Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out room ... (mpla mpla) !!! - Page: 23

Dieser Teil des Themas ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten

Γνωρίζω οικογενεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους.. Που να κάνω καταγγελία;

καλησπέρα, έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για να έχει χαμηλό Latency κλειστό wi fi κτλ.. όσο παίζω δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά κάπου είχα διαβάσει πως ένα καλό ρυθμισμένο λαπ τοπ στο dpc δείχνει μέχρι 300ms.. το τρέχω λοιπόν από πίσω απο το vdj και τα νούμερα που δείχνει είναι καλά αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που φορτώνω κάποιο κομμάτι ή και έτσι χωρίς να φορτώνω χτυπάει 500 με 1000ms.
Το κάνει επειδή δεν έχω κάνει κάτι σωστά στις ρυθμίσεις ή είναι φυσιολογικό να πιάνει τέτοιες τιμές στιγμιαία;

Το πρόβλημα που περιγράφεις το είχα και εγώ. Κάνε τα εξής:
1. Εκκίνησε τον υπολογιστή σου κανονικά
2.Κλείσε το wifi και το ACPI της μπαταρίας
3.Παρατήρησε να έχεις καρφιά στο dpc
Αν τα καρφιά παρατηρούνται στην ίδια διαφορά χρόνου τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις το 'share mode' της κάρτας γραφικών με την ram του υπολογιστή σου, από το BIOS.
Aν τώρα τα καρφιά δεν είναι περιοδικά τότε κάτι άλλο φταίει.
Γενικά η κάρτα γραφικών έχει κύριο λόγο στο latency του υπολογιστή σου
Αν δεν θές να έχεις καμία ιδιότητα γραφικών μπορείς να απενεργοποιήσεις και την κάρτα γραφικών από το device manager χωρίς καμία επίπτωση, ΟΜΩΣ δεν μπορείς να παίξεις video.
Προσωπικά δεν πιστεύω πως το σύστημά σου πρέπει να είναι τέλειο για να τρέξεις ASIO.
Τρέχω ASIO (drivers από ESI) χωρίς να απενεργοποιήσω τίποτα, έχω ανοιχτά wifi, ACPI, antivirus και ούτε ένα drop στον ήχο (όλα αυτά εντός σπιτιού βέβαια).
Επίσης ξεφορτόσου τα bloatware

εχω κλείσει wi fi και acpi. Τι εννοείς καρφιά; όταν ανεβαίνει πολύ το latency; αυτό δε το κάνει ανα 10 γραμμές πχ αν εννοείς αυτό.

όταν λέω 'καρφιά' εννοώ πως χωρίς να γίνεται καμία διεργασία από εσένα, να ανεβαίνει η μπάρα ξαφνικά και μετά να πέφτει κατευθείαν (στιγμιαία).

tasos_c wrote :
το τρέχω λοιπόν από πίσω απο το vdj και τα νούμερα που δείχνει είναι καλά αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που φορτώνω κάποιο κομμάτι ή και έτσι χωρίς να φορτώνω χτυπάει 500 με 1000ms.
Το κάνει επειδή δεν έχω κάνει κάτι σωστά στις ρυθμίσεις ή είναι φυσιολογικό να πιάνει τέτοιες τιμές στιγμιαία;

ms ή μs
500 με 1000μs "κορυφές" είναι φυσιολογικότατες...

sorry μs ήθελα να πω.
Οχι όταν δε κάνει καμιά διεργασία είναι όλα πάρα πολύ χαμηλά, περίπου 200μs.

Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους / Κωστάδες του Forum. Και αν έχουμε και καμία Ελένη, χρόνια της πολλά και αυτής! :P

Το κακό με τα nicknames είναι οτι πολλές φορές ξεχνάμε / δεν ξέρουμε τα πραγματικά ονόματα ανθρώπων που κατά τα άλλα μπορεί και να επικοινωνούμε καθημερινά!!!

tasos_c wrote :
sorry μs ήθελα να πω.
Οχι όταν δε κάνει καμιά διεργασία είναι όλα πάρα πολύ χαμηλά, περίπου 200μs.

Είσαι μια χαρά... Μην πειραματίζεσαι "τζάμπα" γιατί στο τέλος μπορεί και να το "χαλάσεις"

If it ain't broke, don't fix it! :P

na rotisw kati?? an poulisw ton controller mou se kapoion kai dwsw mazi to cd tou vdj pou exei (L.E) mporei o allos na valei kanonika to serial???????

Mporei na egkatastisei tin LE version an tou dwseis kai to serial kai to CD, alla den tha mporei na to kanei register, oute na katevasei updates, oute ai na parei ekptwsi an apofasisei na kanei upgrade stin Pro Full

dn ginete dld na diagrapsw to serial apo mena e?

Όχι.

ok!!efxaristw paidia!

kai go! otan epaiza.....

tha iithela kapoia stigmi na postaroume house ekeinis tis epoxis
aksexasta komatia

23%