miks, pa vezbas, pustas trake u VDJ i naucices, ne moze ti niko objasniti kako se radi, mora ti pokazati. |
|
Posted Mon 25 Jan 10 @ 10:57 am
oket... |
|
Posted Tue 26 Jan 10 @ 9:03 am
kako se pravi bas |
|
Posted Wed 27 Jan 10 @ 6:49 am
jel ima neko da mi kaze kako se pravi bas od naprimer maja nikolic apoteka :):):) 0):):):):)):):):):))::):):) baraco i sestra :) |
|
Posted Thu 28 Jan 10 @ 3:29 pm
:( ja ne znam, ali zato znam kako se pravi bas od natase kojic - taktike, taktike |
|
Posted Fri 29 Jan 10 @ 9:31 am
oce li da mi kaze neko kako se pravi bas ? :):) |
|
Posted Fri 29 Jan 10 @ 11:59 am
load track in to deck kill high kill middle eq on bass *low on 100% play track enjoy in bass |
|
Posted Tue 16 Feb 10 @ 3:00 pm
Moze li ovde iko objasniti kako da se napravi cista akapela? |
|
Posted Sun 07 Mar 10 @ 10:07 am
Ne mozes da napravis accapelu, moras da je kupis ;) |
|