Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αγορά του προγράμματος...
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μπήκα να δω πόσο κοστίζει το πρόγραμμα για να το αγοράσω και ενώ πριν μερικούς μήνες η τιμή ήταν στα 270 ευρώ και είχα μια μικρή έκπτωση 20 ευρώ λόγο του κοντρολερ μου, τώρα βλέπω ότι πήγε στα 331 ευρώ και δεν μου κάνει καμιά έκπτωση εκτός με τον μήνα από 22 σε 10 ευρώ....ποιος ο λόγος που ανέβηκε η τιμή επειδή ανέβασε η vdj για τα βίντεο???...εγώ δεν παίζω βίντεο και δεν με νοιάζει...γιατί να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν με ενδιαφέρει? ...δεν μπορεί να βγάλει μια έκδοση σαν το pro που να τα έχει όλα μέσα αλλά χωρίς τα βίντεο και να είναι σε πιο οικονομική τιμή?...η traktor έχει 5 διαφορετικές εκδόσεις και άσε που η τιμη του pro είναι μόνο 99 ευρώ και αν πάρεις κάποιον κοντρολερ της, σου δίνει pro πρόγραμμα της τσάμπα,μέχρι και με κάρτα ήχου της έδινε πρόγραμμα pro για ένα διάστημα στην αρχή....η pioneer βγάζει κοντρολερ μαζί με serato pro ,που το pro κοστίζει 185 ευρώ...και κοντρολερ με το δικό της το recordbox pro...που κοστίζει στα 139 ευρώ....η vdj δεν έχει βγάλει κανένα κοντρολερ συμβατό δικό της με πρόγραμμα pro μόνο με LE....
είναι πολλά τα 331 ευρώ μόνο και μόνο επειδή έχει και βίντεο που για τους ποιο πολλούς μας είναι άχρηστα!...Εγώ παίζω στο χωριό μου σε γάμους το μπήκαν τα γίδια στο μαντρί και να τους το βάλω να το βλέπουν και σε βίντεο!! :P :D
..και τι είναι το VIRTUALDJ BUSINESS που έβαλαν και θέλει κάπου στα 1300 ευρώ?
 

geposted Mon 01 Oct 18 @ 2:34 am
Η διαφορά της τιμής (πριν την έκπτωση) έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την διαφορά στην ισοτιμία ευρώ/δολαρίου.
Η τιμή του VirtualDJ PRO Infinity είναι σταθερή εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια στα 299 δολάρια.

Οπότε για το PRO Infinity πάντα πλήρωνες 299 δολάρια + ΦΠΑ. Ανάλογα με την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου και ανάλογα με το συντελεστή ΦΠΑ η τελική τιμή σε ευρώ όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να διέφερε, αλλά αυτό δεν είναι θέμα του VirtualDJ.

Τέλος το Business σαφώς και απευθύνετε σε μεγάλες εταιρείες (κυρίως στις ΗΠΑ) που λειτουργούν με πολύ διαφορετική λογική απ' οτι εμείς εδώ.

Σημείωση:
Η έκπτωση ήταν πάντα "δώρο" και όχι προνόμιο της τιμολογιακής πολιτικής. Πριν το VirtualDJ 8 το δώρο αυτό ήταν έκπτωση μέχρι και 50% στην αγορά του τότε PRO. Όταν ήρθε το 8 θα δεις σχετικές ανακοινώσεις παντού οτι το δώρο αυτό άλλαξε και έγινε έκπτωση 20 δολάρια για την αγορά του PRO Infinity.
Τώρα η έκπτωση αυτή άλλαξε πάλι, και αυτό είναι δικαίωμα της εταιρείας καθώς είναι δώρο που θα μπορούσε και να μην το δίνει.
 

geposted Mon 01 Oct 18 @ 7:54 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
ok αλλά.... γιατί δεν βγάζει και μια ακόμα έκδοση χωρίς βίντεο να είναι πιο χαμηλή η τιμή? και παρέχει κάτι που στο 90% της Ελλάδας είναι άχρηστο...μην σκέφτονται μόνο την αγορά του εξωτερικού αλλά και της άλλες χώρες γιατί πιστεύω ότι δεν είναι μόνο οι Έλληνες που δεν θέλουμε και δεν χρησιμοποιούμε βίντεο!...Είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα της αγοράς... και με σύγκριση τα άλλα προγράμματα έχει πολλά αρνητικά για να θεωρείτε τέλειο!
 

