| Autor | - Topic: Problem sa virtual dj 5.0.1 - |
|---|---|
|
|
|
Kad upalim virtual dj,ubacim pesmu na jedan gramofon pise mi da je greska u skeniranju,onda mi izadje novi prozor gde pise,"ovo se nece ponoviti izvinjava se virtual dj automix" Ja opet upalim virtual dj isto se desava!!!!!!! |
|
Molim vas pomozite!!!! HVALA UNAPRED |
|
Koristis staru verziju, probaj zadnji demo 6.0.1: http://www.virtualdj.com/download/trial.html |
|
SVE SAM PROBAO 5.2,6.0...NISTA NEUSPEVA MI |
|
Moras malo bolje da objasnis problem da bi ti pomogli. |
|
deinstaliraj pa onda: drag the virtual dj folder from documents to trash empty it. Users/yourname/Library/Preferences/com.atomixproductions.virtualdj.plist (your name means your username) drag this file to the trash and empty. reboot. ocisti registry nekim od softvera reboot. instaliraj 6.0.1 pa reci sta se desava |
|
Ne ide mi bas engleski,ako mozes ovo da mi prevedes bio bih ti zahvalan. |
|
JEDSNOSTAVNO OBRISI sve od VDJ-A sto imas i bilo bi dobro kad bi napiso kake gramofone imas koje atime codE ploce koristis koja verzija vdj-a kaki komp imas koju zvucnu nemos samo meni neradi i ja neznam engleskikako mislis onda da ti pomognemo ?? |
|
Kao prvo ne zelim da dodjem do svadje,kao drugo ja nemeam gramofon,mislim na gramofon u virtual dj-u!!!!!! |
|
Konfiguracija kompijutera mi je: Procesor: Intel core duo 3,00 ghz, Graficka kartica:nvide geforce 9800 gt Ram memorija:3,25 giga Hard disk:320 giga Operativni sistem: windows xp |
|
Lepo ti pise u naslovu teme koji virtual dj koristim ,ima cak i jedan post gde sam napisao da sam sve verzije probao..... |
|
Koje fajlove koristis, Mp3, AVi? Probaj da ubacis neki audio cd pa prevuci traku na deck da vidis da li ce da je ucita. |
|
Koristim mp3,evo sad cu da ubacim cd |
|
Ubacio sam originali audio disk(sa pesmama),prevukao sam pesmu,opet isto,sta da radim mnogo volim virtual dj. |
|
Nesto tu bas ne valja, jesi li selektovao tvoju zvucnu karticu u Output opcijama? |
|
Selektovao sam zvucnu karticu sve sam probao,opet sam prevukao pesmu sve isto. |
|