Που πάτε και μπλέκεται ρε παιδιά ... lyrics σε όλες τις γλώσσες του κόσμου; να σκάει ticket στο support γιατί δεν βγάζει σωστά τα lyrics στα τσάμικα;
Πέρα από την πλάκα, θα ήθελα προτάσεις από τους φίλους που δουλεύουν hardware εφέ σε κονσόλες και μικτές , ποια από τα καινούργια εφέ να δοκιμάσω ... (υποθέτοντας οτι έχουν το ίδιο όνομα στο VDJ )
Πέρα από την πλάκα, θα ήθελα προτάσεις από τους φίλους που δουλεύουν hardware εφέ σε κονσόλες και μικτές , ποια από τα καινούργια εφέ να δοκιμάσω ... (υποθέτοντας οτι έχουν το ίδιο όνομα στο VDJ )
geposted yesterday @ 10:15 pm
Για τα εφέ, να τα δοκιμάσεις όλα.
Για τα lyrics, δεν ξέρω για τσάμικα (γιατί δεν δοκίμασα) αλλά στα ρεμπέτικα και σε λαϊκά του 70 που "δοκίμασα" στην εκπομπή που κάνω στο ραδιόφωνο, μια χαρά δούλεψε, με ελάχιστα λάθη.
Για τα lyrics, δεν ξέρω για τσάμικα (γιατί δεν δοκίμασα) αλλά στα ρεμπέτικα και σε λαϊκά του 70 που "δοκίμασα" στην εκπομπή που κάνω στο ραδιόφωνο, μια χαρά δούλεψε, με ελάχιστα λάθη.
geposted 23 hours ago
Εγώ να πω την αλήθεια δεν εντυπωσιακά με το νέο update 2026.... προσωπικά το karaoke το σιχαίνομαι δεν μπορώ να ακούω φαλτσους και ακόμα χειρότερα φαλτσους που νομίζουν ότι ξέρουν να τραγουδάν και να νομίζουν ότι ειναι κάποιοι... δεν μπορώ νευριάζω δεν τους αντέχω 😆😁 βέβαια σε άλλες χώρες είδα ότι αυτό το update το λάτρεψαν.
Όσο για τα εφέ... δεν ειναι κακό ότι προστέθηκαν και άλλα αλλά, προτιμώ την ποιότητα πάρα την ποσότητα... δεν θα κρύψω να πω ότι ζηλεύω πολύ το eco απο το traktor και το flager απο djpro... βέβαια το eco out που είχε προσθέσει το vdj πλησίασε αρκετά του traktor... άσε που τα εφέ ειναι επικίνδυνα, αν κάποιος δεν ξέρει πότε και πως να τα δουλέψει ειναι ενόχληση στα αυτιά του κόσμου... βέβαια βάζω + στο ότι μπήκαν και άλλα και ελπίζω να βρω κάποιο που να μου κανει το κλίκ.
Εγω περιμένω απο το vdj να κάνει ένα update το automix.
Όσο για τα εφέ... δεν ειναι κακό ότι προστέθηκαν και άλλα αλλά, προτιμώ την ποιότητα πάρα την ποσότητα... δεν θα κρύψω να πω ότι ζηλεύω πολύ το eco απο το traktor και το flager απο djpro... βέβαια το eco out που είχε προσθέσει το vdj πλησίασε αρκετά του traktor... άσε που τα εφέ ειναι επικίνδυνα, αν κάποιος δεν ξέρει πότε και πως να τα δουλέψει ειναι ενόχληση στα αυτιά του κόσμου... βέβαια βάζω + στο ότι μπήκαν και άλλα και ελπίζω να βρω κάποιο που να μου κανει το κλίκ.
Εγω περιμένω απο το vdj να κάνει ένα update το automix.
geposted 15 hours ago
Δεν προστέθηκαν απλά νέα εφέ.
Επαναπρογραμματίστηκαν όλα τα εφέ από την αρχή.
Οπότε να ξαναδοκιμάσεις το Echo, να δεις και τις νέες παραμέτρους που έχει, και μετά να ζηλέψεις το echo του Traktor.. ;)
Και τα lyrics δεν είναι μόνο για Karaoke.
Για εμάς που μιξάρουμε "χειροκίνητα" και όχι με το automix, βοηθάει να ξέρεις (τα βλέπεις στην οθόνη) πότε έρχονται τα φωνητικά για να μην κάνεις σαλάτα την μίξη.