geposted Mon 01 Oct 18 @ 2:27 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
lakis69 wrote :
ok αλλά.... γιατί δεν βγάζει και μια ακόμα έκδοση χωρίς βίντεο να είναι πιο χαμηλή η τιμή?
Υπήρχε σκέψη. Ίσως γίνει στο μέλλον.

lakis69 wrote :
Είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα της αγοράς
Δεν έχεις δίκιο. Το πλήρες Serato (Suite) είναι στην ίδια τιμή και το Rekordbox είναι ακόμα πιο ακριβό αν προσθέσεις το Video και το DVS (που περιλαμβάνονται στο VirtualDJ)

lakis69 wrote :
... και με σύγκριση τα άλλα προγράμματα έχει πολλά αρνητικά για να θεωρείτε τέλειο!
Εδώ πρέπει να μας το εξηγήσεις λίγο παραπάνω. Τι λείπει από το VirtualDJ ? Και ποιά θεωρείς ως αρνητικά ?

 

geposted Mon 01 Oct 18 @ 5:15 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ελπίζω να γίνει αυτό με τον διαχωρισμό από τα βίντεο και να βγει μια έκδοση με πιο χαμηλή τιμή...

Όσο για την τιμή με άλλα προγράμματα, εγώ είδα χωρίς βίντεο, με βίντεο ίσως όπως λες να είναι πιο ακριβά αλλά τα βίντεο δεν με αφορούν γι'αυτό και δε το έψαξα...

Όσο για ότι δεν έχει πολλά το vdj ,επειδή δε τα έχω δουλέψει όλα δεν μπορώ να είμαι ακριβής... Αλλά με πρώτη ματιά μου φαίνεται ένα πολύ ωραίο απλό πρόγραμμα αλλά όχι για πολλά πράγματα. Πχ Έχει πιο λίγα εφέ από τα άλλα προγράμματα... Δεν λέω ωμός ότι δεν είναι καλό το vdj ιδικά το 8 είναι πολύ καλό... Αλλά μου φαίνετε ακριβό για αυτό που είναι.
 

geposted Mon 01 Oct 18 @ 7:34 pm
djpap63PRO InfinityMember since 2010
''Αλλά με πρώτη ματιά μου φαίνεται ένα πολύ ωραίο απλό πρόγραμμα αλλά όχι για πολλά πράγματα. Πχ Έχει πιο λίγα εφέ από τα άλλα προγράμματα...''


Απλο προγραμμα?????
Σχεδον οτι μπορεις να φανταστεις μπορει να σου κανει το προγραμμα.

Για τα εφφε εχεις λαθος μπορεις να βαλεις οσα εφε και vst εχουν ολα τα αλλα προγραμματα μαζι!!!!

Για την τιμη εχεις λαθος γιατι πουλανε ενα ''αυτοκινητο'' κομπλε με φουλ εξτρα και το συγκρινεις χρηματικα με ενα που δεν εχει πορτες και κατι φωτα του λειπουν κτλ.

Τα προγραμματα που ανεφερες για πιο φθηνα ειναι ποιο ακριβα στην ουσια στην κομπλε τους εκδοση συν οτι χρειαζονται πχ για το Serato συγκεκριμενα hardware για να παιξουν.

Γνωμη μου δουλεψε λιγο πιο πολυ το Virtual dj και μετα θα εχεις καλυτερη γνωμη απο οτι μια ''πρωτη ματια''
 

geposted Tue 02 Oct 18 @ 6:24 am
djadamxControlleristMember since 2006
Άλλο απλό κ άλλο "απλοικό".Το ότι είναι το πιο φιλικό πρόγραμμα προς τον χρήστη δεν είναι αρνητικό. Απλό σημαίνει ευκολία στη χρήση, να μπορείς να παίξεις κ να το παραμετροποιήσεις, στις βασικές σου ανάγκες τουλάχιστον, χωρίς να χρειάζεται να είσαι προγραμματιστής. Όλα αυτά τα κάνει κ σν θέλεις να ψαχτείς κάνει ό,τι ζητήσεις. + το after sale support από τα παιδιά εδώ, αξία ανεκτίμητη !
 

