Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: search db resync

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

theiosPRO InfinityMember since 2008
Καλησπέρα παιδιά. Καταρχας να πω οτι είμαι στην 8.1
Εχω μια απορία και θέλω τα φώτα σας.
Ειχα σε ενα φάκελλο κάποια τραγούδια ενος συγκεκριμένου συγκροτήματος απο 2-3 αλμπουμ χύμα. Τα βρίσκει κανονικα στο search.
Είπα όμως να τα ταξινομήσω ανα αλμπουμ, οπότε μέσα σε αυτό το φάκελλο έφτιαξα τους υποφακέλλους με την ονομασία των αλμπουμ και έβαλα στον καθένα τα αντίστοιχα κομμάτια.
Για παράδειγμα, είχα ένα φάκελλο "placebo" με όλα τα κομμάτια μέσα. Τώρα στο φάκελλο "placebo" έχω 5-6 υποφακέλλους και έχω μοιράσει τα τραγούδια σε αυτούς.
Πλέον στο search ναι μεν εμφανίζει το κομμάτι αλλά δεν το φορτώνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ, μιλάω για αναζήτηση. Αν πάω απο τον browser και το βρω το φορτώνει. Αν το κάνω search με τίτλο το βρίσκει αλλά δεν το φορτώνει, είναι κόκκινο.
Φαντάζομαι επειδή έχει αλλάξει το path. Εκεί που ήταν δηλαδή c/music/ placebo για παράδειγμα, τώρα είναι c/music/placebo/album1.
Με ποιόν τρόπο θα κάνω κάτι σαν rescan τη search db ώστε να περαστεί το σωστό path? Να κάνω "remove from search db" το φάκελλο και μετά ξανά add? Να κάνω κάτι άλλο?
Ευχαριστώ.
 

geposted Mon 27 Jun 16 @ 10:21 am
Τα σωστά βήματα είναι:
1) Ανοίγεις το φάκελο Placebo και κάνεις δεξί κλικ -> Διείσδυση (Recurse)
Με αυτό τον τρόπο το VirtualDj θα δει όλα τα αρχεία μία και καλή στις νέες τους θέσεις και θα τα προσθέσει στη βάση αναζήτησης.
Σε αυτό το σημείο αν κάνεις αναζήτηση θα δεις οτι ένα κομμάτι μάλλον θα στο εμφανίζει 2 φορές. Το ένα απο τα δύο θα φορτώνει και το άλλο όχι. Τα δύο κομμάτια που βλέπεις είναι το ένα στην παλιά θέση και το άλλο στην καινούργια. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να διαγράψεις τις εγγραφές που αφορούν τα κομμάτια στις παλιές τους θέσεις. Για να το κάνεις αυτό κάνεις το εξής:
2) Πατάς το στρογγυλό κουμπάκι κάτω αριστερά στον browser και επιλέγεις Βάση δεδομένων-> Αφαίρεση ανύπαρκτων αρχείων από την ΒΔ αναζήτησης
Μόλις το κάνεις αυτό, αν ξανακάνεις αναζήτηση τα κομμάτια θα εμφανίζονται μόνο μία φορά και θα φορτώνουν κανονικά στα decks.
 

geposted Mon 27 Jun 16 @ 10:43 am
theiosPRO InfinityMember since 2008
Ευχαριστώ πολύ!!!
 

geposted Mon 27 Jun 16 @ 12:30 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)