Εχω 2 προβληματα,1 μικρο και 1 μεγαλο, και αν ξερει καποιος θα ηθελα απαντηση.
Παιζω με virtual και με midi hercules mk4,συνδεω με μεικτες διαφορους ,αρα το προβλημα β δεν ειναι του μεικτη. και δοκιμαζω διαφορα καλωδια αρα και το προβλημα α δεν ειναι συνδεσεως.
λοιπον:
Α) μικρο προβλημα
αν εινα εφικτο και αν ξερει καποιος θα ηθελα να μου γραψει ακριβως τις ρυθμισεις
που πρεπει να γινουν στην asio(drivers ηρθαν με hercules mk4,παιζω με virtual)όταν παιζει με virtual
για να εχω προακουστικη .το προβλημα είναι όταν χρειαζεται να κανω επανεκκινηση
στο laptop για αλλον λογο(διαβαζει αργα τα τραγουδια)χανει τις ρυθμισεις με αποτελεσμα
όταν παιζει η μια φετα στον midi( HK4) και παταω play στην άλλη για να ετοιμασω τραγουδι ακουγεται και
η δευτερη στον αερα.(ηχεια)
Β) μεγαλο προβλημα
παιζοντας με virtual και hercules mk4,από τα τραγουδια που
παιζουν στα ηχεια μου ακουγεται ενας θορυβος,όπως ακουγεται σαν να μην
είναι η συνδεση καλη.κατι που δεν στεκει γιατι εχω δοκιμασει και δευτερα καλωδια
ο θορυβος να σημειωσω δεν ακουγεται στα ακουστικα που είναι συνδεδεμενα με την hercules mk4.
να είναι και αυτό θεμα ρυθμισεως της asio?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Παιζω με virtual και με midi hercules mk4,συνδεω με μεικτες διαφορους ,αρα το προβλημα β δεν ειναι του μεικτη. και δοκιμαζω διαφορα καλωδια αρα και το προβλημα α δεν ειναι συνδεσεως.
λοιπον:
Α) μικρο προβλημα
αν εινα εφικτο και αν ξερει καποιος θα ηθελα να μου γραψει ακριβως τις ρυθμισεις
που πρεπει να γινουν στην asio(drivers ηρθαν με hercules mk4,παιζω με virtual)όταν παιζει με virtual
για να εχω προακουστικη .το προβλημα είναι όταν χρειαζεται να κανω επανεκκινηση
στο laptop για αλλον λογο(διαβαζει αργα τα τραγουδια)χανει τις ρυθμισεις με αποτελεσμα
όταν παιζει η μια φετα στον midi( HK4) και παταω play στην άλλη για να ετοιμασω τραγουδι ακουγεται και
η δευτερη στον αερα.(ηχεια)
Β) μεγαλο προβλημα
παιζοντας με virtual και hercules mk4,από τα τραγουδια που
παιζουν στα ηχεια μου ακουγεται ενας θορυβος,όπως ακουγεται σαν να μην
είναι η συνδεση καλη.κατι που δεν στεκει γιατι εχω δοκιμασει και δευτερα καλωδια
ο θορυβος να σημειωσω δεν ακουγεται στα ακουστικα που είναι συνδεδεμενα με την hercules mk4.
να είναι και αυτό θεμα ρυθμισεως της asio?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
geposted Sat 20 Jul 13 @ 3:13 am
To provlima a exei na kanei me to Sound Setup, to opoio einai ...
Inputs: None
Ouputs: Headphones (Master: Chan 1&2 / Headphones: Chan 3&4)
Sound card: Hercules
Den epilegeis ASIO i kati allo, epilegeis to eikonidio tis Hercules. H epilogi ASIO i WDM, ginetai mesa apo to Hercules Control Panel.