geposted Tue 02 Oct 18 @ 6:41 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ότι δε το έχω δουλέψει πολύ αυτό είναι αλήθεια... έπαιζα με το LE και αυτό δεν έχει πολλές δύναμης γι'αυτό και το παράτησα. Αλλά για εμένα ότι παρέχει βίντεο και είμαι αναγκασμένος να το αγοράσω χωρίς να μου χρειάζεται είναι άδικο... Αυτό είναι που με πείραξε πιο πολύ.... ήμουν έτοιμος να το αγοράσω στα 250 ευρώ και μετά από 6 μήνες περίπου το βλέπω στα 331 ... Δεν μπορώ να δώσω τόσα! Και όσο για την ισοτιμία του ευρώ μα δολάριο το έψαξα και το δολάριο έχει πτώση όχι άνοδο γι'αυτό και συμπεράνω ότι η τιμή ανέβηκα λογο τον νέο βίντεο που έβαλαν μέσα. Και γι'αυτό έχω νευριάσει και μου φταίνε όλα τώρα... Κάποιος πρέπει να τα ακούσει
 

geposted Tue 02 Oct 18 @ 11:20 am
Επανάληψη:

1) Video στο VirtualDJ υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν προστέθηκε χθες

2) Η τιμή του VirtualDJ είναι σταθερή και μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι σε δολάρια

3) Το ιστορικό της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου μπορείς να το δεις σε πολλά μέρη, όπως ΕΔΩ
Η αβασάνιστη ερώτηση όμως είναι: Ξέρεις να τη διαβάζεις;
Στις 15 Φεβρουαρίου 2018 με 1 ευρώ αγόραζες 1,25 δολάρια. Δηλαδή αγόραζες 300 δολάρια με 240 ευρώ.
Στις 15 Αυγούστου 2018 με 1 ευρώ αγόραζες 1,13 δολάρια. Δηλαδή αγόραζες 300 δολάρια με 265 ευρώ.
Σήμερα η ισοτιμία είναι περίπου 1 ευρώ = 1,16 δολάρια. Δηλαδή σήμερα αγοράζεις (στο χρηματιστήριο, όχι στο γκισέ) 300 δολάρια με 258 ευρώ.
Σε αυτά πρέπει να προσθέσεις προμήθεια για τη μετατροπή συναλλάγματος και ΦΠΑ 24%
Αν αφήσουμε την προμήθεια στην άκρη, μόνο για ΦΠΑ πληρώνεις επιπλέον 62 ευρώ. Δηλαδή σήμερα το VirtualDJ με την τρέχουσα χρηματιστηριακή ισοτιμία κοστίζει 258+62 = 320 ευρώ + προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος.
Αυτή την στιγμή το σύστημα χρεώνει συνολικά 332 ευρώ από τα οποία τα 64,25 είναι ο ΦΠΑ. Δηλαδή αυτή τη στιγμή το σύστημα σε χρεώνει 267,75 ευρώ (ισοτομία ευρώ δολαρίου + προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος).
Δηλαδή ΑΥΤΗ τη στιγμή το σύστημα σε χρεώνει (μαζί με την προμήθεια) περίπου 10 ευρώ περισσότερα από την τρέχουσα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ αξία.
Για να κοστίσει το VirtualDJ 250 ευρώ μπορούμε να υπολογίσουμε την αντίστοιχη ισοτιμία (χωρίς προμήθειες για ευκολία στις μετατροπές) 250 / 1,24 (ο ΦΠΑ) = 201 ευρώ. Και 300/201 = 1,49. Άρα το VirtualDJ θα κοστίζει 250 ευρώ όταν η ισοτιμία ευρώ δολαρίου φτάσει 1 ευρώ = 1,49 δολάρια κάτι που ίσχυε μόνο μια συγκεκριμένη περίοδο, τον Ιανουάριο του 2009!!! (Όπου είναι και το ιστορικό ανώτατο όριο στην ισοτιμία ευρώ δολαρίου)

4) Εμείς εδώ σ' αυτό το Forum δεν έχουμε κανένα λόγο και καμία υποχρέωση να "ακούμε" και να ανεχόμαστε τα νεύρα σου. Κατ' αρχήν ο λόγος για τον οποίο νευρίασες είναι λάθος. Κάτι κάποια στιγμή δεν κατάλαβες σωστά. Το πιθανότερο είναι οτι πριν από 3 μήνες είδες την τιμή αλλά δεν υπολόγισες οτι θα χρειαστεί και έξτρα ΦΠΑ 24%.
Αν όντως σου ξέφυγε οτι πρέπει να πληρώσεις και ΦΠΑ τότε έχουμε 300/250 = 1.2 που είναι μια τιμή που έπαιζε μέχρι και το τέλος Μαρτίου του 2018 (Από τον Απρίλιο και μετά η ισοτιμία έπεσε μόνιμα σε κάτω από 1,2)

