την καλησπερα μου καταρχην..και ευχαριστω εκ των προτερων....
εχωντας αποθηκευμενα 2 pionner 100 1-2 μηνες ,αχρησιμοποιητα ,καθοτι υπαρχουν 2χ200 εν ενεργεια,πηγα να τα εξ αποθηκευσω και να τα λειτουργησω...
βγαζοντας τα απο τα κουτια αντιληφθησα οτι χωρις να εχει πεσει τιποτα πανω,(καφες ,αναψυκτικο,και λοιπα)ουτε νερο,ισως υποψια υγρασιας,
κολλανε τα main jog απο πανω,το υλικο που ειναι μαλλον πλαστικο μαυρο,(ανακυκλωσιμο ισως?)
και οταν λεω κολλαει εννοω βαζεις χαρτοπετσετα και μενει πανω....
βαζεις δαχτυλα και μετα μενει στα δαχτυλα σου η κολλα....
ξαναλεω δεν εχει πεσει τιποτα ,οταν αποθηκευτηκαν καθαριστηκαν γιαλιστικαν και λοιπα...
γυρναει κανονικα βεβαια για djing,αλλα με τα δαχτυλα...πρεπει να φορας γαντια....αστειο...
ξερει κανεις τιποτα?
εχωντας αποθηκευμενα 2 pionner 100 1-2 μηνες ,αχρησιμοποιητα ,καθοτι υπαρχουν 2χ200 εν ενεργεια,πηγα να τα εξ αποθηκευσω και να τα λειτουργησω...
βγαζοντας τα απο τα κουτια αντιληφθησα οτι χωρις να εχει πεσει τιποτα πανω,(καφες ,αναψυκτικο,και λοιπα)ουτε νερο,ισως υποψια υγρασιας,
κολλανε τα main jog απο πανω,το υλικο που ειναι μαλλον πλαστικο μαυρο,(ανακυκλωσιμο ισως?)
και οταν λεω κολλαει εννοω βαζεις χαρτοπετσετα και μενει πανω....
βαζεις δαχτυλα και μετα μενει στα δαχτυλα σου η κολλα....
ξαναλεω δεν εχει πεσει τιποτα ,οταν αποθηκευτηκαν καθαριστηκαν γιαλιστικαν και λοιπα...
γυρναει κανονικα βεβαια για djing,αλλα με τα δαχτυλα...πρεπει να φορας γαντια....αστειο...
ξερει κανεις τιποτα?
geposted Sun 17 Nov 13 @ 5:17 am
αυτο το φαινομενο το εχω δει πολλες φορες σε cdj100
geposted Sun 17 Nov 13 @ 5:22 am
γμτ...υπαρχει καμια λυση εκτος απο το να κολλησω 2 πανια απο πανω τους
?αστειο....
?αστειο....
geposted Sun 17 Nov 13 @ 5:47 am
dokimases katharo oinopneuma kai pani ?
geposted Mon 18 Nov 13 @ 12:00 am
το ειχα παθει και εγω και εριξα αζαχ για τζαμια και μετα ολα καλα
geposted Tue 19 Nov 13 @ 6:32 am
καθαρο οινοπνευμα ναι,αλα τιποτα.. οσο για το αζαξ ...παω να αγορασω...τωρααααα...αναμενετε απαντηση.για να ξερουμε.....
καλημερα και συγνωμη..αλλα ελειπα ταξιδι...
καλημερα και συγνωμη..αλλα ελειπα ταξιδι...
geposted Sat 23 Nov 13 @ 1:26 am