Syndeeis ta ixeia sto Master Output 1 kai 2 ...OXI sta 3,4, kai ta akoustika mprosta. H Limited Edition, den sou dinei tin dynatotita na xrisimopoieiseis ekswteriko mikti peran apo auton tis MK4
Gia to provlima 2, den mporw na sou apantisw an den mas dieukriniseis ti eidous thoryvos einai autos. Kane omws mia dokimi, vgale to laptop apo tin trofodosia reumatos (asto mono me tin mpataria) kai des an o thoryvos eksafanizetai.
Den epilegeis ASIO i kati allo, epilegeis to eikonidio tis Hercules. H epilogi ASIO i WDM, ginetai mesa apo to Hercules Control Panel.
Syndeeis ta ixeia sto Master Output 1 kai 2 ...OXI sta 3,4, kai ta akoustika mprosta. H Limited Edition, den sou dinei tin dynatotita na xrisimopoieiseis ekswteriko mikti peran apo auton tis MK4
Gia to provlima 2, den mporw na sou apantisw an den mas dieukriniseis ti eidous thoryvos einai autos. Kane omws mia dokimi, vgale to laptop apo tin trofodosia reumatos (asto mono me tin mpataria) kai des an o thoryvos eksafanizetai.
geposted Sat 20 Jul 13 @ 5:55 pm
djdad wrote :
καταρχην να σε ευχαριστησω.
αγοραζοντας την hercules mk4,και κατα συνεπεια και το virtual,αν και το ειχα δοκιμασει σε demo και σε διαφορες trial εκδοσεις,πραγματικα δεν περιμενα να υπαρχει τετοιο assistant help (οπως ειναι εδω το forum και οι βοηθειες που ερχονται απο εσας) εδω στην ελλαδα για κατι που αφορα τους dj.μπραβο και παλι μπραβο ,και ομολογω οτι ειναι ενας πολυ σοβαρος λογος που απλα δεν σκεφτομαι καν να αλλαξω κατισε σχεση με το virtual ,αλλα να παω ενα βημα παραπανω σε οτι αφορα τις edition.
στο προβλημα μου τωρα.
σε ευχαριστω για τις ρυθμισεις,απλα να σημειωσω οτι και στο 1-2 συνδεω,εννοειται τα ακουστικα μπροστα,κατι αλλο μου κανει οποτε και δεν μπορω να το βρω ακριβως και μου χανει καποιες φορες την προακουστικη.αλλα αυτο ειναι κατι που λυνεται αν πεσω πανω απο το προβλημα.
ο θορυβος τωρα ειναι μεγαλο προβλημα για μενα.
και χτες επαιζα καπου και ανγκαστηκα και αποσυνδεσα τελειως το μκ4(αυτο και αν ειναι θεμα,αναγκστηκα και επαιζα με winamp και cd,και ευτυχως που ειμαι μαθημενος και δεν πηρε κανεις ειδηση σε αλλαγες και λοιπα....),γιατι δεν εβγαζα ακρη.η μουσικη οταν επαιζα με virtual και κατα συνεπεια με μκ4 επαιζε με σκασιματα.τι εννοω ακριβως.οταν βαρανε τα μπασα αοκυγεται ενας θορυβος σαν μπιζ μεγαλο.(σημειωνω ξανα,οπως οταν δεν ειναι καλη μια συνδεση και σου κανει ενα συνεχες μπιζαρισμα,αλλα αυτον τον θορυβο σε μενα δεν το κανει συνεχεια)
σκεφτομαι μην τυχον και εχoυν χαλασει οι εξοδοι outpout 1-2 που ενωνω με μικτη, με αποτελεσμα ο θορυβος που φτανει στα ηχεια να μην ειναι σωστος.βεβαια απο την αλλη αν υπηρχε τετοιο προβλημα θα το εβγαζε συνεχεια το προβλημα κια οχι στα μπασα,ή τελοσπαντων λεγοντας το με απλα λογια δεν θα το εκανε στα χτυπηματα κυριως του μπασου.
απο καπου λοιπον σκεφτομαι να αρχισω.
αν δεν σου ερχεται κατι σαν λυση ,μπορεις να μου πεις που μπορω να απευθυνθω τουλαχιστον να παω να την κοιταξουν την κονσολα?
