Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: vdj για mac book pro.

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

lakis69PRO InfinityMember since 2011
γεια χαρά!.....σκοπεύω να αγοράσω mac book pro 13΄i5 κτλ...εδώ και καιρό παίζω με ένα HP με αγορασμένο vdj...για το mac θα πρέπει να ξανά αγοράσω το πρόγραμμα, δεν θα παίζει το ίδιο πρόγραμμα που έχω?...και κάτι ακόμα.... είχα και έχω, πρόβλημα συμβατότητας του vdj με την κάρτα ήχου audio2 traktor, αν και το πρόβλημα είναι λόγο και του λαπτοπ με τα usb.....ενδέχεται να έχω τέτοια προβλήματα και με το mac? παίζει κανείς σας με mac kai vdj να μου πει εντυπώσεις? και με πια κάρτα παίζετε? Ευχαριστώ!
 

geposted Thu 14 Nov 13 @ 11:16 am
allo virtual pezei se mac kai allo se windows alla an to exeis agorasmeno Prosthese to Pro serial number sou sto profile sou (Licenses -> Register)
gia na katevaseis tin ekdosei pou ypostirizoun ta mac. dorean etsi.
 

geposted Thu 14 Nov 13 @ 3:13 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
ok euxaristo..gia to allo pou rotisa,kamia entiposi gia to pos paizei to vdj sta mac?an exoun akousti px, kolimata,lag ktl..oti diladi mou kanei me to HP
 

geposted Fri 15 Nov 13 @ 12:44 am
Συνήθως όλα τα προβλήματα τόσο σε PC όσο και σε MAC οφείλονται σε κακή ρύθμιση του υπολογιστή.
Λες οτι έχεις ένα HP.
Τι χαρακτηριστικά έχει; Και επειδή η HP στα laptop της φημίζεται για τον τεράστιο όγκο bloatware δοκίμασες να κάνεις ένα format και να περάσεις μια καθαρή έκδοση των Windows ? Αυτό το βήμα από μόνο του θα κάνει τρομερή διαφορά στη συμπεριφορά του υπολογιστή...

Τώρα για το MAC το VirtualDJ αυτό καθ' αυτό δεν έχει / παρουσιάζει κάποια προβλήματα. Αλλά αν παίζεις με Video ή αν χρησιμοποιείς πολλά effects καλύτερα να μείνεις σε πλατφόρμα Windows.

Για πολλούς χρήστες η "χρυσή τομή" είναι MACBook με BootCamp Windows 7, αλλά προσωπικά επιμένω οτι ένας αξιοπρεπείς Η/Υ με μια καθαρή έκδοση των Windows πάνω μπορεί να κάνει "θαύματα" στην μισή τιμή απ' ότι το MACBook.

Κατά τα άλλα όπως σου είπε κι ο Βασίλης, μόλις κάνεις Register το serial number σου τότε θα δεις μια νέα καρτέλα στο forum που θα λέει Download Center.
Εκεί θα μπορείς πάντα να βρεις την τελευταία έκδοση του VirtualDj τόσο για Windows όσο και για MAC.
 

geposted Fri 15 Nov 13 @ 5:40 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
ο HP είναι i3 4ρα μνήμη με 7ργια....έναν χρόνο απο τα τρια που το εχω πολεμούσα να βρω τι φταίει και τελικά είναι ένα πρόγραμμα που δια χειρίζεται το ρεύμα μέσα στοpc και κόβει το ρεύμα στα usb με αποτέλεσμα να μου σταματά το τραγούδι για 1-3 δευτερόλεπτα. ...κάρτα ήχου έχω μια audio 2 traktor...γι αυτό και βαρέθηκα με αυτό το πρόβλημα και αποφάσισα να πάρω Mac ...όλοι οι φίλοι μου με αυτό παίζουν όμως κάνεις τους με το vdj στο mac .γιαυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι οκ το πρόγραμμα και δεν θα έχω παρόμοια προβλήματα. βίντεο δεν παίζω και πολλά εφέ δεν θέλω γιατί παίζω επαγγελματικα σε γάμους μόνο.
 

geposted Fri 15 Nov 13 @ 9:04 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Αγόρασα τον mac... Εντυπώσεις!...

