Anmelden:     

Forum: Balkan Forum

Topic: Help

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Plz ak mi netko moze pomoc,nekuzim u cemu je problem,nedavno sam kupio hercules steel i sa njim dobio virtual dj consolle edition sa nekim limitacijama naravno,(nadam se da cu cim prije proc u Pro),al ono sta me muci je da kad pustam muziku svako toliko mi se javlja prekid u pjesmi,koda da preskace,stvarno ne kuzim u cemu bi mogao bit problem,vec sam sve probao,i dalje mi se to desava,dal mi je nesto u postavkama krivo ili nes drugo,ako mi netko od vas moze pomoc.Hvala... :)

geposted Fri 04 Jun 10 @ 6:37 pm
moras pogasit wairles i antiwirus kada koristis VDJ.. VJEROVATNO TI JE SLAB KOMP.

E hvala.al iskljucio sam sve to ,al i dalje mi preskace tako muzika...mogu ti napista karakt mog kompa(laptopa) pa da vidis dal je u njemu stvarno problem ili u necem drugom..:-)

Processor:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5870 @ 2.00Ghz 2.00Ghz
Installed memory(RAM): 4.00GB (2.96 GB usable)
System type: 32-bit Operating System

hmm komp ti je dosta jak tako da nije do kompa!! probaj ponovo sve instalirat!! i drivere i vdj.

Nazalost probao sam sve ponovno instalirat al opet ista stvar,a probat cu kontaktirat help centar pa da vidim sta ce mi oni rec,uglavnom hvala ti jos jednom na svemu....

Govoris o problemima na laptopu? U koliko je laptop, iskljuci u device manageru "Microsoft ACPI-Compliant Control Method Battery" i Wireless mrezu i problem bi trebao nestati...

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)