για πιο αμεση εποικοινωνια να στειλω τηλ σε pm?
σε ευχαριστω.
Γιωργος
geposted Sun 21 Jul 13 @ 10:25 am
djdad wrote :
μια ερωτηση,συνδεοντας την μκ4,και βγαζοντας τις ρυθμισεις αλλες φορες δεν με αφηνει να πειραξω τις ρυθμισεις (sample rate,sample size,kai assio buffer)μηπως απο εκει καπου ειναι και το προβλημα τυ θορυβου?και αν ξερεις ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις.
sound card απο που επιλεγω?δεν πρεπει να μπαινει αυτοματα σε εφαρμογη με την συνδεση λογικα?
geposted Sun 21 Jul 13 @ 10:32 am
αν και ακομα δεν εχω δοκιμασει αυτο με το ρευμα....καμια ιδεα ακομα?
και που μπορω να απευθυνθω για το μκ4?
και που μπορω να απευθυνθω για το μκ4?
geposted Mon 22 Jul 13 @ 6:57 am
HORHEOLD wrote :
Ναι. Δοκίμασε αυτό με το ρεύμα!!!
Κατά 99% το πρόβλημα σου οφείλεται στην γείωση του τροφοδοτικού του laptop και είναι ένα πολύ γνωστό και πολυσυζητημένο πρόβλημα σε όλα σχεδόν τα laptop.
Φυσικά και το πρόβλημα αυτό έχει λύση για να προλάβω και την επόμενη ερώτηση σου.
Αλλά είναι λίγο "χαζό" να περιμένεις να γράψουμε κάθε πιθανή αιτία δημιουργίας ανεπιθύμητου θορύβου όταν εσύ δεν δοκιμάζεις να βρεις τι φταίει... ;)
geposted Tue 23 Jul 13 @ 12:32 am
PhantomDeejay wrote :
Κατά 99% το πρόβλημα σου οφείλεται στην γείωση του τροφοδοτικού του laptop και είναι ένα πολύ γνωστό και πολυσυζητημένο πρόβλημα σε όλα σχεδόν τα laptop.
Φυσικά και το πρόβλημα αυτό έχει λύση για να προλάβω και την επόμενη ερώτηση σου.
Αλλά είναι λίγο "χαζό" να περιμένεις να γράψουμε κάθε πιθανή αιτία δημιουργίας ανεπιθύμητου θορύβου όταν εσύ δεν δοκιμάζεις να βρεις τι φταίει... ;)
HORHEOLD wrote :
καλημερα καταρχην...
αν δεν ειχα δοκιμασει τιποτα,δεν θα εγραφα προβλημα....
γιατι πολυ απλα...μπορει να ηταν κατι πολυ απλο..και δεν ειμαι πιτσιρικι..οποτε εκ της συνεχειας σημειωνω ,αν και δεν εχω δωσει
ακριβως λογους,οτι ηταν ατοπο να απαντησεις ετσι...φιλικα...
συνεχιζω με το προβλημα...
πιθανων να ειναι με το ρευμα ...δεν μπορουσα να το τσεκαρω μεχρι το βραδυ σημερα γιατι δεν ειχα ηχεια και μικτη ,και οπως εχω σημειωσει πριν απο ακουστικα δεν εχει προβλημα κανενα..
σημειωνω ομως επισης,επειδη ειμαι ενημερος για αυτο το προβλημα του ρευματος,οτι το δικο μου προβλημα δεν ειναι συνεχες (το κανει στα σκασιματα)ενω αυτο που αναφερεται με ρευμα ειναι...
γιαυτο και ζητησα στοιχεια service για να στειλω τo midi hk4...
παντως ηδη εχω καταληξει οτι μαλλον ειναι της συσκευης...γμτ...(hercules mk4)
ευχαριστω και παλι και αναμενω αν υπαρχει κατι νεοτερο σε ιδεα ή τηλ service
geposted Tue 23 Jul 13 @ 2:18 am
Δεν σου απάντησα "κάπως" και συγνώμη ειλικρινά αν σου φάνηκε έτσι.
