Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Βάση Δεδομέμων

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

OMHROSPRO InfinityMember since 2007
Καλησπέρες σε όλους!
Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί το βράδυ που παιζω μουσική στο μαγαζί που δουλεύω, φτιάχνω τα mp3 μου με το τρόπο που θέλω (χρώματα και λοιπά) και την επόμενη μέρα που βάζω το δίσκο μου στον υπολογιστή του σπιτιού μου κάθε μέρα μου βγάζει κατεστραμένη βάση δεδομένων;;Και μου χάνει τα πάντα, και χρώματα και bpm και βλέπει όλη τη μουσική μου ώς νεοεισαχθείσα;;; Και άντε πάλι όλα απ΄την αρχή!Κάτι σαν το γιοφύρι της Άρτας.. :P :P
Καλή χρονιά μαγκες χωρίς πολλά προβλήματα
 

geposted Wed 30 Dec 15 @ 3:37 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
O ypologistis tou magazioy mipws exei ta tragoudia "dipla" ? Dld ta exeis ton ekswteriko , ta exeis kai ston eswteriko ??
Oti ftiaxneis sto spiti, ta vlepei swsta ston ypologisti tou magaziou ?
 

geposted Wed 30 Dec 15 @ 5:00 pm
OMHROSPRO InfinityMember since 2007
Oxi oxi.. Ta tragoudia pou paizw einai mono ston skliro mou.. Akoma kai to disko tou magaziou tou kanw katargisi.. Alla sou lew pws kanw px xrwmatismo se polla tragoudia (ekana xtes to vrady) kai paw to mesimeri kai mou leei katestrameni vasi! Kai paei olos o xrwmatismos!! Akoma kai twra pou milame eimai magazi kai ekana kapoies ergasies to mesimeri spiti mou mpas kai swsw tipota kai erxomai edw kai pali ta idia.. xa8ikan oi ry8miseis kai polla tragoudia palia, ta vlepei ws kainouria!
 

geposted Wed 30 Dec 15 @ 6:56 pm
Φίλε μου καλή χρονιά κατ αρχήν, το πρόβλημα αυτό το έχω και εγώ με τους εξωτερικούς δίσκους usb 3.
Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι κάποιο hub με εξωτερική τροφοδοσία που πιστεύω θα λύσει το πρόβλημα.
Όλη τη δουλειά πλέον την κάνω σε ένα υπολογιστή που έχει μεγάλο σκληρό και από εκεί αντιγράφω τα πάντα στους εξωτερικούς σκληρούς.
Σε συμβουλεύω πριν κλείσεις το μηχάνημα στο μαγαζί να κρατάς αντίγραφο του φακέλου virtual dj του εξωτερικού δίσκου και όταν σου βγάζει ότι η βάση έχει καταστραφεί θα αντικαθιστάς το φάκελο virtual dj του εξωτερικού δίσκου.
 

geposted Fri 01 Jan 16 @ 8:29 am
Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον δίσκο.
Κατ αρχήν δοκίμασε να κάνεις "ασφαλή αποσύνδεση" του δίσκου πριν τον αποσυνδέσεις ή κλείσεις τον υπολογιστή. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι στο firmware ορισμένων δίσκων που τις μικρές αλλαγές (σε bytes) ενός μεγάλου αρχείου τις κρατάνε στην cache μέχρι να θεωρήσουν οτι πρέπει να τις γράψουν στον δίσκο. Αυτό μπορεί ενώ δεν θα έπρεπε να προκαλέσει προβλήματα όταν ο δίσκος δεν καταργείται σωστά από τα Windows. Οπότε δοκίμασε πρώτα να κάνεις ασφαλή κατάργηση. Αν ούτε κι έτσι "στρώσει" κάνε ένα scandisc και κατέβασε και κανένα προγραμματάκι που να διαβάζει της πληροφορίες S.M.A.R.T. των δίσκων και δες τι πληροφορίες σου δίνει για τον εν λόγω δίσκο.

Αναμένουμε την εξέλιξη...
 

