Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: MOY KANEI CRASH TO VDJ 8

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

ginosPRO InfinityMember since 2004
Καλησπερα! εδω και μερικες ημερες αντιμετωπιζω κατι ανεξηγητο. Εκει που παιζει κανονικα το προγραμμα, καποια στιγμη που κανω κλικ σε οποιοδηποτε σημειο πχ φακελος η τραγουδι ξαφνικα κλεινει και μετα απο 2 δευτερα ανοιγει. Τεραστιο προβλημα οπως καταλαβαινετε. Το pc μου ειναι ενα toshiba me win 8 original. core i7 kai 8gb ram. δεν κανει αλλες χρησεις παρα μονο για μουσικη και ytube. To contoler μου ειναι το denon mc 6000 To περιεργο ειναι οτι το κανει μονο μια φορα αυτο το crash και σχετικα νωρις. μεσα σε 1-2 ωρες, μετα συνεχιζει κανονικα χωρις προβλημα. Oλο αυτο ξεκινησε ως εξης: Μια μερα στο σπιτι οπου δουλευα την δισκοθηκη μου μεσα απο το vdj8 και χωρις να ειναι συνδεμενο το controler παρατηρησα αρκετες φορες οτι το προγραμμα crashare με τον ιδιο τροπο που περιγραφω στην αρχη με την διαφορα οτι οταν ανοιγε συνεχιζε να παιζει το κομματι απο εκει που ειχε μεινει. Δεν εδωσα σημασια γιατι θεωρησα οτι μπορει να οφειλεται στο οτι λειπει το controler και στο οτι δεν ασχοληθηκα και ιδιαιτερα να ρυθμισω πολυ τις επιλογες στις καρτες ηχου. Ομως μετα απο εκεινη την ημερα σε 2 διαδοχικες εκδηλωσεις μου εχει crasharei το προγραμμα και ανοιγει παλι περιμενοντας να του φορτωσω τραγουδι στα decks. Περιμενω τις αποψεις σας, ευχαριστω πολυ!!
 

geposted Tue 28 Apr 15 @ 4:51 am
Τα δύο τελευταία crash που βλέπω στο σύστημα οφείλονται μάλλον σε κάποιο προβληματικό αρχείο.
Δοκίμασε να κλείσεις το prelisten στον browser όταν παίζεις, ενώ αν μπορέσεις να βρεις οτι στο κάνει πάντα σε συγκεκριμένο αρχείο/φάκελο ενημέρωσε μας ώστε να προωθήσουμε το αρχείο στους προγραμματιστές...
 

geposted Tue 28 Apr 15 @ 5:45 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Καλησπερα και παλι! Με αυτο που ειπες σκεφτηκα κατι που εκανα το οποιο δεν ανεφερα. Την ημερα που δουλευα την δισκοθηκη χωρις συνδεμενο το controler και αρχισε να crashsarei επανερχομενο στο ιδιο σημειο που ειχει μεινει, ειχα προσθεσει προηγουμενως ενα αρχειο history απο αλλο vdj 8 το οποιο δεν ηταν αυθεντικο αλλα σπασμενο. Δεν χρησιμοποιησα ποτε το history ως playlist δηλ. να παιξω απο εκει μουσικη (ετσι και αλλιως δεν θα αντιστοιχουσαν τα path των αρχειων). Νομιζω οτι απο τοτε αρχισε να συμβαινει αυτο, λες να εχει καμια σχεση? Αρχικα σαν πρωτη κινηση θα το σβησω και βλεπουμε!
 

geposted Tue 28 Apr 15 @ 8:33 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Καλησπερα! Λοιπον, μετα απο αρκετο ελεγχο χωρις αποτελεσμα, το προγραμμα αυτη τη στιγμη που μιλαμε πριν απο 5 λεπτα κρεμασε-εκλεισε και ανοιξε αμεσως συνεχιζοντας το τραγουδι απο εκει που ειχε σταματησει, το προβλημα ειναι οτι αυτη τη στιγμη παιζω σε γαμο! Τι αλλο να πω? Παρατηρησα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι το εκανε τη στιγμη που πατησα το prelisten. (με το mouse) Τα υπολοιπα τα αναφερω στα προηγουμενα topic
 

geposted Sat 16 May 15 @ 1:47 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
ginos wrote :
Καλησπερα! Λοιπον, μετα απο αρκετο ελεγχο χωρις αποτελεσμα, το προγραμμα αυτη τη στιγμη που μιλαμε πριν απο 5 λεπτα κρεμασε-εκλεισε και ανοιξε αμεσως συνεχιζοντας το τραγουδι απο εκει που ειχε σταματησει, το προβλημα ειναι οτι αυτη τη στιγμη παιζω σε γαμο! Τι αλλο να πω? Παρατηρησα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι το εκανε τη στιγμη που πατησα το prelisten. (με το mouse) Τα υπολοιπα τα αναφερω στα προηγουμενα topic

το ποιο πιθανόν να φταίει η έκδοση που έχεις, αν έχεις την προηγούμενη έκδοση από αυτή
BUILD 2265
-fix get_beatgrid action to match description
-fix decoding wma files when output samplerate is 192kHz
-fix for numark nv automatic deck selection of displays being wrong
-support for custom mixer order for 4 deck controllers
-new action effect_slider_active
-Fix video drawn not pixel-perfect in some cases with DirectX
-effects_used 'deck' and effects_used 'master' actions