Για τον θόρυβο σου προτάθηκε μία λύση, και μόνος σου παραπάνω έγραψες οτι δεν την δοκίμασες. Αν έλεγες οτι τι δοκίμασες τότε θα ψάχναμε αλλού.
Έτσι λοιπόν αφού ξέρουμε οτι δεν φταίει το ρεύμα:
1) Δοκίμασε να αντιστρέψεις τις εξόδους του Hercules. Δηλαδή πάρε τον ήχο του master από τα ακουστικά και κάνε δοκιμές να δεις αν σου βγάζει τον ίδιο θόρυβο ή όχι. Αν σου τον βγάζει τότε πιθανότατα είναι θέμα ρύθμισης και όχι θέμα hardware.
Αν δεν σου τον βγάζει τότε είναι πιθανό ναι είναι θέμα Hardware αλλά και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο. Επίσης να σου αναφέρω οτι μπορεί στα "ακουστικά" να μην ακούς τον θόρυβο, αλλά να υπάρχει. Αυτό εξαρτάται από το πόσο καλά (σε απόκριση) είναι τα ακουστικά σου.
2) Όταν λες οτι βαράει το μπάσο τι εννοείς;;; Οτι ακούς τον ήχο μόνο όταν παίζει μπότα; Τα EQ της MK4 που τα έχεις και πως τα χρησιμοποιείς;;;
Αν περνάς συχνά σε θετικές τιμές υπάρχει περίπτωση να παραμορφώνεις την έξοδο. Τα ακουστικά δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται στις LE αλλά στην PRO FULL η προεπιλογή PRE-EQ και όχι POST-EQ. Οπότε αν και στην LE τα ακουστικά είναι PRE-EQ τότε δεν θα ακούς την παραμόρφωση στα ακουστικά.
3) Έχεις δοκιμάσει και σε άλλο ηχοσύστημα; Ή έχεις δοκιμάσει στο ίδιο ηχοσύστημα με άλλο εξοπλισμό;
4) Δοκίμασες να παίξεις από τον Winamp μέσω της Hercules για να δεις αν στο κάνει κι εκεί; Ο Winamp δεν παίζει με ASIO αλλά η κάρτα σου έχει σίγουρα και WASAPI drivers. Επομένως (με το VirtualDJ κλειστό) όρισε την Hercules σαν προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου και δοκίμασε να παίξεις κάτι με τον Winamp.
5) Στο κάνει σε όλες τις εντάσεις; Ή μόνο όταν παίζεις δυνατά;
Για τον θόρυβο σου προτάθηκε μία λύση, και μόνος σου παραπάνω έγραψες οτι δεν την δοκίμασες. Αν έλεγες οτι τι δοκίμασες τότε θα ψάχναμε αλλού.
1) Δοκίμασε να αντιστρέψεις τις εξόδους του Hercules. Δηλαδή πάρε τον ήχο του master από τα ακουστικά και κάνε δοκιμές να δεις αν σου βγάζει τον ίδιο θόρυβο ή όχι. Αν σου τον βγάζει τότε πιθανότατα είναι θέμα ρύθμισης και όχι θέμα hardware.
Αν δεν σου τον βγάζει τότε είναι πιθανό ναι είναι θέμα Hardware αλλά και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο. Επίσης να σου αναφέρω οτι μπορεί στα "ακουστικά" να μην ακούς τον θόρυβο, αλλά να υπάρχει. Αυτό εξαρτάται από το πόσο καλά (σε απόκριση) είναι τα ακουστικά σου.
