Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Ερώτηση-Βοήθεια

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Κατεβασα προσφατα το VirtualDJ (οικιακη χρηση) και σκεφτομαι να αγορασω εναν μεικτη για χρηση στο σπιτι.

Ποιον μεικτη θα προτεινατε για οικιακη χρηση με φθηνη αδεια αγορας στο προγραμμα? (Δεν εχω τρελες απαιτησεις ετσι κ αλλιως για την πλακα μου το θελω)
 

geposted Mon 29 Apr 19 @ 9:28 am
Εφόσον το θέτεις έτσι, δες εδώ: https://www.virtualdj.com/buy/index.html

Στο κάτω μέρος, όπου αναφέρεται στην άδεια Home Plus, κλικάροντας στο cart, σου ανοίγει menu από διάφορους controllers και τις αντίστοιχες τιμές για άδεια αυτών. Δες το κόστος ανά controller, κατόπιν googlαρέ τον να δεις περί τίνος πρόκειται και αποφάσισε...
 

geposted Tue 30 Apr 19 @ 8:16 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Το κόστος της Home Plus άδειας του VirtualDJ είναι τις περισσότερες φορές ανάλογη με αυτή του ίδιου του controller - αν και αυτό δεν είναι κανόνας.

Για την "μεσαία" κατηγορία, δλδ για πρόσφατες κονσόλες με τιμές από 200 εως και 400 ευρώ (πχ. Numark Mixtrack 3, Pioneer DDJ-SB3, Pioneer DDJ-400, Denon MC4000 , Hercules Impulse 200/300, Reloop BeatPad2, Roland DJ-202) το κόστος της άδειας θα είναι $99 (μετατρέπεις σε ευρώ + ΦΠΑ).

Στην χαμηλότερη κατηγορία με κόστος αγοράς controller κοντά ή και κάτω από 100 ευρώ, όπως πχ Hercules Compact, Hercules StarLight, Numark DJ2GO2, Numark PartyMix το κόστος τηε Plus αδειας είναι $49
 

geposted Wed 01 May 19 @ 6:46 am


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)