5) Και εμένα μου αρέσουν οι Ferrari αλλά δεν πήγα στην αντιπροσωπεία να ζητήσω να βγάλουν τα θερμαινόμενα καθίσματα, το GPS/Navi και τα Xenon για να την πάρω πιο φθηνά. :P

6) Το να αρνείσαι την πραγματικότητα (όπως π.χ. οτι σου εξηγήσαμε οτι η τιμή του προγράμματος είναι σταθερή εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια) δεν είναι ούτε έξυπνο, ούτε θα σε βοηθήσει κάπου, ούτε θα "καλμάρει" τα νεύρα σου. ;)

7) Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να εξηγήσουμε, αλλά δεν είμαστε εδώ για να "ανεχόμαστε" ανάρμοστες συμπεριφορές και νεύρα! :)
 

geposted Tue 02 Oct 18 @ 12:15 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
χωρις πολλες λεπτομερειες να αναφερω οτι μονο και μονο για το support kai ta free updates αξιζει πολυ παραπανω...αν ασχοληθεις και με αλλα προγραμματα θα το καταλαβεις σε βαθος χρονου (οχι μεγαλο βαθος!)
 

geposted Wed 03 Oct 18 @ 3:43 pm
Οι δυνατοτητες και η ευελιξια που εχει σχεδιαστει το virtual DJ δεν συγκρινεται με κανενα αλλο αντιστοιχο προγραμμα . Το Serato , Traktor & Rekordbox ( αναφερω τα ποιο δημοφιλη ) ουτε στον υπνο τους δεν μπορουν να φτασουν τις δυνατοτητες και την ευελιξια που σου προσφερει το virtual DJ . Εαν το ψαξεις σε βαθος θα το διαπιστωσεις και μονος σου . Εαν εισαι επαγγελματιας αναμφιβολα αξιζει τα χρηματα του και με το παραπανω . Εαν εισαι δε ερασιτεχνης κατεβαζεις την free εκδοση χωρις κωδικους και εισαι o.k. αλλωστε εαν εχεις καποιο controller που συνοδευεται με την Le edition και παλι εισαι o.k. προσωπικα , επειδη κατεχω το Serato DJ στην πληρη εκδοση λογω του οτι συνοδευονταν με τον controller μου , και μαλιστα παρεμπιπτοντως εχω αγορασει extra και ολα τα expansion packs & ολα ανεξαιρετως τα fx / τα οποια ομολογουμενως ειναι καλα κατασκευασμενα απο την isotope
. Το εχω λοιπον ψαξει αρκετα , και περαν του οτι δεν ειναι καθολου φιλικο με τον χρηστη , μην αναφερθω τωρα σε λεπτομερειες γιατι χρειαζομαι πολλες πολλες σελιδες , με τα creates κ.τ.λ. εισαι εξαναγκασμενος να κανεις οτι θελει το προγραμμα χωρις τις δικες σου προσωπικες παρεμβασεις οι οποιες ειναι διαφορετικες συμφωνα με τις αναγκες του καθε επαγγελματια DJ , εν αντιθεση με το virtual DJ το οποιο ειναι σχεδον 100% προσαρμοσιμο στον καθε επαγγελματια αλλα και ερασιτεχνη . Περαν αυτου ας μην ξεχναμε και κατι ακομα . Επαγγελματικα προγραμματα daw , οπως , Cubase , Ableton , Reason , κ.λ.π. αγγιζουν και πολλες φορες ξεπερνουν , ακομα και τα 1000 euro
 

geposted Wed 03 Oct 18 @ 9:46 pm
Καλησπέρα έχω την pioneer ddj RR
Γνωρίζει κάποιος να μου πει με σιγουριά εάν είναι συμβατό το virtual dj με αυτή την κονσόλα?
Plug & play εννοω χωρις mapping
 

geposted Sat 20 Jun 20 @ 2:29 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
 

geposted Sat 20 Jun 20 @ 2:33 pm
NCITSYSHome userMember since 2015
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ VDJ 2021 ΜΕ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ ΕΝΑ HERCULES RMX ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 

geposted Thu 02 Jun 22 @ 6:38 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Βλεπω οτι η Trial περίοδος έληξε στις 20 Μαιου, άρα την χρησιμοποίησες ήδη.
 

geposted Fri 03 Jun 22 @ 4:36 am