Στην αρχή αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με την κάρτα ήχου, έπρεπε να χωρίσω τα κανάλια μανουαλ σε δεξί και αριστερό,άλλα λύθηκε γρήγορα αυτό.

Το άλλο σαν πρόβλημα που παρατηρώ είναι ότι διπλά σε κάθε φάκελο έχει πάντα + σαν να έχει υπό φακέλους ενώ δεν έχει και αυτό λίγο με μπερδεύει! (λεπτομέρεια βέβαια).

Σε γενικές γραμμές όμως σαν ήχος. σαν μηχάνημα ο mac είναι υπέροχος!....τα σοβαρά προβλήματα που είχα με το να σταμάτα ο τραγούδι ενώ έπαιζα μουσική ,αυτό δεν υπάρχει στον μακ,δεν χρειάστηκε ΚΑΝ να πειράξω λατενσι κτλ....κούμπωσα κάρτα έκανα αυτήν την ρύθμιση με τα κανάλια και τίποτα άλλο!!

Από περιέργεια όμως...γιατί μου βγάζει σε κάθε φάκελο αριστερά του το + ,σαν να έχω υπό φακέλους? υπάρχει λύση σε αυτό?

Α και κάτι άλλο...υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα cue και τις λίστες μου από το άλλο pc τον HP μου?
 

geposted Thu 28 Nov 13 @ 3:05 pm
DJPolakPRO InfinityMember since 2006
Και γω είμαι στην ίδια διαδικασία.
Έχω παραγγείλει ενα Apple MacBook Pro 13" i5 2,4GHz Retina 8GB RAM, SSD 256GB και θα παίζω με controller Denon MC 6000.
Την Database, τις Playlist αναγνωρίζονται από το MAC κατευθείαν ή πρέπει όλα απ την αρχή;
Πιστεύω να μην ταλαιπωρηθώ...
 

geposted Fri 29 Nov 13 @ 7:00 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Παρακολουθήστε το "Virtual DJ - Windows to Mac - Database Transfer" στο YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=gfjMXrBMFds&feature=youtube_gdata_player ένας φίλος μου έστειλε αυτό το link δε το έχω δοκιμάσει ακόμα περιμένω να βρεθώ μαζί του γιατί εγώ δεν ξέρω πως να το κάνω. ..αν δεν βιάζεσαι περίμενε να σου πω. ..αλλιώς δες το εσύ πρώτος και λες και μένα χιχι
 

geposted Fri 29 Nov 13 @ 2:56 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
lipon.....ekana me enan filo mou pou kseri poli kala apo ipologistes ayto pou dixni sto you tube kai einai ok!....metaferame ola ta cue kai ta bbm....stis listes omos thelei mia mikri paralagi.....se ayto to video aytos pou to dixni, na kseris oti exei eksoteriko disko...opote esi na deis tin diki sou diadromi pou vriskonte ta tragoudia!....pantos emena ola doulevoun komple san na ta exo ston palio mou pc!.....to mono pou den mporo akoma na vro lisi alla nomizo oti vrika apo pou ofilete....einai giati se kathe mou fakelo aristera mou vgazei + san na exoun oloi oi fakeloi mou ipofakelous!.....ayto proseksa oti ofilete apo ton tropo pou anigi o mac tus fakelous san lista....alla den mporo na vro kati pou to apenergopiei ayto :/ kai me mperdevei ,prepei na ksero poioi fakeloi mou den exoun ipofakelous :/ kata ta alla ,ola ta alla doulevoun apsoga! akomi kai o kontroler mou!
 

geposted Sun 01 Dec 13 @ 6:45 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)