γειά...θα 'ηθελα βοήθεια...
έχω το hercules RMX2..το πήρα σήμερα..πρώτη φορά θα δούλευα με controler μετά από 10 χρόνια μόνο με cd....
όταν το σύνδεσα με τα xlr δεν έιχα ήχο..ακουγαμέ στο μαγαζί σαν έρχονταν ο ήχος από πηγάδι...
μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
έχω το hercules RMX2..το πήρα σήμερα..πρώτη φορά θα δούλευα με controler μετά από 10 χρόνια μόνο με cd....
όταν το σύνδεσα με τα xlr δεν έιχα ήχο..ακουγαμέ στο μαγαζί σαν έρχονταν ο ήχος από πηγάδι...
μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
geposted Thu 13 Mar 14 @ 6:23 pm
έχω το RMX2 με Virtual DJ Pro 7.4...
έχουμε φτιάξει booth και με xlr από το hercules φέυγει ο 'ηχος...
έχουμε φτιάξει booth και με xlr από το hercules φέυγει ο 'ηχος...
geposted Thu 13 Mar 14 @ 7:23 pm
Μόλις πήρα στα χέρια μου τη Hercules Dj Console RMX 2 Premium.
Έχω δύο προβλήματα:
1) Στην αυξομείωση της έντασης των ακουστικών κάποιες φορές παίρνω έντονο θόρυβο/παραμόρφωση και ειδικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο του Knob.
2)Όταν έχω κλειστή την ένταση των ακουστικών μπορώ ακόμα να κρυφακούσω κάπως το τραγούδι που έχω στο συγκεκριμένο deck.
Είναι λογικά τα παραπάνω ή μήπως έχω λάθος ρυθμίσεις? Δοκίμασα τον controller σε virtual dj 7.4 & 8.
Έχω δύο προβλήματα:
1) Στην αυξομείωση της έντασης των ακουστικών κάποιες φορές παίρνω έντονο θόρυβο/παραμόρφωση και ειδικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο του Knob.
2)Όταν έχω κλειστή την ένταση των ακουστικών μπορώ ακόμα να κρυφακούσω κάπως το τραγούδι που έχω στο συγκεκριμένο deck.
Είναι λογικά τα παραπάνω ή μήπως έχω λάθος ρυθμίσεις? Δοκίμασα τον controller σε virtual dj 7.4 & 8.
geposted Fri 12 Dec 14 @ 4:54 pm
Fainetai oti einai kapoio provlima sto kyklwma tou ixou. Dokimase na egkatastiseis pali tous drivers, des sto site tis Hercules gia tyxon firmware kai teleuataious drivers kai an pali kanei to idio.. tha prepei na epikoinwniseis me tin Hercules (email)
geposted Fri 12 Dec 14 @ 6:56 pm
Λοιπόν, την έπαθα σαν πρωτάρης, είχα ενώσει τα rca στην έξοδο 3-4 αντί στην 1-2. Το διόρθωσα και το πρόβλημα 2 λύθηκε. Το πρόβλημα 1
παραμένει. Απεγκατέστησα τους driver (καθάρισα τα υπολείμματα με iobituninstaller & ccleaner) και εγκατέστησα πάλι Hercules DJ Console Series - 2014_HDJS_1 package. Το πρόβλημα παραμένει όταν κουνήσω το volume Knob της έντασης ήχου των ακουστικών, συνήθως το κάνει όταν είνα τέρμα κλειστό με απίστευτο distortion. Επίσης το έκανε και όταν δεν είχα καν τραγούδι φορτωμένο. Όταν ανεβοκατεβάσω την ένταση 1-2 φορές σταματάει η παραμόρφωση/θόρυβος και όλα είναι κανονικά. Αν δεν μετακινήσω το Knob δεν το κάνει.
Επιστροφή? Έχω στείλει email στο support της hercules και έχω ανοίξει και θέμα στο forum τους. Να αναμένω απάντηση τους ή να την επιστρέψω?
