Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Απορία με resolution σε vdj 4 Le

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπέρα και από 'μένα που είμαι νέος στην παρέα του forum . Θα ήθελα να με βοηθήσετε στα εξής:
Έχω ένα ( σχεδόν αρχαίο πλέον ) hercules dj 4 set που έρχεται μαζί με το virtual dj 7 LE. Όλα καλά με το παλιό Laptop ( αν και δε μου ανοίγει την Pro έκδοση και εκεί έγκειται μάλλον και το όλο πρόβλημα γιατί προφανώς έχει να κάνει με τα skin ) δουλεύει κανονικά. Έλα όμως που μετά από χρόνια άλλαξα laptop και το καινούριο μου έχει full hd οθόνη. Το αποτέλεσμα είναι το πρόγραμμα να το βλέπω κανονικά αλλά τους φακέλους,τα τραγούδια και γενικά όλα τα γράμματα τα βλέπω τόσο μικροσκοπικά που δε μπορώ να δω τίποτα και φυσικά δε μπορώ να δουλέψω το πρόγραμμα. Το vdj 8 το παίζει κανονικά με κανονικές και ευανάγνωστες γραμματοσειρές, όμως δεν έχω άδεια για vdj 8 οπότε δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω παρά μόνο για 10 λεπτά. Τι θα μπορούσα να κάνω; Ευχαριστώ.
 

geposted Tue 21 Jun 16 @ 5:19 pm
Η θα αγοράσεις μια άδεια για το 8 , ή θα μικρύνεις την ανάλυση της οθόνης του laptop σου όταν χρησιμοποιείς το 7 LE. Αν επιλέξεις την δεύτερη λύση όλα θα είναι λίγο πιο θολά αλλά τουλάχιστον τα γράμματα θα είναι μεγάλα.

Υπάρχει και τρίτη λύση αν έχεις μερικές γνώσεις από Η/Υ:

Αποσυμπιέζεις το αρχείο του skin, ανοίγεις το αρχείο XML με ένα text editor και ψάχνεις για <browser
Αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς, αποθηκεύεις το αρχείο XML και ξανασυμπιέζεις τα αρχεία του skin με το όνομα που είχαν αρχικά.
 

geposted Tue 21 Jun 16 @ 6:16 pm
2 ερωτήσεις ( γιατί καινούριο μηχάνημα αγοράζω και καινούρια άδεια δεν αγοράζω ). Ποιο απ' όλα τα skin ( το μεγαλύτερο που βλέπω είναι 1280 χ 800 ), και τι εννοείς εκεί που λες browser. Επίσης αν δε με αφήνει να μπω σε όλο το μενού, πώς θα διαλέξω να αλλάξω και skin ; ( Τρίτη ερώτηση bonus πώς αλλάζω Nick ; )
 

geposted Wed 22 Jun 16 @ 4:50 am


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)