Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: UPGRADE ΑΠΟ VDJ LE ΣΕ PRO FULL

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπερα σε ολους

Εχω την VDJ LE VER Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ DDJ ERGO V ΕΓΓΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ

1)Θελω να μαθω ποια ειναι η ακριβης διαδικασια UPGRADE ΑΠΟ VDJ LE ΣΕ PRO FULL

2)Σε περιπτωση FORMAT πως μπορω να επανεγγαταστησω το γνησιο VDJ PRO FULL στο λαπτοπ μου???

3)Μπορει το VDJ PRO FULL να γραφτει σε CD ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ BACK UP Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ???

4)ΣΕ ποσους Η/Υ μπορω να εχω εγγατεστημενο και να λειτουργω το γνησιο VDJ PRO FULL που εν τελει θα αποκτησω μετα το σχετ UPGRADE???

geposted Sun 22 Dec 13 @ 2:24 pm
1)
α) Πας στη σελίδα http://www.virtualdj.com/buy/index.html και κάνεις την αγορά.
β) Μόλις κάνεις την αγορά θα λάβεις ένα e-mail με ένα κωδικό (τον σειριακό σου αριθμό) και ένα download link
γ) Μπαίνεις εδώ στο site και καταχωρείς στο profil σου το νέο σειριακό αριθμό
δ) Από το Download Center σου πλέον http://www.virtualdj.com/download/updates.html κατεβάζεις το FULL PRO, το κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου και χρησιμοποιείς το ΝΕΟ σου σειριακό αριθμό.

2) Αν κάνεις format απλά ξανακατεβάζεις το πρόγραμμα και το κάνεις εγκατάσταση στο νέο υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον σειριακό σου αριθμό.

3) Μπορεί, αλλά δεν χρειάζεται αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις log-in εδώ και να το ξανακατεβάσεις. ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές θα κατεβάσεις το αρχείο.

4) Σύμφωνα με την EULA σε δύο υπολογιστές (ένα main και ένα back-up) υπό την προϋπόθεση οτι
α) Είσαι ο μοναδικός χρήστης που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα και
β) Χρησιμοποιείς ένα από τα δύο μηχανήματα ανά πάσα στιγμή (δηλαδή δεν χρησιμοποιείς και τους δύο υπολογιστές ταυτόχρονα για να παίζεις μουσική)

Υ.Γ.:
Όταν πας στη σελίδα για να αγοράσεις το PRO η έκπτωση που δικαιούσαι λόγω της LE υπολογίζεται αυτόματα αφού έχεις περάσει το serial number της στο προφίλ σου. Για την Ergo η έκπτωση είναι 50%
Επίσης να ξέρεις οτι θα επιβαρυνθείς με το Φ.Π.Α. 23%

μου το δινει και σε μακ? σε περιπτωση που τωρα εχω windows και αργοτερα παρω μακ?

Nai, opws akrivws exeis twra tin LE version se WIndows kai se Mac, etsi tha exeis kai tin Pro Full.
Sto Download Center sou tha vriskeis panta tin teleutaia version kai sta dyo leitourgika

οκ ευχαριστω πολυ!

Ευχαριστω πολλη, καλη χρονια σε ολους.

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)