φιλε πρεπει οπωσδηποτε να βρεις το cd!! δεν υπαρχει αλλος τροπος να το εγκαταστησεις εκτος και αν εκανες save το serial number του cd πριν το χασεις στην ιστοσελιδα του virtual dj
Euxaristw file mou tha to koitalsw!!!
Euxaristw file mou tha to koitalsw!!!
geposted Wed 24 Apr 13 @ 1:53 pm
aledjo wrote :
παντως ποτε δε καταλαβα γιατι χρειαζεται serial number η LE εκδοση για να δουλεψει αφου ετσι κι'αλλιως ΔΕΝ δουλευει αν δεν υπαρχει ο controler.
free download επρεπε να το δινουν για ολους.
free download επρεπε να το δινουν για ολους.
Ίσως γιατί οι LE εκδόσεις δίνουν διαφορετικές εκπτώσεις στη Pro Full? Απλά υποθέτω και παρακαλώ διόρθωσέ με, αν η υπόθεση μου είναι λάθος...
geposted Wed 24 Apr 13 @ 2:54 pm
Sosta, +oti kathe controller exei tin diki tou LE kai tin ftiaxnoume ksexorista, den yparxei mono mia "LE" yparxoun toses osoi osoi einai oi controllers ! Diloneis to serial number sto profile kai automata sou exei tin antoistixi version gia to serial auto kai ton controller sou.
geposted Wed 24 Apr 13 @ 3:41 pm
tha mporouse aneta na yparxei lista drop menu re paidia gia na katebasei o kathenas tin ekdosi gia ti konsola tou. so simple
opos ginetai me tous drivers ton syskeuon genika.
blepete posoi anthropoi exoun xasei to serial tous kai exoun minei me to controler sto xeri....
de katalabaino to logo na thelei serial i le ekdosi gia na doulepsei
einai san zitane serial oi drivers gia mia syskeui..... lol!
opos ginetai me tous drivers ton syskeuon genika.
blepete posoi anthropoi exoun xasei to serial tous kai exoun minei me to controler sto xeri....
de katalabaino to logo na thelei serial i le ekdosi gia na doulepsei
geposted Wed 24 Apr 13 @ 4:12 pm
Οπότε κάποιος μπορεί να αγοράσει π.χ. μια μεταχειρισμένη Numark NS7 (αξίας 1200€) από το αμερικάνικο ebay για 300€ και να βάλει το Serial Number του controller, ώστε να δικαιούται για παράδειγμα 75% έκπτωση (λέω τώρα) στο VDJ Pro Full...
Το πιάνεις για ποιο λόγο δε λειτουργεί έτσι απλά, έτσι δεν είναι;
Δεν είναι έτσι! Η Atomix δεν είναι υποχρεωμένη να μας προσφέρει οτιδήποτε -δεν κατασκευάζει midi controllers, ούτε drivers! Αυτό που μας προσφέρει είναι η ευχέρεια/ ευκολία χρήσης του controller που αγοράσαμε με το συγκεκριμένο λογισμικό (Όσο περιορισμένη και να είναι αυτή -βλέπε LE versions)!
aledjo wrote :
Δεν είναι έτσι! Η Atomix δεν είναι υποχρεωμένη να μας προσφέρει οτιδήποτε -δεν κατασκευάζει midi controllers, ούτε drivers! Αυτό που μας προσφέρει είναι η ευχέρεια/ ευκολία χρήσης του controller που αγοράσαμε με το συγκεκριμένο λογισμικό (Όσο περιορισμένη και να είναι αυτή -βλέπε LE versions)!
geposted Wed 24 Apr 13 @ 5:37 pm
Dee P wrote :
Οπότε κάποιος μπορεί να αγοράσει π.χ. μια μεταχειρισμένη Numark NS7 (αξίας 1200€) από το αμερικάνικο ebay για 300€ και να βάλει το Serial Number του controller, ώστε να δικαιούται για παράδειγμα 75% έκπτωση (λέω τώρα) στο VDJ Pro Full...
δεν ισχυει αυτο.
αν το αγορασει ενας με τη εκπτωση, μετα δε μπορει να το αγορασει αλλος.
