| Autor |
- Topic: koji je bolji - |
|
|
|
Posted Thu 20 Mar 08 @ 10:08 am
evo jedno pitanje koji je bilji vdj 5.0.7 ili vdj 5.3 imam oba ali vdj 5.3 nema ni blizu funkcija kao vdj 5.0.7 |
|
Posted Fri 21 Mar 08 @ 5:31 am
Pozdrav
Naravno da je bolji 5.0.7, novija verzija, ispravljeni bagovi+ nove funkcije.
Probaj Demo ;) |
|
Posted Wed 17 Sep 08 @ 5:28 pm
5.0.7. je zakon,koristim ga i prezadovoljan sam |
|
Posted Thu 18 Sep 08 @ 3:12 am
Hm... 5.0.7 ili 5.3... Novija ver je 5.0.7? |
|
Posted Sun 08 Feb 09 @ 9:56 am
ja imam 5.0.7 i dobar je XD e reci mi nesto kako napravim album tamo mi pise you havent got the requiet level sta napravim? |
|
Posted Sun 08 Feb 09 @ 10:11 am
Kupis VDJ ;) |
|
Posted Sun 08 Feb 09 @ 5:00 pm
Emir-e da nisi po,esao onaj drugi Virtual DJ sa Atomix virtual DJ, pa zato deluje da je v 5.3 losija. |
|
Posted Mon 09 Feb 09 @ 1:37 pm
e ja sam instaliro softwear od torqa nakon skoro 5 mjeseci otkad asam dobio x ponenta mogu vam rec da su efekti jedno 356 puta dolji od VDJ ali da je wave form totalno u klincu niš ne valja i da je pitch bolji od vdj sad sam u takoj nedoumici neznam sta da vam kazem prije sam biro izmedju 5.3 i 5.7 sad biram 2 softvera |
|
Posted Fri 20 Feb 09 @ 6:06 am
DJ Skrib, jel postoji neka demo verzija tog softvera? Posto je zabranjeno ostavljanje linkova daj nam bar pun naziv programa, bas bih voleo da ga probam, cisto da napravim poredjenje.... |
|
Posted Sun 01 Mar 09 @ 2:01 am
ja se ispricavam stro me nije bilo dugo naime internet su nam ugasili u ulici radi popravaka vodova i nije ga bilo oko mjesec dana eo ovako SOFTWEAR SE ZOVE TORQ od m-audia je samo upisi torq na google ili m-audio izbacit ce ti ali softwear ne radi ako nemas prikljucen nekaki m-audio hradver uredjaj tako da ti preostaje samo na you tubu gledat kako to izgleda i sve |
|
Posted Sat 07 Mar 09 @ 5:56 pm
ok! |
|
Posted Sun 02 Aug 09 @ 7:57 am
A ima li gdje taj torq hardwer da se kupi, izgleda mi skroz dobar.Ima li kakva hardwerska komponenta koja ide uz virtual originalno. |
|
Posted Tue 04 Aug 09 @ 5:41 am
uz virtual DJ nema nista sluzbeno osim mozda CUE ali to ce ti alf malo bolje objasnit--uglavnom TORQ TI JE HARDWERSKI DIO A I SOFTWEAR SE ZOVE TORQ imam ja po tvom postu zakljucujem da si vec vidio TORQ ja ti preporucujem da fino sebi njega kupis i radis preko vdj-a jer ja nisam nikad u svom zivotu vidio nesto tako PREGLEDNIJE I BOLJE |
|