2) Όταν λες οτι βαράει το μπάσο τι εννοείς;;; Οτι ακούς τον ήχο μόνο όταν παίζει μπότα; Τα EQ της MK4 που τα έχεις και πως τα χρησιμοποιείς;;;
Αν περνάς συχνά σε θετικές τιμές υπάρχει περίπτωση να παραμορφώνεις την έξοδο. Τα ακουστικά δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται στις LE αλλά στην PRO FULL η προεπιλογή PRE-EQ και όχι POST-EQ. Οπότε αν και στην LE τα ακουστικά είναι PRE-EQ τότε δεν θα ακούς την παραμόρφωση στα ακουστικά.
3) Έχεις δοκιμάσει και σε άλλο ηχοσύστημα; Ή έχεις δοκιμάσει στο ίδιο ηχοσύστημα με άλλο εξοπλισμό;
4) Δοκίμασες να παίξεις από τον Winamp μέσω της Hercules για να δεις αν στο κάνει κι εκεί; Ο Winamp δεν παίζει με ASIO αλλά η κάρτα σου έχει σίγουρα και WASAPI drivers. Επομένως (με το VirtualDJ κλειστό) όρισε την Hercules σαν προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής ήχου και δοκίμασε να παίξεις κάτι με τον Winamp.
geposted Tue 23 Jul 13 @ 11:45 am
PhantomDeejay wrote :
Δεν σου απάντησα "κάπως" και συγνώμη ειλικρινά αν σου φάνηκε έτσι.
καλησπερα και παλι...
σε ευχαριστω για την βοηθεια...και εγω ζητω συγνωμη αν το πηρα καπως..και τελειωνει εκει...
ξεκιναω απο 3...εχω δοκιμασει γμτ...το κανει ακομα....
5 το κανει ε ολες τις εντασεις...
2 τα eq τα εχω στην μεση,και εχω δοκιμασει σχεδον με ολες τις γραμμες αλλα παλι τιποτα...εχεις δικιο για τα ακουστικα ,αλλα εχω την αισθηση οτι δεν το κανει...
αλλα παλι...μενει η αμφιβολια αν και εχω καλα ακουστικα..
4 ,να γιατι επιμενω...ξερω,μαθαινω ,γνωριζω...αυτη ειναι η ζωη του ανθρωπου,οσο και να εισαι,οπου και να εισαι,ποτε δεν ειναι αργα για ιδεα,σκεψη...οσο ζω μαθαινω..ειναι το μοτο μου...
και αποδεικνυεται ξανα...οχι φιλε μου...δεν το ειχα σκεφτει...
και μολις το εκανα..δεν εχει σημασια αν εβγαλα αποτελεσμα...αλλα πραγματικα ειναι πολυ εξυπνη και σε ευχαριστω για αυτο...
επι της ουσιας...γμτ...νομιζω οτι το κανει και σε winamp...μολις το δοκιμασα...
1 και σε αυτο κομματι το ιδιο...
θα επανελθω αυριο το απογευμα που θα δοκιμασω δυνατα τα ηχεια μπας και δεν ακουω εγω καλα στις ψηλες...1,68 γαρ...ετσι κι αλλιως...ετσι για να γελασουμε...
παντως μου εδωσες τις δοκιμες με ιδεες για να βγαλω τουλαχιστον αποτελεσματα...και σε ευχαριστω πολυ για αυτο...
ρωταω κατι ακομα....κανα τηλ για service παιζει?
geposted Tue 23 Jul 13 @ 2:26 pm
Bρηκα κατι....αλλα δεν ξερω ακριβως τι...
μεσω hercules αλλα με winamp...δεν το κανει...τον θορυβο εννοω...
αυτο να σημαινει οτι φταιει το virtual σαν προγραμμα?τις ρυθμισεις sto hercules τις εχω στο default...οπως ηταν και προ θορυβου...
αν κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση δεν θα εχω προβλημα κωδικου φανταζομαι....εννοω ξαναμπαινει ο ιδιος κωδικος ...χαζη απλη ερωτηση....
οποιος εχει καμια ιδεα μετα απο αυτο το ευρημα ας προτεινει...
μεσω hercules αλλα με winamp...δεν το κανει...τον θορυβο εννοω...
