Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Εντοπισμός αρχείων

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας. Έχοντας αντιγράψει σε δεύτερο σκληρό δίσκο αρχεία και φακέλους και χρησιμοποιώντας μόνο το δεύτερο σκληρό, υπάρχει τρόπος να εντοπίσει το ιστορικό τα κομμάτια που έχουν παιχτεί πριν την αντιγραφή (δηλαδή να μη τα βγάζει με Χ αφού βλέπει τη διαδρομή του πρώτου σκληρού)? Ευχαριστώ.
 

geposted Fri 25 Jun 21 @ 4:50 pm
Λογικά με τις τελευταίες εκδόσεις, αν προσπαθήσεις να φορτώσεις το κομμάτι, θα στο φορτώσει κανονικά και θα ενημερώσει και το συγκεκριμένο ιστορικό με τις διαδρομές που θα βρει.

Όμως αν κατάλαβα σωστά τι έχεις κάνει και τι θες να κάνεις, μπαίνεις σε "επικύνδυνα" μονοπάτια και είναι πολύ πιθανό αυτό που σου λέω να μην δουλέψει ή να δουλέψει λάθος.

Κατ' αρχήν ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ κομμάτια από ένα δίσκο σε ένα άλλο. Επομένως το πρόγραμμα δεν είχε κανένα λόγο να πειράξει/διορθώσει το ιστορικό σου και τις playlists σου με τις νέες διαδρομές. Θα το έκανε αυτόματα αν έκανες μετακίνηση αντί για αντιγραφή.
Τώρα το ΠΟΥ αντέγραψες τα αρχεία σου παίζει ένα σημαντικό ρόλο:
Αν τα έβαλες ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση που ήταν στον άλλο δίσκο, τότε αν προσπάθήσεις να φορτώσεις ένα κομμάτι θα ισχύει οτι σου έγραψα παραπάνω καθώς το VirtualDJ εδώ και χρόνια "αγνοεί" το γράμμα του δίσκου.
Αν τα έβαλες σε οποιοαδήποτε άλλη θέση τότε ο μόνος τρόπος να βρει το VirtualDJ το αρχείο είναι με δεξί κλικ -> Επανεντοπισμός αγνοούμενου αρχείου.
Το πρόγραμμα κατά 99% θα βρει ακριβώς το σωστό αρχείο και αν αυτό συμβεί θα αρχίσει να ενημερώνει αυτόματα τις λίστες και το ιστορικό σου με το "νέο" αρχείο.

Τώρα: Το να διορθώσεις το ιστορικό είναι μια κάποια διαδικασία. Σημασία όμως έχει το πως θα δουλεύεις με τους δύο σκληρούς από εδώ και πέρα. Θα χρησιμοποιείς μόνο τον δεύτερο; Θα χρησιμοποιείς κυρίως τον δεύτερο και πότε-πότε τον πρώτο; Θα χρησιμοποιείς κάποια στιγμή ταυτόχρονα και τους δύο;
Υποθέτω οτι μόνο του τον πρώτο δεν θα τον χρησιμοποιείς για να θες να διορθώσεις το ιστορικό.

Σε ρωτάω γιατί με την αντιγραφή δημιουργείται ένα θέμα: Έχεις τα ίδια κομμάτια σε 2 μεριές κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στο πρόγραμμα όταν προσπαθεί να διορθώσει τα "νεκρά link"
Ειδικά αν βάζεις/βγάζεις τους δίσκους κατά το δοκούν.

Το πρόγραμμα θα δουλεύει σωστά μεν, αλλά οι playlists και το ιστορικό σου μπορεί να καταλήξουν "σαλάτα" με τα μισά links σε ένα ιστορικό να βρίσκονται στον ένα δίσκο, και τα άλλα μισά να δείχνουν στον άλλο.

Οπότε πριν συνεχίσω να σου προτείνω κάποιες "καλές" λύσεις θέλω να μου πεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι έκανες και πως ΑΚΡΙΒΩΣ σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τους δίσκους σου.
 

geposted Sun 27 Jun 21 @ 9:34 am


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)