Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ερωτηση πριν την αγορα

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπερα,ποιος εχει στην κατοχη του, η εχει δουλεψει με κανενα λειτουργικο προβλημα τις νεες κονσολες της pioneer
(DDJ-RZ,DDJ-RX,) η καποια απο αναλογα μοντελα της με 4καναλι δυνατοτητα και χωρις (ξανα τονιζω) προβληματα με το virtual 8 ωστε να προχωρησω σε τυχον αγορα της

ευχαριστω εκ των προτερων
 

geposted Thu 03 Dec 15 @ 2:19 pm
Ακόμα η σειρά R (DDJ-RZ, DDJ-RX) δεν υποστηρίζεται επίσημα από το VirtualDj 8.
Αυτή την στιγμή φτιάχνουμε την DDJ-RZ χωρίς όμως να μπορούμε να δώσουμε κάποια εκτίμηση πότε θα είναι έτοιμη. Η DDJ-RX θα ακολουθήσει αργότερα.
 

geposted Thu 03 Dec 15 @ 4:58 pm
Από ανάλογο ακομη και παλαιότερο μοντέλο υπαρχει υποστήριξή?..επίσης η sz και η sx2 έχουν δουλεψει με το 8αρι απροβλημάτιστα ?
Ευχαριστω..
 

geposted Thu 03 Dec 15 @ 6:52 pm
Χρησιμοποιώ προσωπικά τόσο την SZ όσο και την SX2. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα στη συνεργασία τους με το VirtualDj 8
 

geposted Fri 04 Dec 15 @ 7:15 am
καλημερα,βλεπω τις διαφορες και θα σε ρωτησω την αποψη σου μεταξυ των δυο που ειπες οτι δουλευουν αριστα με vdj8
βλεπω θετικοτερα την ddj-sz
Ευχαριστω
 

geposted Fri 04 Dec 15 @ 7:53 am
Κοίτα... Η SZ είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους controllers και μέχρι πριν απο λίγο καιρό η "ναυαρχίδα" της Pioneer σε αυτό τον τομέα. Είναι πάρα πολύ καλή κονσόλα, πλην όμως και αρκετά ακριβή.
Την ίδια σχεδόν λειτουργικότητα έχεις και με μία SX2 με αρκετά λιγότερα χρήματα όμως.
Η διαφορά τους είναι στον μίκτη (Hardware vs Software) και στο μέγεθος. Γενικά η SZ δεν είναι κονσόλα που την κουβαλάς εύκολα από εδώ κι απο εκεί. Πιο εύκολα (πολύ πιο εύκολα) μετακινήσαι και βολεύεσαι στα ελληνικά booth με μια SX2 παρά με μια SZ.
Αν με ρωτάς με ποια από τις δύο προτιμώ να παίζω, σίγουρα προτιμώ την SZ. Πλήν όμως οφείλω να σου επισημάνω και τα "μειονεκτήματα" της σε σχέση με την SX2.
 

geposted Fri 04 Dec 15 @ 6:14 pm
Προορίζεται για σταθερή μονιμη θεση,χωρις να μετακινείται ..αλλα αν η ποιο οικνομικη έχει ακριβώς την ιδία ακουστική απόδοσή ειναι θεμα σοβαρο να μπορεσω να γλυτωσω χρηματα ,όσον αφορά τον μικτή γιατι με ενδιαφέρει τη ακριβώς παρατήρησες ως καλυτερο στην ακριβότερη?..να ξερω αν αξίζει την διάφορα
Ευχαριστω
 

geposted Sat 05 Dec 15 @ 6:51 pm
Το "ακουστική απόδοση" ο καθένας (δυστυχώς) το εννοεί με διαφορετικό τρόπο.

Στο δια ταύτα και οι δύο κονσόλες βγάζουν τον ίδιο ήχο όταν μιλάμε για "flat" αναπαραγωγή αρχείων. Επίσης και στα χαρτιά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια οπότε οι ελάχιστες μικροδιαφορές που υπάρχουν δεν γίνονται αντιληπτές παρά μόνο σε εργαστήριο.
Αυτό που αλλάζει είναι οτι στην SZ χρησιμοποιείς το EQ της κονσόλας (δηλαδή το EQ με την ρύθμιση της Pioneer αφού η κονσόλα είναι Hardware) ενώ στην SX2 χρησιμοποιείς το EQ του προγράμματος αφού η κονσόλα δεν εφαρμόζει το δικό της EQ.
Τώρα το τι είναι καλύτερο είναι κάτι σχετικό.
Επίσης η SZ έχει 4 δικά της COLOR FX που είναι hardware και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις αναλογικές συσκευές που συνδέεις στον μίκτη. Στην SX2 υπάρχει μόνο Filter.

Υ.Γ.: Για τι χρήση την θέλεις την κονσόλα; Γιατί υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές που έχουν νόημα σύγκρισης ανάλογα με την χρήση. Για παράδειγμα αν τα jogs τα χρησιμοποιείς μόνο για να ορίζεις hot cues και να κάνεις pitch bend τότε δεν έχει νόημα να συγκτίνεις τις διαφορές τους ανάμεσα στις δύο κονσόλες. Αν όμως κάνεις και scratch τότε έχει νόημα να τα συγκρίνεις καθώς εκτός από το μέγεθος υπάρχει ο ρυθμιστής σκληρότητας στην SZ και το σαφώς καλύτερο on-jog display.
Οπότε ανάλογα και με την χρήση, η σύγκρηση μπορεί να δώσει διαφορετικά αποτελέσματα...
 

geposted Mon 07 Dec 15 @ 2:56 am
Καλημερα...χρηση caffe,bar οχι scrath δεν κανω,απ ότι κατάλαβα λογικά παραγγέλθηκε η sx2 λογο μεγάλης καθυστέρησης της sz και πιθανής κατάργησής απ ότι κατάλαβα,κοιτά για το παραπανω θα εκανε πολυ καλύτερή δουλεία παντα από προσωπικής άποψης να έχεις eq αναλογικά σαν από μικτή ,τωρα θα ζήσουμε και χωρις αυτό!..κατι ακομη αν μπορείς να γνωρίζεις,σε αίσθηση χειρισμού τα jogs ειναι τα ιδία..οχι ρύθμισή σκληρωτητας κτλ
Ευχαριστω
 

geposted Mon 07 Dec 15 @ 9:47 am
Χαιρεται,θα ηθελα να μαθω ποτε θα ειναι διαθεσιμο το mapping για το Pioneer DDJ - RX
 

geposted Mon 29 Feb 16 @ 9:41 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To pote den to gnwrizoume.
Auto pou mporoume na poume einai oti exoume zitisei na grafontai tetoiou eidous plirofories (px. an kapoios controller ypostirizetai pleon) sto changelog twn updates, opote rixne mia matia kathe fora pou vlepeis diathesimo update.
 

geposted Mon 29 Feb 16 @ 11:03 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)