αυτο να σημαινει οτι φταιει το virtual σαν προγραμμα?τις ρυθμισεις sto hercules τις εχω στο default...οπως ηταν και προ θορυβου...
αν κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση δεν θα εχω προβλημα κωδικου φανταζομαι....εννοω ξαναμπαινει ο ιδιος κωδικος ...χαζη απλη ερωτηση....
οποιος εχει καμια ιδεα μετα απο αυτο το ευρημα ας προτεινει...
geposted Wed 24 Jul 13 @ 9:28 am
Το γεγονός οτι με τον Winamp δεν σου βγάζει τον θόρυβο μας λέει οτι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι hardware και επομένως φταίει είτε ο ASIO driver (ή οι ρυθμίσεις του) ή οι ρυθμίσεις στο VirtualDJ.
Παραπάνω σου έδωσα ένα link για να κάνεις ΠΛΗΡΗ απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση του προγράμματος. Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το Serial Number σου.
Αν και μετά από αυτή τη διαδικασία ΔΕΝ στρώσει, τότε κάτι παίζει με τους ASIO drivers (θα φτάσουμε κι εκεί)
Περιμένω την απάντηση σου! :)
Σημ:
Προφανώς τηλ. Service της Hercules στην Ελλάδα δεν γνωρίζει κανένας. Το ίδιο το site της Hercules αν και είναι διαθέσιμο και στα Ελληνικά δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα από Ελλάδα τόσο στο support όσο και σε επίπεδο "επίσημων" αντιπροσώπων...
Παραπάνω σου έδωσα ένα link για να κάνεις ΠΛΗΡΗ απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση του προγράμματος. Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το Serial Number σου.
Αν και μετά από αυτή τη διαδικασία ΔΕΝ στρώσει, τότε κάτι παίζει με τους ASIO drivers (θα φτάσουμε κι εκεί)
Περιμένω την απάντηση σου! :)
Σημ:
Προφανώς τηλ. Service της Hercules στην Ελλάδα δεν γνωρίζει κανένας. Το ίδιο το site της Hercules αν και είναι διαθέσιμο και στα Ελληνικά δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα από Ελλάδα τόσο στο support όσο και σε επίπεδο "επίσημων" αντιπροσώπων...
geposted Wed 24 Jul 13 @ 10:33 am
και φυσικα εγενετο.....σε ευχαριστω πολυ...
απεγκατασταση και εγκατασταση...και οκ....
οι οδηγιες ηταν ακριβεις και ακριβως....
απο τι προηρθε ομως χρειαζεται να το ψαξω?
απεγκατασταση και εγκατασταση...και οκ....
οι οδηγιες ηταν ακριβεις και ακριβως....
απο τι προηρθε ομως χρειαζεται να το ψαξω?
geposted Wed 24 Jul 13 @ 12:32 pm
Δεν γνωρίζω από τι προήλθε. Μπορώ μόνο να μαντέψω οτι κάτι πειράχθηκε στην Registry των Windows. Χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα που να κάνει και καλά registry optimization ή registry cleaning ? Εαν ναι τότε μάλλον το πρόβλημα προήρθε από εκεί...
geposted Wed 24 Jul 13 @ 1:04 pm
PhantomDeejay wrote :
Δεν γνωρίζω από τι προήλθε. Μπορώ μόνο να μαντέψω οτι κάτι πειράχθηκε στην Registry των Windows. Χρησιμοποιείς κανένα πρόγραμμα που να κάνει και καλά registry optimization ή registry cleaning ? Εαν ναι τότε μάλλον το πρόβλημα προήρθε από εκεί...
ναι...το προφανες καμια φορα δεν το βλεπουμε....σε ευχαριστω και παλι..σημερα θα δοκιμασω σε μαγαζι...οποτε θα εχω και καλυτερη αποψη...
geposted Thu 25 Jul 13 @ 4:07 am
γμτ,γμτ,γμτ....
πηγα για προβα και επαθα μπλακ.....
τωρα τρεχω παλι για αλλο λαπτοπ....
