- Έχετε βιβλία για τις γυναίκες;
- Έχω.
- Τι έχετε;
- Τίποτα.
- Τι τίποτα;
- Τίποτα, τίποτα. Άστο..
- Έχω.
- Τι έχετε;
- Τίποτα.
- Τι τίποτα;
- Τίποτα, τίποτα. Άστο..
geposted Mon 02 Feb 15 @ 5:28 pm

geposted Wed 18 Feb 15 @ 10:15 am
aledjo wrote :
προσπαθω να χρησιμοποιησω την pioneer wego σαν γενικη καρτα ηχου σε windows 8.1 και δε δουλευει.
ενω την εχω δηλωσει σαν γενικη καρτα ηχου στα windows, δε βγαιζει ηχο.
πχ στο winamp δεν προχωραει καν το τραγουδι.
αν την επιλεξω απο τα options βγαζει error.
ταυτοχρονα ομως μεσα απο το virtualdj αν την επιλεξω θα παιξει κανονικα.
μηπως εχει κανει τιποτα η pioneer και τις εχει κλειδωσει τις κονσολες και παιζουν μονο με softwares?
εχει δοκιμασει κανενας αλλος με pioneer κονσολα να την δουλευψει σαν γενικη καρτα ηχου?
ενω την εχω δηλωσει σαν γενικη καρτα ηχου στα windows, δε βγαιζει ηχο.
πχ στο winamp δεν προχωραει καν το τραγουδι.
αν την επιλεξω απο τα options βγαζει error.
ταυτοχρονα ομως μεσα απο το virtualdj αν την επιλεξω θα παιξει κανονικα.
μηπως εχει κανει τιποτα η pioneer και τις εχει κλειδωσει τις κονσολες και παιζουν μονο με softwares?
εχει δοκιμασει κανενας αλλος με pioneer κονσολα να την δουλευψει σαν γενικη καρτα ηχου?
κανενας?
geposted Sun 22 Feb 15 @ 2:34 pm
Den nomizw oti exei na kanei me to an i Pioneer exei kleidwsei" i oxi tous drivers Den nomizw.
To mono pou erxetai sto myalo einai autes oi rythmiseis..
To mono pou erxetai sto myalo einai autes oi rythmiseis..

geposted Sun 22 Feb 15 @ 7:08 pm
thanks αλλα κι όμως δεν δουλευει ουτε με αυτα.
δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο :(
djdad εσυ εχεις καποια pionner κονσολα? σου δουλευει σαν γενικη καρτα ηχου σε εφαρμογες και internet browser?
djdad εσυ εχεις καποια pionner κονσολα? σου δουλευει σαν γενικη καρτα ηχου σε εφαρμογες και internet browser?
geposted Mon 23 Feb 15 @ 7:20 am
Tha to dw me tin prwti eukairia.
Dokimases na kaneis uninstal tous Pioneer ASIO drivers ?
Dokimases na kaneis uninstal tous Pioneer ASIO drivers ?
geposted Mon 23 Feb 15 @ 1:06 pm
aledjo wrote :
thanks αλλα κι όμως δεν δουλευει ουτε με αυτα.
molis ekleisa to vdj kai evala to wmplayer kai h ddj sx vgazei kanonokotata hxo me win 8,1 επισης και η ddj sb
δηλαδή χωρις να παω να αλλαξω κατι στις ιδιότητες και με επιλογή aisio drivers η τελευταία ορισμένη στο vdj αφου το κλείσεις λειτουργεί σαν προεπιλεγμενη για όλα.
geposted Mon 23 Feb 15 @ 1:21 pm
τα παντα εχω δοκιμασει ακομα και σε αλλο υπολογιστη
το κουφο ειναι οτι εκει που λεει "δοκιμη" μεσα απο το control panel του ηχου, το παταω και βγαζει ηχο.
απο internet browser, winamp, gom player και γενικα εφαρμογες ΔΕ βγαζει ηχο.
τι να πω.
thanks για τις δοκιμες
το κουφο ειναι οτι εκει που λεει "δοκιμη" μεσα απο το control panel του ηχου, το παταω και βγαζει ηχο.
απο internet browser, winamp, gom player και γενικα εφαρμογες ΔΕ βγαζει ηχο.
