Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΧΑΘΗΚΑΝ CUE & BPM

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπερα σε ολους. Ανοιξα να παιξω στο μαγαζι και δεν υπαρχουν παρα ελαχιστα cue & bpm στα κομματια σε διαφορα folder. VDJ 8 με εξωτ. σκληρό. Χρειάζομαι καθε βοηθεια!!!
 

geposted Fri 26 Feb 16 @ 6:22 pm
Εκανα ασφαλη απεγκατασταση στον δισκο,restart με συνδεδεμενο τον σκληρο και τα διαβασε ολα. Αυτο σημαινει οτι θελω νεο δισκο, οσο προλαβαινω???
 

geposted Fri 26 Feb 16 @ 6:46 pm
Μπορεί και να σημαίνει οτι για κάποιο λόγο το VirtualDj δεν είχε τερματίσει σωστά την προηγούμενη φορά και έτσι έτρεχε "δύο" φορές ταυτόχρονα πράγμα που μπλοκάρει την πρόσβαση στο άρχειο της βάσης δεδομένων.
Καλού κακού κράτα ένα backup της βάσης δεδμένων (φάκελος VirtualDj στο root του δίσκου) και αν στο ξανακάνει κλείσε το VirtualDj και άνοιξε τον task manager. Κοίτα αν τρέχει κάποιο process του VirtualDj. Αν όχι τότε μάλλον θες αλλαγή δίσκου.
 

geposted Fri 26 Feb 16 @ 7:21 pm
Γιώργο πολλα ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Αυριο πρωϊ το κοιταω.
 

geposted Fri 26 Feb 16 @ 7:44 pm
Συμφωνώ απόλυτα με τον Phantom σε ότι αφορά την πρώτη πιθανότητα. Για τη δεύτερη πιθανότητα (να έχει αρχίσει να τα "φτύνει") κρατάω επιφυλάξεις, δεδομένου του πως περιέγραψες την συνέχεια...

Καλού - κακού κάνε ένα steb-by-steb boot, επέλεξε να "φορτώσει" μόνον usb drivers και πλέον σε περιβάλλον DOS κάνε ένα chkdsk στον συγκεκριμένο δίσκο...
 

geposted Sun 28 Feb 16 @ 4:59 pm
Γιατί chkdsk σε dos? Αν γινει μέσω windows πειράζει? Αν εμφανισει bad sectors επιλέγω διόρθωση ή θα δημιουργηθεί προβλημα στη db?
 

geposted Thu 03 Mar 16 @ 8:24 pm
Εάν όντως υπάρχει πρόβλημα, η εντολή chkdsk δεν μπορεί να διορθώσει αρχεία που "ήδη τρέχουν"! Γι αυτό ακριβώς το λόγο και επιδιώκουμε, κατά την συγκεκριμένη ενέργεια, να "τρέχουν" - χρησιμοποιούνται το δυνατόν λιγότερα αρχεία.

Για την όποια "πλήρη διόρθωση", η εντολή είναι: chkdsk /f /r

Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην db σου, αλλά καλού-κακού κράτα ένα back-up... ;-)

 

geposted Fri 04 Mar 16 @ 6:46 am


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)