Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: mixtrack pro3

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

καλησπερα στη παρεα. εχω την κονσολα που γραφω επανω και θα ηθελα να μαθω αν παιζει με vdj 8 και αν ναι με ποιον τροπο.το αγοραζω?ειναι δωρεαν και το κατεβαζω και αναγνωριζει την κονσολα μονο του?κανω mapping τελος παντων μια λυση γιατι με το serato intro εχουν σπασει τα νευρα μου..ευχριστω πολυ για την απνατηση σας..
 

geposted Tue 27 Oct 15 @ 12:12 pm
Όπως μπορείς να δεις κι εδώ http://www.virtualdj.com/wiki/VirtualDJ8%20Controllers.html η συγκεκριμένη κονσόλα υποστηρίζεται πλήρως από το VirtualDj 8.
Το κατεβάζεις από εδώ http://www.virtualdj.com/download/index.html το εγκαθιστάς, συνδέεις την κονσόλα σου, τρέχεις το πρόγραμμα και παίζεις για 10 λεπτά με κάθε εκκίνηση του προγράμματος σαν demo.

Αν σου αρέσει το VirtualDj τότε θα χρειαστείς μια άδεια που αγοράζεις από εδώ http://www.virtualdj.com/buy/index.html

Αν έχεις απορία για τις 3 διαφορετικές άδειες μπορείς να μας ρωτήσεις να σου πούμε τις διαφορές τους.
 

geposted Tue 27 Oct 15 @ 12:24 pm
to thema einai oti den thelo na paizo gia deka lepta.thelo na paizo kanonika.eida exthes sto site oti gia tin dikia mou konsola dinei to programa me 99$ isxyei ayto?
 

geposted Tue 27 Oct 15 @ 1:14 pm
kai apo oti eida isxiei.opote poia einai i diafora aytis tis adeias me tin full?
 

geposted Tue 27 Oct 15 @ 1:22 pm
Η άδεια PLUS αφορά μόνο ένα controller (δηλαδή αν αγοράσεις αργότερα άλλο controller θα χρειαστείς άλλη άδεια, ή ακόμα κι αν θελήσεις να συνδέσεις και κάποιο δεύτερο controller ταυτόχρονα με το πρώτο) και είναι μόνο για ΜΗ επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι έχει τους εξής περιορισμούς:
Δεν υποστηρίζει timecode ή οποιοδήποτε sound setup δεν είναι συμβατό με την κονσόλα σου
Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το λογότυπο του VirtualDj από την έξοδο του video
Δεν μπορείς να κάνεις broadcast σε radio server.
 

geposted Tue 27 Oct 15 @ 1:33 pm
oraia gia na katalavo ego pou paizo mousikoula oxi epagelamitika alla exo doulitsa se ena dyo magazakia kai diafora event mou les oti ayti i adeia den mou kanei?i mporo na kano tin douleia mou mono me ayto to controler kai me kanena allo.sorry pou se zalizo apla psaxno lysi na kano tin doulei mou
 

geposted Tue 27 Oct 15 @ 2:07 pm
Επίσημα, την ώρα που παίζεις σε μαγαζί η άδεια PLUS δεν σε καλύπτει (αφού αμοίβεσαι και επομένως χρησιμοποιείς το πρόγραμμα επαγγελματικά). Από την άλλη το ίδιο το πρόγραμμα δεν ξέρει αν παίζει σε μαγαζί ή σπίτι και φυσικά θα εξακολουθήσει να δουλεύει κανονικά.
Απλά όφειλα να σου εξηγήσω τις διαφορές που έχει η άδεια PLUS σε σχέση με τις PRO.
 

geposted Thu 29 Oct 15 @ 7:22 am
Καλησπέρα, από χθες το βραδυ εχω ένα πρόβλημα με το vd8, δεν μπορώ μέσα από το πρόγραμμα να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου και κατ επέκταση δεν μπορώ να παίξω με την κονσόλα. Μου λέει, ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τους vj servers και να τσεκαρω την συνδεση μου στο ιντερνετ, ενώ έχω συνδεση ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Καμια ιδέα?!
 

geposted Sat 31 Oct 15 @ 9:36 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
 

geposted Sat 31 Oct 15 @ 1:46 pm
Ευχαριστώ πολύ!!! Έφτιαξε!!!
 

geposted Sat 31 Oct 15 @ 2:15 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)