Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Αδυναμία εφαρμογής φίλτρου και προσπέλασης φακέλλων

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

jmarkopPRO InfinityMember since 2013
Καλησπέρα!
μετά από καιρό απραξίας, κατά την επιστροφή στην εργασία, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα!
Σε έναν σκληρό (στην ουσία είναι partition που υπήρχε στο lap top), έχω πολλούς και μεγάλους φακέλους που πολύ συχνά διαχειρίζομαι με φίλτρο (+-4 bpm & key).
Μέχρι και αρχές Μάρτη δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μετά από κάθε update που βγήκε και ακολούθησα, προχθές διαπίστωσα το εξής:
1. Αργεί τρομερά (πάνω από λεπτό) να προσπελάσει (εμφανίσει το περιεχόμενο οποιουδήποτε φακέλου απ αυτό το partition πατήσω για να δω.
2. Εξ' ίσου προβληματική και η απόκριση του φίλτρου κι ακόμη χειρότερα, ....όταν βγάλει τα αποτελέσματα.... κάποια κομμάτια δείχνει πως υπάρχουν 20-30 φορές ενώ σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κοιτάζω και βλέπω στον επεξεργαστή tag και το σημείο που βρίσκονται είναι σε ΟΛΑ το ίδιο (πχ. D/Downloads 2019).
Υπάρχουν και φορές που μόλις επιλέξω ενα απ αυτά τα επαναλαμβανόμενα (ψευδώς) αρχεία, εξαφανίζονται όλες οι αράδες στο main browser window (σα να εχω δλδ ενα empty folder).
Το μόνο ας πούμε θετικό είναι πως το ίδιο φίλτρο,το έχω βάλει σε συντόμευση κάτω δεξιά στις ορατές καρτέλες και εκεί λειτουργεί .
Το σκληρό βέβαια αν τον βάλω στο ιδιο σημείο των συντομεύσεων, πάλι, αρνείται να τον διαβάσει.

Τρέχω win 10 (ok cracked) από το Δεκέμβρη, ο C που ξεκινά τον υπολογιστή είναι ssd
Και γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ πρόβλημα αστοχίας των windows ουτε και του Virtual. Και τώρα αυτό είναι κάτι που κάνει τη ζωή και την εργασία μου δύσκολη!

Ελπίζω να έχετε κάτι να μου προτείνετε!
Ευχαριστώ

 

geposted Tue 09 Jun 20 @ 3:46 pm
Αν δεν έχεις ανοιχτή στον browser την στήλη "Ημερομηνία αρχείου" τότε οι καθυστερήσεις αυτές δεν δικαιολογούνται και το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα ο ίδιος ο δίσκος.

Σε πρώτη φάση θα σου συνιστούσα να κάνεις ένα ΠΛΗΡΕΣ backup του δίσκου, και στη συνέχεια ένα καθαρισμό της βάσης.
Τρέξε και την επιδιόρθωση δίσκων για τον συγκεκριμένο δίσκο καλού/κακού.

Για να δεις αν φταίει ο δίσκος, ΑΦΟΥ κάνεις backup σε ένα εξωτερικό δίσκο, κάνε μετονομασία του αρχείου VirtualDJ\database.xml σε database_old.xml, και δοκίμασε να κάνεις περιήγηση στον αντίστοιχο φάκελο του εξωτερικού δίσκου, να δεις αν εκεί έχεις λογικούς χρόνους.
 

geposted Tue 09 Jun 20 @ 7:15 pm
jmarkopPRO InfinityMember since 2013
Ευχαριστώ πολύ!
αυτή η ιδέα δεν είχε αποτέλεσμα ,καθώς στο Backup φάκελο έκανα ό,τι μου είπατε, αφαίρεσα κ απ το browser την ημερομηνία .Ωστόσο, ακόμη αργεί πάρα πολύ και βγάζει δεκάδες φορές τα ίδια.
 

geposted Wed 10 Jun 20 @ 7:38 am
Αφού ΕΧΕΙΣ backup, δοκίμασε να κάνεις και ένα καθαρισμό της βάσης δεδομένων
 

geposted Thu 11 Jun 20 @ 12:41 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)