το ξανακανει,ακουγονται κοψιματα και θορυβος ,απλα ακουγονται πιο καθαρα οταν παιζω με πολλα ηχεια και σε μεγαλο χωρο...(οι δοκιμες ηταν σε μικρο χωρο δωματιου)
κραταω μια υποσημειωση γιατι δεν προλαβα πανω στην ταραχη να τσεκαρω buffer μπας και αλλαζε τιποτα...
τωρα αυριο ξανα γμτ,σημερα με ξενο λαπτοπ...
να υποθεσω οτι ειναι απο asio drivers το προβλημα?
απεγκατασταση και εκει και ξανα?
ή να παω για 7 windows μια και καλη...?
ευχαριστω και παλι για την υπομονη και την βοηθεια...
πηγα για προβα και επαθα μπλακ.....
τωρα τρεχω παλι για αλλο λαπτοπ....
το ξανακανει,ακουγονται κοψιματα και θορυβος ,απλα ακουγονται πιο καθαρα οταν παιζω με πολλα ηχεια και σε μεγαλο χωρο...(οι δοκιμες ηταν σε μικρο χωρο δωματιου)
κραταω μια υποσημειωση γιατι δεν προλαβα πανω στην ταραχη να τσεκαρω buffer μπας και αλλαζε τιποτα...
τωρα αυριο ξανα γμτ,σημερα με ξενο λαπτοπ...
να υποθεσω οτι ειναι απο asio drivers το προβλημα?
απεγκατασταση και εκει και ξανα?
ή να παω για 7 windows μια και καλη...?
ευχαριστω και παλι για την υπομονη και την βοηθεια...
geposted Thu 25 Jul 13 @ 10:00 am
τι να πω...το εκανε και με winamp...
geposted Sun 28 Jul 13 @ 11:42 am
Καλησπερα..
Θελω να αναφαιρω ενα προβλημα που εχω με την κονσολα μου (Hercules MK/4) κ το Virtual Dj !
Προσπαθω να συνδεσω το Virtual με την κονσολα και με αφηνει μονο για 10 λεπτα..δεν ξερω πως να το φτιαξω να παιζει ολοκληρο! ενω στον παλιο μου υπολογιστη ηταν μια χαρα..φταιει μηπως το MacBook?
Σας παρακαλω μια βοηθεια!! Ευχαριστω
Θελω να αναφαιρω ενα προβλημα που εχω με την κονσολα μου (Hercules MK/4) κ το Virtual Dj !
Προσπαθω να συνδεσω το Virtual με την κονσολα και με αφηνει μονο για 10 λεπτα..δεν ξερω πως να το φτιαξω να παιζει ολοκληρο! ενω στον παλιο μου υπολογιστη ηταν μια χαρα..φταιει μηπως το MacBook?
Σας παρακαλω μια βοηθεια!! Ευχαριστω
geposted Thu 03 Oct 13 @ 10:05 am
Θα πρέπει να κάνεις Register το Serial Number της LE έκδοσης που συνοδεύει τον Controller σου εδώ: http://www.virtualdj.com/users/edit.html
και στη συνέχεια να κατεβάσεις και να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την έκδοση του VirtualDj που θα βρεις εδώ: http://www.virtualdj.com/download/updates.html
Με το VirtualDJ Home FREE που παίζεις τώρα η κονσόλα δουλεύει μόνο για 10 λεπτά επειδή το πρόγραμμα δουλεύει με εξωτερικούς controller μόνο για 10 λεπτά σε DEMO mode.
και στη συνέχεια να κατεβάσεις και να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την έκδοση του VirtualDj που θα βρεις εδώ: http://www.virtualdj.com/download/updates.html
Με το VirtualDJ Home FREE που παίζεις τώρα η κονσόλα δουλεύει μόνο για 10 λεπτά επειδή το πρόγραμμα δουλεύει με εξωτερικούς controller μόνο για 10 λεπτά σε DEMO mode.
geposted Thu 03 Oct 13 @ 11:23 am