Καλησπέρα !Θέλω να ρωτήσω με ποιo τρόπο μπορούμε να προστατέψουμε τον εξοπλισμό μας (ηχεία στην συγκεκριμένη περίπτωση που ρωτάω) όταν τα "δανείζουμε" κάπου, ώστε να μην καούν από "Τσίτωμα"? Χρήση Limiter ή Compressor και αν ναι, κάποιο απλό και φθηνό μόνο για αυτή την λειτουργία έχετε να προτείτετε? Thanks!!!
geposted Fri 04 Apr 14 @ 2:27 pm
Limiter, αλλά αν ο "φίλος" δεν προσέχει τότε απόλυτη προστασία δεν υπάρχει.
Όπως δεν υπάρχει "φθηνό και καλό"
Οι τιμές των compressor / limiters έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με πριν από 10 χρόνια πάντως. Οπότε ένας ΚΑΛΟΣ compressor/limiter ξεκινάει κάπου στα 200 ευρώ.
Όπως δεν υπάρχει "φθηνό και καλό"
Οι τιμές των compressor / limiters έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με πριν από 10 χρόνια πάντως. Οπότε ένας ΚΑΛΟΣ compressor/limiter ξεκινάει κάπου στα 200 ευρώ.
geposted Fri 04 Apr 14 @ 2:56 pm
Καλημέρα...Αυτό πως το βλέπεις για την χρήση που εγώ θέλω? http://www.djshop.gr/pd/behringer-mdx-1600-autocom-pro-xl-12436.htm?lang=el&path=-1894172143
Βλέπω πάρα πολλές άγνωστες λειτουργίες για μένα και χάθηκα λίγο. Εχεις να προτείνεις κάτι με βασικό θέμα να προστατέψει τα ηχεία? Οσο μπορείς φυσικά, ώστε να μην μπερδευτώ με παραπάνω λειτουργίες που ενδεχομένως κατά βάθος δεν χρειάζομαι...Thanks
Βλέπω πάρα πολλές άγνωστες λειτουργίες για μένα και χάθηκα λίγο. Εχεις να προτείνεις κάτι με βασικό θέμα να προστατέψει τα ηχεία? Οσο μπορείς φυσικά, ώστε να μην μπερδευτώ με παραπάνω λειτουργίες που ενδεχομένως κατά βάθος δεν χρειάζομαι...Thanks
geposted Sun 06 Apr 14 @ 12:33 am
PhantomDeejay με ξέχασες...
Καλή Χρονιά , υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου!
Καλή Χρονιά , υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου!
geposted Thu 08 Jan 15 @ 3:19 pm