αν ομως δε το αγορασει, μετα μπορει να το δωσει στον επομενο και να το αγορασει αυτος.
δεν εχει καμια σημασια οποτε.
geposted Wed 24 Apr 13 @ 6:28 pm
γεια!!!!1 εχω την pioneer ergo με le version και οταν ανοιγω το προγραμμα την πρωτη φορα η κονσολα ειναι σαν νεκρη παιζω μονο απο τον υπολογιστη.αφου το κλεινω και το ξανανοιγω παιζει κανονικα[θα μου πειτε αυτο δεν ειναι και τιποτα τρομερο γτ γινεται πριν αρχισω απλα εχω την περιεργια μηπως ειναι κατι σημαντικο].
2επισησ εχχεχω μια cdiera της Pioneer DV-2022 .επαιζε κανονικα την ειχα δοκιμασει μια φορα και απο τοτε την πηρα σε ενα παρτυ και ενω εχω βαλει στις ρυθμισεις μικροφωνο κααι παταω aux δεν ακουγετε τιποτα.... ξερετε τι φταει ειναι ολοκαινουργεια!!!!
2επισησ εχχεχω μια cdiera της Pioneer DV-2022 .επαιζε κανονικα την ειχα δοκιμασει μια φορα και απο τοτε την πηρα σε ενα παρτυ και ενω εχω βαλει στις ρυθμισεις μικροφωνο κααι παταω aux δεν ακουγετε τιποτα.... ξερετε τι φταει ειναι ολοκαινουργεια!!!!
geposted Mon 29 Apr 13 @ 6:45 am
Την πρώτη φορά που ανοίγεις την LE version η Ergo είναι συνδεδεμένη στο USB ?
Οι LE versions δεν σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις το AUX τηε Ergo LE. Πρεέπει να κάνεις αναβάθμιση στην Pro Full.
Οι LE versions δεν σου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσεις το AUX τηε Ergo LE. Πρεέπει να κάνεις αναβάθμιση στην Pro Full.
geposted Mon 29 Apr 13 @ 11:18 am
οκευ για την aux .το αλλο προβλημα δεν με ενδιαφερει αλλα ς το λυσουμε.πρι ανοιξω το προγρμμα ανοιγω την κονσολα την βαζω και on και μετα ανοιγω το προγραμμα.οτι κουναω απο την κονσολα δεν αντιδρα στον υπολγιστη συνεπως δεν μπορω να παιξω με την κονσολα.μετα κλεινω το προγραμμα το ξανανοιγω και δουλεευει!!
geposted Mon 29 Apr 13 @ 11:27 am
To ιδιο συμβαίνει αν μετά το ΟΝ της κονσόλας, περιμένεις 10-15 δευτερόλεπτα πριν ανοίξεις την LE ?
Κάνε και το άλλο. Συνδεσε την Ergo. Κανε δεξί κλικ στο εικονίδιο με το ηχειάκι στο Taskbar-->συσκευές αναπαραγωγής. Δες ποιά είναι προεπιλεγμένη και άλλαξέ το (δλδ αν είναι η Ergo default, βάλε την on board να είναι default και ανάποδα). Μετά κάνε πάλι το τεστ και δες αν λυθηκε το προβλημα.
Κάνε και το άλλο. Συνδεσε την Ergo. Κανε δεξί κλικ στο εικονίδιο με το ηχειάκι στο Taskbar-->συσκευές αναπαραγωγής. Δες ποιά είναι προεπιλεγμένη και άλλαξέ το (δλδ αν είναι η Ergo default, βάλε την on board να είναι default και ανάποδα). Μετά κάνε πάλι το τεστ και δες αν λυθηκε το προβλημα.
geposted Mon 29 Apr 13 @ 11:38 am
ενταξει ευχαριστω πολυ!!!
geposted Mon 29 Apr 13 @ 11:59 am
ξερει καποιος να μου πει αν μπορω να ρυθμισω τον ηχο στην pioneer ergo , την ποιοτητα εννοω ? εχω kai mia rmx 2 που δεν εχει καμια σχεση ο ηχος με την pioneer !
geposted Tue 15 Jul 14 @ 12:02 pm