Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 91

Dieser Teil des Themas ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten

Γειά χαρά παιδιά.
'Ηθελα να σας ρωτήσω το εξής...
Κάποια τραγούδια που έχω (κυρίως από 70's) έχουν μια τάση να παίζουν πιο πρίμα ή να έχουν ανεβασμένες μερικές συχνότητες (π.χ. μεσαίες).
Υπάρχει κάποιο Plug in για να τα φέρω όλα ή πρέπει να παλεύω με το αυτί και με το equalizer του Sound Forge 10 με ένα-προς-ένα τραγούδι;

Δεν υπάρχει κάποιος "αυτόματος" τρόπος, ούτε το να τα διορθώνεις με γραφικό equalizer είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης.
Και η διαφορά στην χροιά του ήχου οφείλετε στην διαφορετική αντίληψη περί mastering της εποχής.
Το ίδιο ισχύει και σήμερα αφού μερικές καινούργιες παραγωγές πέρα από υπερσυμπιεσμένες σου "μπουκώνουν" τα μπάσα ή σου τρυπάνε τ' αυτιά με τις ψιλές.

XDJ-1000 nomizo einai i apotyxia tis pioneer

hot cues se othoni afis?? wtf! lag den exei?

Γιατί να έχει;
Οι μοντέρνες οθόνες αφής (σαν αυτές που έχουν τα κινητά) δεν έχουν lag. Το μόνο "lag" ανάλογα με την εφαρμογή τους είναι οτι σε μερικές οθόνες το "κλικ" γίνεται όταν αφήνεις το δάχτυλο ώστε να ξέρουν αν θες να κάνεις "δεξί" κλικ η όχι.
Το μόνο κακό με τις οθόνες αφής για hotcues είναι οτι δεν μπορείς να ακουμπήσεις το κουμπί και να κάνεις "κλικ" όταν θες, αλλά πρέπει να το πας "μια κι έξω"

de ksero den exo dokimasei alla de mou gemizei to mati....

ase pou de to "niotheis".... kai ama de niotheis kati de se gemizei

fantazesai na bazane ta play - cue se othoni afis?

tha ginei ki auto mia mera, alla tha einai diaforetikes oi othones. Tha sou gargalane to daxtylo otan tis patas gia na to noiwtheis lol

Denon Mc3000 και Reloop Jokey 3 rmx. Ξερει καποιος να μου πει ποιο κοντρολερ απο τα δυο εχει την καλυτερη καρτα ηχου και γενικα ενα συγκριτηκο τεστ μεταξυ τους?

aledjo wrote :
ores ores blepo kati tetoia kai arxizo na anarotiemai diafora

http://mariaantwna.com/

εεεεεεεεε! φτιαξε και συ ενα site δικε μου.....!

den exo olosomo magio

theologos3 wrote :
Denon Mc3000 και Reloop Jokey 3 rmx. Ξερει καποιος να μου πει ποιο κοντρολερ απο τα δυο εχει την καλυτερη καρτα ηχου και γενικα ενα συγκριτηκο τεστ μεταξυ τους?

για το reloop εχω να σου πω τα καλυτερα μιας και μετα απο αρκετες κονσολες κατεληξα σε αυτη!
πριν να φτασω εδω δοκιμασα pioneer ddj t1 numark n4 vestax vci 100 mk2 καλα δε μιλαμε τωρα
καν για hercules και γενικα για μικρες κονσολες που καποιες επαιξαν καλα αλλα ειναι λιγοτερα κυβικα!
!το reloop ειναι για μενα το ποιο κορυφαιο που
ακουσα και γ αυτο εχω 2 μια κυρια και μια buckup την rmx και master edision!
επισεις υπαρχει αντιπροσωπια για τα reloop για τα denon δεν ξερω! αλλα η Jokey 3 ειναι απ τις
καλυτερες απο καρτα ηχου και γ αυτα που προσφερει! (προσωπικη εκτιμηση παντα)

dinos.liaskos
Την δοκιμασα, εχει καλυτερη καρτα ηχου απο την Denon αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη με τις λουπες. Δηλαδη loop in - loop out δεν ειχα. Προσπαθησα με mapping αλλα δεν τα καταφερα. Μια επιανε το ενα deck και μια το αλλο. Δεν ξερω αν μου εχει ξεφυγει κατι. Εσυ τι κανεις με αυτο?

δεν εχω κανενα θεμα με τις λουπες....ουτε στο ενα ουτε στο αλλο!
δεν ξερω γιατι στο κανει αυτο!

Τι κοινό έχει το πρωκτικό sex με το caps lock?
Και τα δυο μετατρέπουν το o σε O..

- Σου αρέσει μωρό μου;
- Πιο δυνατά!
- ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ;

Revolutions per Minute (στο μεγαρο μουσικης)

Η παρουσιαση και η ομιλιες ηταν καταπληκτικες!

αρχικα επαιζε ο Chevy βινυλια και εδειχνε πως κανει beatmatch εξηγωντας χοντρικα τι κανει το καθε μηχανημα.

μετα ο Sparky T εδειξε ολα τα ειδη scratch ζωντανα παιζοντας με βινυλια timecode traktor και κολησε το mac πριν καν ξεκινησει :PPP
οπως ειπε και ο ιδιος, και τα mac κρασαρουν....
scratchαρε και εξηγουσε τι ειναι το καθε ειδος και πως γινεται. τωρα το γιατι προτειμησε το traktor αντι για πραγματικα βινυλια δε το καταλαβα.
οπως επισης ειπε και κατι που δεν ισχυει οταν εξηγουσε το timecode, λεγοντας οτι το timecode κανει μεταφραση της κινησης του βινυλιου στο mp3 και οσο πιο γρηγορο επεξεργαστη εχουμε, τοσο πιο γρηγορα γινεται η μεταφραση
γενικα ο Sparky T εκλεψε τη παρασταση με ολα αυτα που ελεγε και εξηγουσε στο κοσμο με τις αποριες του. Μπραβο του!

μετα ειχε καλεσμενους διαφορους djs ξενους και ελληνες και μιλαγανε γενικα το djing

αυτο που μ'αρεσε ηταν στο τελος η συζητηση του κοσμου με τους καλεσμενους, λεγοντας για το djing στην ελλαδα και ακουσα ολα αυτα που πιστευα τοσα χρονια.
για τους pr-dj, facebook-dj και παει λεγοντας και οπως τους λεει και ο sparky "μπουκαλοdj".
γενικα επεσε πολυ θαψιμο για το djιλικη στην ελλαδα και το χαρηκα!

χασατε που δεν ηρθατε! ηταν πολυ ενδιαφερον η ολη συζητηση. ηταν η πρωτη φορα που εγινε scratch στο μεγαρο μουσικης :)
https://www.facebook.com/video.php?v=622599954534572&set=vb.156480924479813&type=3&theater
http://www.megaron.gr/files/Program.pdf

91%