τι να πω.
thanks για τις δοκιμες
geposted Mon 23 Feb 15 @ 1:50 pm
Για να βγάλει ήχο από άλλα προγράμματα πρέπει να είναι η προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής των Windows (δηλαδή να έχει το πράσινο check στο εικονίδιο της)
Επίσης πρέπει και στο μίκτη των Windows να ανοίξεις τα volumes αν τυχόν είναι κλειστά, και φυσικά να μην χρησιμοποιεί την κονσόλα κάποια εφαρμογή μέσω των ASIO drivers
Επίσης πρέπει και στο μίκτη των Windows να ανοίξεις τα volumes αν τυχόν είναι κλειστά, και φυσικά να μην χρησιμοποιεί την κονσόλα κάποια εφαρμογή μέσω των ASIO drivers
geposted Mon 23 Feb 15 @ 5:29 pm
Φυσικα Γιωργο αυτα ειναι αυτονοητα :)
geposted Mon 23 Feb 15 @ 7:08 pm
geposted Wed 25 Feb 15 @ 4:31 pm
Καλησπερα παιδια. Εχει κανεις να προτείνει κανενα πολύμπριζο ασφαλειας γιατι υπαρχει μεγαλη ποικιλία σε τιμές και μάρκες και δεν το κατέχω καθολου
geposted Mon 30 Mar 15 @ 6:47 am
Πάρε κάτι επώνυμο για να είσαι κάπως πιο σίγουρος:
APC & Legrand είναι δύο καλές μάρκες. Η APC κατασκευάζει και UPS/σταθεροποιητές τάσεις, ενώ τα αντικεραυνικά πολύπριζα της Legrand τα χρησιμοποιώ σε 3 rack στο γραφείο (ο εξοπλισμός του κάθε rack ξεπερνάει σε αξία τις 20.000 ευρώ)
APC & Legrand είναι δύο καλές μάρκες. Η APC κατασκευάζει και UPS/σταθεροποιητές τάσεις, ενώ τα αντικεραυνικά πολύπριζα της Legrand τα χρησιμοποιώ σε 3 rack στο γραφείο (ο εξοπλισμός του κάθε rack ξεπερνάει σε αξία τις 20.000 ευρώ)
geposted Mon 30 Mar 15 @ 8:03 am
Ενα apc της τάξεως των 20€ ειναι αξιόπιστο λοιπον; Ή να κοιταξω σε πιο ακριβό;
geposted Mon 30 Mar 15 @ 8:28 am
Αξιόπιστο θα είναι. Αλλά από την στιγμή που το θες για να προστατέψει εξοπλισμό αξίας αρκετών εκατοντάδων ευρώ δεν νομίζω οτι υπάρχει χώρος για τσιγγουνιές...
Οπότε διάλεξε κάτι που να είναι καλό (μιας και δεν αναφέρεις συγκεκριμένο μοντέλο - κωδικό)
Ενδεικτικά πάντως το Legrand που έχω στα rack έχει 25-30 ευρώ + ΦΠΑ
Οπότε διάλεξε κάτι που να είναι καλό (μιας και δεν αναφέρεις συγκεκριμένο μοντέλο - κωδικό)
Ενδεικτικά πάντως το Legrand που έχω στα rack έχει 25-30 ευρώ + ΦΠΑ
geposted Mon 30 Mar 15 @ 10:37 am
Ευχαριστω πολυ George, θα το ψάξω λιγο ακομα. Αν εχεις Προχειρο καποιο link απ το δικο σου ή παρομοιο θα βοηθούσε!
geposted Mon 30 Mar 15 @ 2:09 pm
http://www.legrand.com.gr/images/pdfs/pdfs_entypon/General_Catalogue_2013/plexo_koudounia.pdf
Σελίδα "220" κωδικός 6946 56
Σελίδα "220" κωδικός 6946 56
geposted Mon 30 Mar 15 @ 3:34 pm
Ευχαριστω πολυ Γιωργο!
geposted Tue 31 Mar 15 @ 11:36 am
Δεν θα μπορουσε να γινει ζευξη υπολογιστη και smartphone απ'ευθειας χωρις μεσολαβηση router για να λειτουργει η remote εφαρμογη παντου?
geposted Wed 01 Apr 15 @ 1:20 pm
Η ζεύξη είναι κάτι που αφορά το λειτουργικό του υπολογιστή και το λειτουργικό του κινητού.
Με λίγα λόγια η δημιουργία ενός δικτύου ad-hoc είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τα λειτουργικά...
Με λίγα λόγια η δημιουργία ενός δικτύου ad-hoc είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τα λειτουργικά...
geposted Thu 02 Apr 15 @ 2:55 am