Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: METAFORA DEDOMENWN

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

geia se olous toys filous.
tha ithela na rwthso an exoyme 2 ipologistes, pws mporoume na metaferoume oles tis rythmiseis apo ton ena ston allo (me ton idio panta sklhro disko USB).
egw antegrapsa apo to fakelo toy virtual dj ta xml arxeia SHORTCUTS kai VIRTUAL DJ DATABASE.
oi rythmiseis metaferontai epityxws.to mono provlima pou exw einai h metafora twn playlists.antigrafw ta arxeia toy fakeloy PLAYLISTS apo to ena pc sto allo alla den leitoyrgoun (enw yparxoun).
mhpws prepei na metaferw kai to allo xml arxeio pou legetai XP10 gia na leitoyrgoun kai ta playlists.
einai poly shmantikh h leitoyrgia ayth dioti mporeis na douleveis spiti sou ta mousika sou programata kai na ta metafereis sto club.
parakalw opoios exei dokimasei kati....as me voithisei.
efxaristw!!!
 

geposted Wed 14 Sep 05 @ 2:14 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
profanos ton USB skliro sou ton anagnorizei to allo PC me allo gramma (px. D: ston enan ...F: ston allon)

Den yparxei eukoli lysi se auti tin periptosi, an kaneis syxna metafores playlists. Pantos mporeis na anoikseis ta m3u i oti allou eidous arxeia playlist exeis, me ton Wordpad i me to Seimeiomatario kai kane euresi "D:\" as poume kai antikatastasi me "F:\" as ksanapoume.

Den ksero vevaia kataposo mporeis na valeis se ena .bat arxeio pou na to valeis stin "Ekkinisi" kai na exei kai sta dyo PC tin eksis entoli subst f:\ z:\ ...opou f:\ einai to gramma pou ton anagnorizei kai z:\ to koino gramma pleon kai gia tous dyo.
Auta...(get a licence file...it helps you a lot with stabillity and bugs)
 

geposted Thu 15 Sep 05 @ 10:24 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
epeidi to sugkekrimeno problima de to xerw, an ontws ftaei to gramma yparxei epilogh sta windows na ta orizeis na sou anagnwrizoun to skliro me to idio onoma p.x drive W: kai sta pc. to opoio sumferei an ekei einai h phgh tou provlimatos sas...(ontws an to xrisimopoieis eppaggelmatika ..get a licence)
 

geposted Thu 15 Sep 05 @ 10:33 am
eyxaristw gia tis mexri twra apanthseis.tha kanw ta peiramata mou kai tha sas apanthsw gia to ti egine, giati ontws einai se diaforetiko gramma o sklhros stous ypologistes.oso gia to licence pou mou lete,ti einai akrivws kai pou to dinoune gia na parw ki egw?
 

geposted Thu 15 Sep 05 @ 12:22 pm
a! kai kati allo: to xml arxeio xp10 ti akrivws plirofories metaferei?
 

geposted Thu 15 Sep 05 @ 12:24 pm
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
To "licence" einai ena pragma san to ptyxio..., poy to kaneis korniza kai to kremas ston toixo. To agorazeis 124 euro,apo edo:
http://www.virtualdj.com/purchase/
meta apo kairo kaneis kai metaptyxiaka.. kai anbathmizetai to ptyxio (experienced user/vip member klp...)
 

geposted Thu 15 Sep 05 @ 1:35 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
to xp10 einai oi plirofories kai to calibration an xrisimopoieis xp10.. wste na to entaksh kai na leitourgeis apo kei kanonika (ws controller pleon) to vdj
 

geposted Thu 15 Sep 05 @ 5:33 pm
to xp10 dhladh einai kapoia syskevh opws egw exw thn dac-2 kai thn hercules kai syndeetai me to virtualdj?kai ti akrivws kanei?
 

geposted Thu 15 Sep 05 @ 7:28 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
 

geposted Fri 16 Sep 05 @ 3:10 pm
tony aHome userMember since 2005
prospa8o na metakiniso 150 gig me mp3 apo eksoteriko skliro ke den me afini otan kano scan to hard drive den dialego monon mp3 pai mexri 10 deuteroleuta ke mou kani shut down the program...prepi na dialekso mp3 k extented analisis yia na perasoune k pali kali ores ke den ginete tipota..vazo sto search onoma ke ala mou vgazi....
 

geposted Tue 20 Sep 05 @ 4:17 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
katarxin vale kammia komma kai kammia teleia giati straboulixa to mati mou...deuteron xanagrapsta ena-ena (kai ti ekdosi exeis klp)
 

geposted Tue 20 Sep 05 @ 11:23 am
tony aHome userMember since 2005
LIPON KSANAGRAFO......EXO TO HERCULES CONSOLE ME TO VIRTUALDJ ATONIC PROGRAM..EXO LAPTOP p3 1.2 g 512 r...ME EKSOTERIKO H/D 200 gig ..8ELO NA KANO SCAN K NA METAFERO OLA TA MP3 APO TON SKLIRO STO VIRTUALDJ ATONIC PROGRAM...YIA NA BORO NA GRAFO STO SEARCH TITLOUS K NA TO VGAZI....EXO PAI STA ARISTERA TOU PROGRAMATOS KATO AKRIVOS APO TO ARISTERO PIKAP EKI POU LEI FOLDERS KE DATABACE ..KANO DEKSI CLICK ON DATABACE KE SCAN STON EKSOTERIKO MOU H/D K DEN TON AFINI NA PAI PANO APO 3 DEUTEROLEFTA PROTOU KANI CRASH TO PROGRAMA....POS ALIOS BORO??? MIPOS HPARXI KANENA BAD FILE MESA STO H/D KE DEN TO AFINI NA PERASI H' MIPOS EXO PROVLIMA ME TO SOFTWARE?? ENTOMETAKSI YIA NA VRO EGO ENAN TITLO TRAGOUDIOU TORA PIGENO STA FOLDERS KATO APO TO ARISTERO PIKAP KE ANIGO ENA ENA TA FOLDER MEXRI NA FTASO STO FOLDER POU KSERO EKI EINE TO TRAGOUDI...ETSI OMOS DEN KANO DOULIA..
VOI8ISTE LIGAKI PEDIA YIATI EIME KENOURGIOS SE AUTO TO HERCULES AND VIRTUALDJ....--@--.--

ANTONIS

--
Moderated by Lady Cameron
Sorry tony a no email address is allowed from a demo user
 

geposted Wed 21 Sep 05 @ 3:19 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
ap oso xerw kai search otan kaneis leitourgei mono gia to folder pou eisai...dil de sou tsekarei ola ta mp3 pou exeis se olo to disko mono to epilegmeno folder. poia ekdosi exeis?
(atonic=atomix?)kane kai ena scan ston external disk...
 

geposted Wed 21 Sep 05 @ 10:54 am
tony aHome userMember since 2005
file to vrika to provlima....eixa ena kolotrgoudi mesa sto external disc pou den to afine na kani scan...ekana ke check h/d yia virus k tora doulevi perfect....Ekdosi Atomix....
Dj-Tony A
 

geposted Thu 22 Sep 05 @ 8:31 am
apopsisdjPRO InfinitySenior staffMember since 2003
Ti eixe to arxeio ? to filename eixe problima?
grapse to filename edo.
 

geposted Thu 22 Sep 05 @ 2:32 pm


(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)