-Fix prelisten crash when using prelisten after deleting or moving a file previously prelistened
-Fix browser_scroll not scrolling from correct location after dragging a song to a different location
-new action get_playlist_time
-Escape key works to cancel security load window
-Fix possible issue reading remix and remixer field from Ogg and Flac tags
-Fix check to ensure VirtualDJ is visible on screen
-Fix performance problem with Reverb and Phaser when track paused
-Fix popup alerts from config window hidden on Mac
-Fix config record file selector hidden on Mac

οπότε κατεβάζεις την BUILD 2265 και λύνεις το πρόβλημα σου.
 

geposted Sat 16 May 15 @ 3:15 pm
benicosPRO InfinityMember since 2010
kalimera,ego exo thn 982 kai mou kanei kena sta komatia pou paizo,stamata gia 40 deyterolepta to tragoudi girnai to roloi grigora kai meta epanerxete.
 

geposted Sun 17 May 15 @ 6:03 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Την 982 εχω! Και εχω γαμο παλι σημερα! το θετικο ειναι οτι μου το κανει μονο μια φορα κατα τη διαρκεια της εκδηλωσης! Για φαντασου ομως να ειναι πχ στον χορό του ζευγαριου? Σκεφτομαι πολυ εντονα να γυρισω στην 7,4 version που ηταν ολα κομπλε! Ασε που στο 8 ειναι αθλια η επιλογη στον browser οταν πατας Π.χ. την επιλογη ''δισκος'' και περιμενεις να εμφανιστει πανω πανω μονο το ''c'' η μονο το ''d'' Αν δεν εχεις πατημενο στη λιστα των τραγουδιων το πρωτο τραγουδι της λιστας τοτε πατωντας ''δισκος'' δεν σε πηγαινει στη αρχη της λιστας η στο τελος οπως με το 7,4 αλλα σε βαζει καπου αναμεσα στην λιστα αναλογα με οποιο τραγουδι ειναι επιλεγμενο δηλ. σκιασμενο. Αυτο εχει σαν αποτελεμα να ανεβοκατεβαζεις το scroll για να καταλαβεις που ακριβως εισαι! Στο 7 ηταν ξεκαθαρο αυτο ΑΡΧΗ + ΤΕΛΟΣ απλα πραγματα! Αν υπαρχει εντολη που λυνει αυτο το θεμα θα την ηθελα, οπως επισης κ Αν καποιος εχει καποια αλλη ιδεα για το θεμα του CRASH !
 

geposted Sun 17 May 15 @ 7:14 am
benicosPRO InfinityMember since 2010
Ekana apegkatastasi to 8 kai to evala apo thn arxi,gia na doume,einai para poli kako na exeis eisodo tou zeygous kai na to kanei ayto,den mporoume na paizoyme me ayto to anxos,stin arxi elega oti exei provlima to controler to alaksa kai evala to dennon 6000mk2 kai pali ta eidia provlimata,prepei na vre8i mia lisi gia ola eyta ta provlimata,to exo ena xrono kai fovame se mia deksiosi min kanei noumera,xtes to vradi 3 fores kolise gia 40".to kako einai oti den sou lei pou einai to provlima gia na to dior8osis.
 

geposted Sun 17 May 15 @ 7:55 am
benicosPRO InfinityMember since 2010
Aytes einai oles oi efarmoges pou exo ston mac,einai kapia pou tou dimiourgi provlima?
 

geposted Sun 17 May 15 @ 8:03 am
benicosPRO InfinityMember since 2010
Aytes einai oles oi efarmoges pou exo ston mac,einai kapia pou tou dimiourgi provlima?
 

geposted Sun 17 May 15 @ 8:04 am
ginosPRO InfinityMember since 2004
Ειμαι σε γαμο και παλι εκανε CRACH! απλα τωρα πια ειμαι σιγουρος οτι οφειλεται στο prelisten. Οποιος γνωριζει κατι παρακαλω ας απαντησει!
 

geposted Sun 17 May 15 @ 1:25 pm
Το prelisten στην έκδοση για mac εμφάνισε κάποια προβλήματα στην έκδοση 2245. Αυτά διορθώθηκαν στην έκδοση 2265 που είναι ακόμα beta και όχι public.
Για την ώρα σε περιβάλλον MAC αποφύγετε την χρήση του prelisten του browser.

Τέλος
ginos wrote :
Αν δεν εχεις πατημενο στη λιστα των τραγουδιων το πρωτο τραγουδι της λιστας τοτε πατωντας ''δισκος'' δεν σε πηγαινει στη αρχη της λιστας η στο τελος οπως με το 7,4 αλλα σε βαζει καπου αναμεσα στην λιστα αναλογα με οποιο τραγουδι ειναι επιλεγμενο δηλ. σκιασμενο. Αυτο εχει σαν αποτελεμα να ανεβοκατεβαζεις το scroll για να καταλαβεις που ακριβως εισαι! Στο 7 ηταν ξεκαθαρο αυτο ΑΡΧΗ + ΤΕΛΟΣ απλα πραγματα!

Η επιλογή λέγεται "keepsortOrder"
Άλλαξε την από yes σε no

 

geposted Sun 17 May 15 @ 6:03 pm
Καλησπέρα.....μια απορία....έχεις Mac + denon dnmc 6000 mk2 με "σπασμένο" απ ότι αναφέρεις virtual...Γιατί δεν αγοράζεις την original έκδοση - από την στιγμή που παίζεις και σε γάμους κτλ κτλ.....Δίνεις λεφτά σε hardware και όχι σε software που κοστίζει 10 φορές ποιό χαμηλά...?...
 

geposted Mon 25 May 15 @ 11:05 am


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)