Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλημέρα στην ομάδα ένα τυχαίο που συμβαίνει κατά τη διάρκεια κάποιων ωρών παιξίματος και με και με την sx με την rx αλλά και με την sx3 είναι ότι ενώ έχω τα ακουστικά να αλλάζουν αυτόματα με το φόρτωμα του νέου κομματιού καποιος φορές αυτό σταματάει και πρέπει να τα γυρνάω χειροκίνητα μέχρι να κάνω restart.Μού το έχει αναφέρει κι άλλος συνάδελφος ότι συμβαίνει και σε αυτόν και με την ευκαιρία να το λύσουμε.
 

geposted Wed 14 Jul 21 @ 8:52 am
Δεν υπάρχει κάτι να λύσουμε.
Υπάρχει απλά "να μάθουμε" :P
Τα αυτόματα ακουστικά δουλεύουν όσο δεν κάνεις εσύ override manually.
Δηλαδή όσο τα έχεις στο αυτόματο και δεν τα πειράζεις, αυτά δουλεύουν αυτόματα.
Αν τα πειράξεις (γιατί π.χ. ήθελες να κάνεις PFL κάτι άσχετο σε σχέση με την δική τους επιλογή) τότε σταματούν να δουλεύουν.
Ο τρόπος να επανέλθουν στο αυτόματο είναι να επιλέξεις να κάνεις PFL το deck που θα είχε PFL αν τα ακουστικά λειτουργούσαν αυτόματα.
Αν αυτό σε μπερδεύει, τότε απλά κλείσε το PFL από όλα τα κανάλια και στο επόμενο φόρτωμα κομματιού θα πρέπει λογικά τα ακουστικά να αρχίσουν και πάλι να ακολουθούν το σωστό deck.
Καλού κακού κοίταξε και τη ρύθμιση pflOnSelect που λογικά πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να παίζουν σωστά τα αυτόματα ακουστικά. :)
 

geposted Wed 14 Jul 21 @ 11:52 am
Ευχαριστώ για την απάντηση Γιώργο όσο ζούμε καλά ειναι να μαθαίνουμε με μισό αιώνα στην πλάτη + μικροί ειμαστε ακόμα χα χα χα. Σε τεστ που έκανα όσο και να προσπάθησα να μπερδέψω το πρόγραμμα αυτό δούλευε άψογα. Σπάνια κάνει αυτό που αναφέρω ποιο πάνω και ότι και να κάνεις αν δεν κλείσει δεν επανέρχεται ο αυτοματισμός. Αν ξαναγίνει και μπορέσω να το αναπαραγάγω θα επανέλθω.
 

geposted Fri 16 Jul 21 @ 11:18 am
Μιας και παίζεις με την SX3..
Λέω εγώ... μήπως έχεις γυρίσει κάποιο από τα κανάλια της σε είσοδο γραμμής ή μικροφώνου;
Γιατί τότε αν για οποιοδήποτε λόγο έχει ενεργοποιηθεί (λέω εγώ τώρα) το PFL στο deck 4 εσύ στην κονσόλα μπορεί να μην το βλέπεις.
Οπότε αν σου ξανασυμβεί κοίτα καλού κακού και τον μίκτη στο skin που χρησιμοποιείς και σιγουρέψου οτι δεν έχεις κάποιο PFL αναμένο.
Μια άλλη λύση είναι να κάνεις map ένα κουμπί (κατά προτίμηση στο πληκτρολόγιο - κάποιο κουμπί που δεν χρησιμοποιείς στο VirtualDJ πχ "insert") και να δώσεις την εντολή "deck all pfl off"
Έτσι αν σου ξανασυμβεί με το πάτημα αυτού του κουμπιού κλείνεις το pfl από όλα τα deck και στο επόμενο track load το auto pfl πρέπει να αρχίσει πάλι να δουλεύει
 

geposted Fri 16 Jul 21 @ 12:26 pm
Ναι αυτό θα είναι με την sx3 παίζω κι εγω και ο συνάδελφος που του το έκανε πρόσφατα 1 κανάλι mic 2 - 3 virtualdj και 4 line in.
Για άλλη μια φορά θησαυρός Γιώργο!
 

geposted Fri 16 Jul 21 @ 5:04 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)