παραμένει. Απεγκατέστησα τους driver (καθάρισα τα υπολείμματα με iobituninstaller & ccleaner) και εγκατέστησα πάλι Hercules DJ Console Series - 2014_HDJS_1 package. Το πρόβλημα παραμένει όταν κουνήσω το volume Knob της έντασης ήχου των ακουστικών, συνήθως το κάνει όταν είνα τέρμα κλειστό με απίστευτο distortion. Επίσης το έκανε και όταν δεν είχα καν τραγούδι φορτωμένο. Όταν ανεβοκατεβάσω την ένταση 1-2 φορές σταματάει η παραμόρφωση/θόρυβος και όλα είναι κανονικά. Αν δεν μετακινήσω το Knob δεν το κάνει.
Επιστροφή? Έχω στείλει email στο support της hercules και έχω ανοίξει και θέμα στο forum τους. Να αναμένω απάντηση τους ή να την επιστρέψω?
geposted Sat 13 Dec 14 @ 7:17 am
Twra pou to skeftomai, eixa ki egw akrivws to tidio thema prin arketo kairo. Otan mou eixan steilei tin RMX2 gia Support (den tin exw pia tin konsola) , kapoia stigmi kati ekana me to trofodotiko kai nomiza oti tin eixa kapsei.
Den thymamai ti mesolavise, pragmatika, isws evala allo trofoditiko (?), allo USB kalwdio (?), kai tin epomeni fora pou to dokimasa itan ola mia xara.
Stin thesi sou tha estelna ena email stin Hercules. Exoun kalo support, logika tha pareis tin apantisi pou theleis, giati autoi kseroun ta proionta tous kalytera apo ton kathena.
Den thymamai ti mesolavise, pragmatika, isws evala allo trofoditiko (?), allo USB kalwdio (?), kai tin epomeni fora pou to dokimasa itan ola mia xara.
Stin thesi sou tha estelna ena email stin Hercules. Exoun kalo support, logika tha pareis tin apantisi pou theleis, giati autoi kseroun ta proionta tous kalytera apo ton kathena.
geposted Sat 13 Dec 14 @ 5:55 pm
Έχω την εξής απορία. Η έξοδος 3-4 δίνει είναι ίδια με την έξοδο των ακουστικών, άρα αν ενώσω ηχεία εκεί τότε ότι ακούω στα ακουστικά πρέπει να ακουώ και στα ηχεία. Αν η θόρυβος ακούγεται μόνο στα ακουστικά και όχι στα ηχεία τι σημαίνει?
geposted Sat 13 Dec 14 @ 6:07 pm
Nai o thoryvos itan mono sta akoustika apo otui thymamai (kai nai i ekdosos 3,4 einai idia me auti twn akoustikwn). Auto apla simanei oti to kyklwma tis proakoustikis exei to thema.
An den exei email stin selida tou Support tis Hercules, logika prepei na exei ticket system.
An den exei email stin selida tou Support tis Hercules, logika prepei na exei ticket system.
geposted Sat 13 Dec 14 @ 6:11 pm
Έχω βρει το email ευχαριστώ. Η έξοδος 3-4 δεν έχει το ίδιο κύκλωμα με την έξοδο των ακουστικών?
geposted Sat 13 Dec 14 @ 6:17 pm
Einai to idio Output stin karta ixou (dld pairneis to idio sima), alla an i paramorfwsi erxetai mono sto Headphones Socket kai oxi sta Outputs 3,4 , tote mporei na ofeiletai sto eswteriko kyklwma.
geposted Sat 13 Dec 14 @ 6:29 pm
Ευχαριστώ djdad, είπα να περιμένω την απάντηση της Hercules μπας και είναι κάτι που μπορεί να φτιαχτεί γιατί είναι out of stock και μόνο επιστροφή χρημάτων μπορώ να έχω.
geposted Sun 14 Dec 14 @ 5:06 am
Έτσι για το ιστορικό, έστειλα πίσω το controller καθώς δεν βγάζω άκρη με την υποστήριξη της hercules. Συνεχίζω όμως την ανταλλαγή email για να δω που θα καταλήξουν (δεν τους έχω πει ότι έχω κάνει επιστροφή).
geposted Sat 20 Dec 14 @ 3:26 pm