Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Edit kommation

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

toutzHome userMember since 2012
Kalispera.Na rotiso kati.Exo to programma Virtual Dj Le(Beatmix) kai to kanoniko Virtual Dj.Exo paratirisei pos otan kano recording kapoia kommatia pou miksaro,meta otan ta paizo o rithmos xanetai,parolo pou to noumero tou bpm emfanizetai idio.Etsi den ginetai na sindiaso to neo kommati pou exo miksarei me kapoio allo sti sinexeia.Exete na proteinete kapoia lisi i esto kapoio programma gia edits oste o rithmos na min diaforopoieitai?
 

geposted Sun 23 Feb 14 @ 8:26 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To arxeio tou record profanws den exei stathero BPM, ektos ki an OLA ta kommatia pou miksarises exan akrivws to idio BPM otan paixtikan kai oi allages sou itan apolyta sygxronismenes.
To Recorded arxeio otan to fortwseis gia prwti fora gia na to akouseis, ginetai analyze kai pairnei san BPM tin mesi timi i to BPM pou vriskei stathero sto megalytero i to prwto kommati tou (analoga me tin periptwsi)
An to BPM i to phase (cbg-koukides stin kymatomorfi) den einai idio se OLA ta kommatia pou miksarises, einai logiko na min einai stathero se olo to arxeio ixografifis.
 

geposted Mon 24 Feb 14 @ 4:23 am
toutzHome userMember since 2012
Ta kommatia pou miksarisa eixan idio bpm giati ta eixa sigxronisei me sync.Parola ayta otan to neo miksarismeno kommati me sync to sigxronizo se kapoio allo,parolo pou gia ta dio kommatia ,(to miksarismeno kai to allo) mou emfanizei se noumero to idio bpm, o rithmos xanetai.Ksereis ti paizei?Kai genikotera gia edits kai mashups exeis na mou proteineis kati?
 

geposted Mon 24 Feb 14 @ 2:40 pm
toutz wrote :
Ta kommatia pou miksarisa eixan idio bpm giati ta eixa sigxronisei me sync.Parola ayta otan to neo miksarismeno kommati me sync to sigxronizo se kapoio allo,parolo pou gia ta dio kommatia ,(to miksarismeno kai to allo) mou emfanizei se noumero to idio bpm, o rithmos xanetai

Κι αυτό φυσικό είναι αν δεν ακολουθείς με θρησκευτική ευλάβεια τις 16 άδες των beats (τουλάχιστον) και αν δεν έχεις κάνει τέλειες αλλαγές...

 

geposted Mon 24 Feb 14 @ 2:46 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
To oti patas to SYNC, den mou leei kati.
Se poia periptwsi to miksarismeno kommati tha exei stathero BPM : .... Otan kathe fora pou kaneis allagi, to deutero kommati exei to idio akrivws BPM me to prwto aLLA KAI otan DEN kounas to pitch wste na ksanafereis to kommati pou molis allakses se allo Tempo.
 

geposted Tue 25 Feb 14 @ 7:27 am


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)