Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: MAC Virtual dj tracklisting

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Γεια σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε.....αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις το history του προγράμματος από pc σε mac....

ευχαριστώ πολύ!
 

geposted Wed 02 Feb 11 @ 7:01 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Oles oi plirofories peri History, vriskontai sto Folder .../MyDocuments/VirtualDJ/Tracklisting

Pairneis olo to Folder auto kai to vazeis sto Mac sou. To mono pou allazei apo oti kserw einai i diadomi ..kati ekei me tous Users, den thymamai.

Logika omws kapou tha yparxei o fakelos VirtualDJ me tin idia domi.

Gia na sou doulepsei omws swsta tha prepei oi diskoi sou na exoun to idio gramma. An dld sto PC ta tragoudia sou itan sto disko D, tha prepei kai sto MAc na einai ston disko D. An oxi, allakse gramma diskou sto Mac.
 

geposted Wed 02 Feb 11 @ 8:05 pm
Βασικά στη διαδρομή αναφερόμουν (δεν το ρώτησα σωστά).....για να κάνω drag and drop τα τραγούδια κατευθείαν από τη λίστα.....αλλά από ότι είδα δε μπορείς να αναθέσεις γράμματα σε δίσκο στα mac....το έψαξα και δε βρήκα τίποτα. Ξέρεις κάτι εσύ?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάποια άλλα πράγματα αν μπορούσες να με βοηθήσεις:


1) Με την αγορά του virtual dj 7 μπορείς να το κατεβάσεις και για mac και για pc, δηλ. να έχεις και τις 2 εκδόσεις (ξέρω ότι μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά επειδή θέλω να κάνω άμεσα αγορά και με το mac δε βγάζω άκρη θέλω να σιγουρευτώ πως θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το pc)?

Χτες προσπάθησα να συνδέσω τα 350 αρια που έχουμε με στο μαγαζί και να τα φτιάξω έτσι ώστε να τα βλέπει και τα 2 και όχι μόνο το 1. Αυτό που πήρε 1,5 ώρα (δεν έχω καθόλου ιδέα από midi προγραμματισμό) και έχω και την εντύπωση πως δεν το έκανα και σωστά. ΟΚι έτσι ερχόμαστε στις επόμενες ερωτήσεις μου :

2) Υπάρχουν πουθενά οδηγίες, βίντεο, κάτι τέλος πάντων που να λέει αναλυτικά ποιές πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις του mac με τα 350 αρια (με ενδιαφέρουν και τα 400 αρια αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να είναι ίδιος ο τρόπος που τα ρυθμίζεις)

3) Και τώρα το πιο σημαντικό από όλα: Όταν κατάφερα να συνδέσω τα 350 αρια και να τα αναθέσω στο ανάλογο deck είδα πως στην οθόνη έλεγε controller connecting και δεν άλλαζε μόλις έβαζα κάποιο τραγούδι. Πήγα στο mapping και είδα πως δεν έχει τίποτα. Το έψαξα και είδα πως πρέπει να το κάνεις μόνος σου! Όπως είπα δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό! (τουλάχιστόν για 2 decks, γιατί με το 1 κάτι έκανα αλλά δεν κατάφερα να τα ρυθμίσω ώστε το κάθε action να είναι κοινό, να αφορά και τα 2 deck και όχι μόνο το ένα). Υπάρχει κάπου αυτό που να εξηγείται?

4) και το 4ο πρόβλημά μου είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω ότι το history το βλέπει αλλά τα τραγούδια έχουν αλλάξει θέση και δεν παίζουν!

Αν μπορούσες να με καθοδηγήσεις που να ψάξω ή αν υπάρχει κάποιος με mac που μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα!

Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! και συγγνώμη για το μεγάλο post!


 

geposted Thu 03 Feb 11 @ 5:06 am
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
Geia xara kai apo mena... eftase h wra gia agora vlepo -)
Merikes apantiseis pou psaxneis :

1)..Nai pairneis kai tis 2 versions pc/mac.
Gnomi mou an eximoeis epilogi metaxy pc kai mac, protimotero einai to pc xoris na einai apolyto, exeis perissoteres epiloges kai eyeliksia.

2)Ypostirizontai apeytheias plug and play den kaneis tipota. Gia mikres allages ston mapper boithame edo.

3)Vlepe #2... douleuoun 2 deck kanonika, ego paizo me cdj900 kai 400 (se diaforetika magazia)

4)Ta playlist kai to history einai 'katadikasmena' na xanontai an allazeis thesi sta arxeia sou, afou den syndeontai me tin basiki database.
H lysi einai na xrisimopoieis virtual folders kai filters pou sozontai mazi me tin database kai ananeonontai eykola.
An exeis playlist pou theleis na kratiseis kai den exeis allaksei ti thesi twn arxeiwn isos broume enan tropo na tis kaneis import kai na tis metatrepseis se virtual folders.

Elpizo na boithisa.
 

geposted Thu 03 Feb 11 @ 12:46 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)