Ακόμα και προχθες που έκανα ραδιοφωνική εκπομπή αποδείχτηκαν χρήσιμα, καθώς μπορούσα να ρεγουλάρω το μικρόφωνο μου, να μην μιλάω πάνω από φωνητικά. Οπότε αν δεν είσαι προκατελειμένος, υπάρχει χώρος και χρήση και για αυτά.
Επαναπρογραμματίστηκαν όλα τα εφέ από την αρχή.
Οπότε να ξαναδοκιμάσεις το Echo, να δεις και τις νέες παραμέτρους που έχει, και μετά να ζηλέψεις το echo του Traktor.. ;)
Για εμάς που μιξάρουμε "χειροκίνητα" και όχι με το automix, βοηθάει να ξέρεις (τα βλέπεις στην οθόνη) πότε έρχονται τα φωνητικά για να μην κάνεις σαλάτα την μίξη.
Ακόμα και προχθες που έκανα ραδιοφωνική εκπομπή αποδείχτηκαν χρήσιμα, καθώς μπορούσα να ρεγουλάρω το μικρόφωνο μου, να μην μιλάω πάνω από φωνητικά. Οπότε αν δεν είσαι προκατελειμένος, υπάρχει χώρος και χρήση και για αυτά.
geposted 15 hours ago
Τυράκι..
geposted 15 hours ago
Μόλις κυκλοφορήσει επίσημα εννοείτε θα τα δοκιμάσω ολα!
Και ναι σίγουρα όχι μπαίνει υπάρχει τρόπος να το αξιοποιήσουμε δεν λέω οχι! Απλός εγω περιμένω κάποιο update που να με εντυπωσιάσει οπως έγινε τότε με τα stems! Κατι που έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι στο mixing ... και ναι παίζω και εγω mix οχι μόνο automix 😊 Απλός σε μικρά μαγαζιά με μικρό μεροκάματο που θεωρώ ότι δεν αξίζει να δώσω κόπο μου... προσπαθώ να τα κάνω στον αυτόματο... σε κάποιες περιπτώσεις δεν αξίζει να χάσεις ιδρώτα 😊
Και ναι σίγουρα όχι μπαίνει υπάρχει τρόπος να το αξιοποιήσουμε δεν λέω οχι! Απλός εγω περιμένω κάποιο update που να με εντυπωσιάσει οπως έγινε τότε με τα stems! Κατι που έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι στο mixing ... και ναι παίζω και εγω mix οχι μόνο automix 😊 Απλός σε μικρά μαγαζιά με μικρό μεροκάματο που θεωρώ ότι δεν αξίζει να δώσω κόπο μου... προσπαθώ να τα κάνω στον αυτόματο... σε κάποιες περιπτώσεις δεν αξίζει να χάσεις ιδρώτα 😊
geposted 15 hours ago
[quote=PhantomDeejay
[/quote]
Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και εγώ ... όνος βοηθάει πολύ ...
... πες μου κάτι, οι στοίχοι εξάγονται τοπικά ;
... σε κάθε περίπτωσή το εγχείρημα είναι εντυπωσιακό τεχνικά ...
... κατά τα αλλά , το fluid beatgrid περιμένω και εγώ, αλλά καταλαβαίνω ότι και αυτό τεχνικά είναι δύσκολο ... από τι στιγμή που το δουλεύετε , είναι θέμα χρόνου ...
[/quote]
Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και εγώ ... όνος βοηθάει πολύ ...
... πες μου κάτι, οι στοίχοι εξάγονται τοπικά ;
... σε κάθε περίπτωσή το εγχείρημα είναι εντυπωσιακό τεχνικά ...
... κατά τα αλλά , το fluid beatgrid περιμένω και εγώ, αλλά καταλαβαίνω ότι και αυτό τεχνικά είναι δύσκολο ... από τι στιγμή που το δουλεύετε , είναι θέμα χρόνου ...
geposted 14 hours ago
PhantomDeejay wrote :
Τυράκι..
