Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: gain sensitivity ddj-sx

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

djniotsPRO InfinityMember since 2013
Καλησπέρα σε όλους,

Ελπίζω να βρω μια λύση στο παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω την ddj-sx και χρησιμοποιώ το vdj 8. To πρόβλημα που έχω είναι ότι το gain στην κονσόλα είναι πολύ ευαίσθητο στις αλλαγές. Για παράδειγμα αν γυρίσω προς τα αριστερά μια γραμμή το knob το virtual dj κατεβάζει -3db την ένταση. Πώς μπορώ να το κάνω να μην αλλάζει τόσο απότομα την ένταση? Για παράδειγμα αν κατεβάζω μια γραμμή το knob στην κονσόλα να πέφτει 1,5 db. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι στα equalizer η θέση των knobs στην κονσόλα δεν αντικατοπτρίζει την θέση στην οθόνη. Για παράδειγμα αν γυρίσω το κουμπί των mid στην κονσόλα στο 1/4 , στην οθόνη μου δείχνει ότι το κουμπί βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το 1/4. Γιατί συμβαίνει αυτό? Στο traktor η θέση είναι ίδια και στα δύο μέρη. Τέλος προσπαθώ να κάνω map. ένα εξωτερικό 3 band equalizer στο κάθε κανάλι σαν vst ώστε το mixing να θυμίζει πιο πολύ Mixing με φίλτρα isolator. To vst το έχω βρει αλλά η θέση '0' των slider στο vst είναι στα 3/4 του κουμπιού και όχι στην μέση. Πως μπορώ να συγχρονίσω το κουμπί του equalizer στην κονσόλα μου ώστε όταν το έχω στην μέση να ανταποκρίνεται στα 3/4 του slider του vst ?

Ευχαριστώ πολύ. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.
 

geposted Wed 18 Mar 15 @ 7:19 am
djniotsPRO InfinityMember since 2013
Κανένας από τους πιο παλιούς εδώ στο mapping δεν μπορεί να βοηθήσει?

 

geposted Fri 20 Mar 15 @ 5:16 am
Ας τα πάρουμε απ' την αρχή.
1. Τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο autogain ?
2. Επίσης το gainsliderincludesautogain το έχεις στο yes ή στο no
3. H θέση στην κονσόλα σε σχέση με την θέση στην οθόνη έχει να κάνει με το πόσες μοίρες είναι τα knob της κονσόλας και πόσες μοίρες τα knob στο skin. Είναι ένα καθαρά οπτικό θέμα και δεν επιρρεάζει καθόλου τη λειτουργία της κονσόλας ή του προγράμματος.
4. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το "param_multiply" ώστε να προσαρμόσεις το εύρος του slider
Π.χ.: param_multiply 0.75 & effect "MyVSTEffect" slider 1
Με αυτό τον τρόπο θα επηρεάσεις το εύρος του slider.
 

geposted Mon 23 Mar 15 @ 12:51 pm
djniotsPRO InfinityMember since 2013
καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Το 3 και το 4 με κάλυψε πλήρως. Σχετικά με το 1) έχω βάλει το gain στο auto και στο 2) έχω βάλει yes.

 

geposted Fri 27 Mar 15 @ 3:33 am


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)