geposted Tue 05 Jan 16 @ 7:16 am
OMHROSPRO InfinityMember since 2007
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις χρήσιμες απαντήσεις!Καταρχήν καλη χρονιά σε όλους! Αυτό πέρι hub το έχω ξανακούσει και λέω να δοκιμάσω και αυτή τη λύση! Kappa σε ευχαριστώ για τη συμβουλη! Μια ερωτησούλα πάνω στην απάντηση σου: Αν δηλ παίρνω back up το φάκελο που ονομάζεται virtual dj στον εξωτερικό δίσκο, και κάποια στιγμή ανοίξω σπίτι μου τον υπολογιστη για να κάνω καμιά δουλειά, και μου αναφέρει πως έχω κατεστραμμένη βάση δεδομένων, ότι και αν πατήσω στο μήνυμα, ναί ή όχι, και εφόσον ανοίξει το virtual και μου έχει χάσει τις τελευταίες ρυθμίσεις που του έκανα και κλείσω το πρόγραμμα, και κάνω στον εξωτερικό δίσκο copy paste το τελευταίο μου back up, θα δώ πάλι τις τελευταίες μου ρυθμίσεις (μέχρι τη στιγμή που πήρα back up);; (Ελπίζω να έγινα καταννοητός)..
Και Phantom πολύ ενδιαφέρον η πρότασή σου.. Δεν την είχα σκεφτεί καν.. Υπολόγιζα πως εφόσον έκλεινες το pc όλα τα δεδομένα σε εξωτερικούς δίσκους θα αποθηκευόντουσταν όπως πρέπει.. Και όταν λεμε προγραμμάτακι έχεις να μου προτείνεις κάποιο;; Ή τουλάχιστον πως να το ψάξω στο γκούγκλη;;; Πρόγραμμα για scan disk;; Και η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές μου βγάζει λάθη σε scan disk μέσω των windows.. Στις 10 μου βγάζει λάθη τις 6-7.. Θυμίζω πως και οι δύο δίσκοι είναι ολοκαίνουριοι..
 

geposted Tue 05 Jan 16 @ 10:24 am
Εγώ για να έχω τα πάντα Bacup αποθηκεύω από τα έγγραφά μου το φάκελο virtualdj και από το δίσκο που δουλεύω πάλι το φάκελο virtualdj και ότι και να γίνει έχω bacup.Αντέγραψε το φάκελο που σου λέω και άστο να λέει ότι θέλει θα του βάζεις το τελευταίο bacup και είσαι οκ.
Θα δοκιμάσω και αυτό που λέει ο Γιώργος την ασφαλή αποσύνδεση πριν κλείσω τον υπολογιστή να δούμε αλλά πάντα bacup.
 

geposted Tue 05 Jan 16 @ 1:05 pm
PhantomDeejay wrote :
Αυτό μπορεί ενώ δεν θα έπρεπε να προκαλέσει προβλήματα όταν ο δίσκος δεν καταργείται σωστά από τα Windows.


Να τονίσω το "ενώ δεν θα έπρεπε" :P
Έχω παρατηρήσει οτι μερικές φορές όταν ο υπολογιστής κλείνει επειδή ο δίσκος "κοιμάται" μπορεί να μην προλάβει να ξυπνήσει έγκαιρα και να γράψει τα δεδομένα από την cache στον ίδιο τον δίσκο πριν ο υπολογιστής "κόψει" το ρεύμα στις USB. Δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό που λέω. Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα εξωτερικό δίσκο στο γραφείο μου (καμία σχέση με dj-ing) και ο μόνος τρόπος να αφαιρέσω τον δίσκο σωστά απ' τον υπολογιστή είναι η ασφαλής κατάργηση. Υποψιάζομαι πρόβλημα/bug στο firmware του δίσκου, χωρίς όμως να μπορώ να αποδείξω τίποτα. Γι αυτό και το προτείνω, να δούμε μήπως βγάλουμε καμία άκρη...
 

geposted Tue 05 Jan 16 @ 1:52 pm
Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται σε ένα seagate usb 2 320 giga μετά σε wd 500 giga usb 2 οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με 2 seagate διαφορετικά μοντελα 1 tera ο καθένας usb 3 . Το πρόβλημα παρέμεινε και μέχρι τώρα μόνο στον εσωτερικό δίσκο δεν έχω πρόβλημα.
Καλό θα ήταν κατά το κλείσιμο το vdj να κάνει bacup από μόνο του τα κρίσιμα αρχεία σε όλους τους δίσκους.
 

geposted Tue 05 Jan 16 @ 6:01 pm
OMHROSPRO InfinityMember since 2007
Όπως το ''κόβω' μόνο ένα back up θα μας σώσει! Εν τω μεταξύ τώρα γράφω απο μαγαζί! Όλα οκ!!Ούτε ένα πρόβλημα!! Και το μεσημέρι σπίτι μου το έβαλα στο pc, πάλι κανένα πρόβλημα!! Και οι ρυθμίσεις που έκανα το μεσημέρι τις έχω κανονικότατα εδώ!Βέβαια πριν κλείσω το μηχάνημα έπραξα όπως συμβούλεψε ο Phantom και έκανα κατάργηση!!Να δούμε αύριο που θα το βάλω πάλι σπίτι. Ρε φίλε υπολογιστή αν θες να παρουσιάσεις προβλήματα, κάντο κάθε μέρα! Να δούμε τι θα απογίνωμεν!!!Έλεος πια..Σπάσιμο νεύρων!! :p :p
 

geposted Tue 05 Jan 16 @ 7:38 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)