ωραίο και το τυράκι δε λέω, αλλά εγώ βλέπω άλλο ... ότι φτιάχνεις skins και μας τα κρύβεις :-)
geposted 14 hours ago
Ερώτηση απο περιέργεια... οι υπότιτλοι, χρειάζεται να ήμαστε στο ίντερνετ για να τους βγάζει η οχι ?
geposted 14 hours ago
The Party Engineer wrote :
ωραίο και το τυράκι δε λέω, αλλά εγώ βλέπω άλλο ... ότι φτιάχνεις skins και μας τα κρύβεις :-)
Ε όχι και τα κρύβω!
https://www.virtualdj.com/forums/265909/Addons/GTS-2K25.html
geposted 14 hours ago
1) Κανένας δεν νομίζω να πρόσεξε αυτό που εννοούσα όταν έγραψα "τυράκι"
Μετεξεταστέοι κύριοι.. :P
2) Ναι η εξαγωγή των lyrics απαιτεί internet και τα stems να είναι ενεργοποιημένα. Αλλά μετά την εξαγωγή τους (για κάθε κομμάτι) αποθηκεύονται τοπικά. Επίσης η εξαγωγή και συγχρονισμός γίνεται με βάση το "audio signature" κάθε κομματιού. Αυτό σημαίνει οτι η μηχανή εξαγωγής μπορεί να εντοπίσει αλλαγές σε remix/edits/κτλ κτλ.
2) Ναι η εξαγωγή των lyrics απαιτεί internet και τα stems να είναι ενεργοποιημένα. Αλλά μετά την εξαγωγή τους (για κάθε κομμάτι) αποθηκεύονται τοπικά. Επίσης η εξαγωγή και συγχρονισμός γίνεται με βάση το "audio signature" κάθε κομματιού. Αυτό σημαίνει οτι η μηχανή εξαγωγής μπορεί να εντοπίσει αλλαγές σε remix/edits/κτλ κτλ.
geposted 14 hours ago
PhantomDeejay wrote :
Ε όχι και τα κρύβω!
The Party Engineer wrote :
Ε όχι και τα κρύβω!
... Ποοοο!!!!! μου έφτιαξες τη μέρα τώρα ... να ξέρεις, κάθε 1-2 μήνες μπαίνω και τσεκάρω αν έφτιαξες κάνα καινούργιο σκιν ... είναι φρέσκο για αυτό δεν το χα πάρει χαμπάρι ... να σε καλά ρε φίλε ...
geposted 14 hours ago
PhantomDeejay wrote :
1) Κανένας δεν νομίζω να πρόσεξε αυτό που εννοούσα όταν έγραψα "τυράκι"
Όντως ποιο είναι το τυράκι?
geposted 13 hours ago
PhantomDeejay wrote :
Τυράκι..
Γιωργο εννοείς οτι είναι πολύ εύκολο ποια να χώνεις τα φωνητικά του άλλου τραγουδιού στ κενά του πρώτου ?
geposted 11 hours ago
Χαχαχαχαχα
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
geposted 10 hours ago
PhantomDeejay wrote :
Χαχαχαχαχα
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
Είναι που εχεις το δικό σου skin και δεν μπορώ να καταλάβω τι μας δείχνεις... επειδή μιλούσαμε για τους υπόλοιπους... ανέβασες αυτό και χαθήκαμε σε πιο θέμα ήμαστε 😋
geposted 10 hours ago
PhantomDeejay wrote :
Χαχαχαχαχα
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
χα χα καταλαβα η αναζήτηση στους φακέλους...
σε μένα δεν μετράει (το μετεξεταστέος)...
το ήξερα... ;)
geposted 10 hours ago
djsadim wrote :
το ήξερα... ;)
PhantomDeejay wrote :
Χαχαχαχαχα
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
Να το πω, να μη το πω..
Καλύτερα τώρα;
το ήξερα... ;)
Το πρόσεξα αλλα νόμιζα ότι είναι απο το skin το δικό του....αμα είχε το μαμά θα το πιαναμε πιο εύκολα
geposted 10 hours ago
Ρε παιδιά... ο klaus ανέβασε τωρα ένα βίντεο στο you tube και δεν φαίνεται να έχει αναζήτηση στους φακέλους... αν και ... για εμενα άχρηστο ειναι αλλα απλός επειδή εδώ λέμε ότι έχει αναζήτηση
geposted 6 hours ago
η ιδιότητα αυτή υπήρχε και πριν άπλα έπρεπε να δώσεις την εντολή "search_folder" και σου άνοιγε ένα παράθυρο όπως ανοίγει και για την αναζητήση στα playlists με την εντολή "search_playlists" απλώς τώρα είναι χωρίς παράθυρο άλλα τα αποτελέσματα τα εμφανίζει στο χώρο των φακελων
geposted 6 hours ago