Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Χριστός Ανέστη!

Τα τελευταία χρόνια παίζω πλέον με υπολογιστές. Οπότε ο εξοπλισμός μου (πέρα των ηχείων , ενισχυτών , βάσεων και καλωδιώσεων) είναι δύο υπολογιστές. Ένας ο "βασικός" και ένας ο απαραίτητος σαν Backup σε περίπτωση προβλήματος. Ακριβώς δίπλα από τον βασικό μου υπολογιστή έχω ένα Cd -Player Cdj 100s ώστε να πάιξω με cd σε περίπτωση βλάβης μέχρι να αλλάξω υπολογιστή (διαδικασία 5 λεπτών ίσως και λιγότερο) και φυσικά έναν μίκτη.

Η ερώτηση μου είναι η εξής...Πως μπορώ να βάλω τον μίκτη και το Pioneer έτοιμα συνδεμένα ώστε να μπορώ να τα φέρω μαζί και να γλιτώνω τον χρόνο της συνδεσμολογίας; (γιατί βάζω και Ground Loop Isolator)
Δεν μπορώ όμως να βρω κάποιο Flightcase που να μπορεί να δεχτεί ένα cd player και μίκτη μαζί. Θέλω να αποφύγω την αγορά θήκης για 2 Cd+Μίκτη γιατί προσπαθώ να γλιτώσω και " χώρο".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!

geposted Mon 28 Apr 14 @ 9:53 am
κατι σε diy θα ηταν το καλυτερο , αν πιανουν τα χερια σου γιατι οχι

Γεια σου φιλε μου icj27331 - Χρονια Πολλα
Θα σου πω τι κανω εγω για την μεταφορα ενός Vestax VMC-004 XLU Μίκτης ήχου 4 καναλιών και μαλον τωρα
θα βαλω και ένα μικρο TASCAM CD-DJ1 Portable DJ CD/MP3 Player που εχω
διοτι μου ζειτουν να βαλω κανα cd να παιξει και δεν θελω να επεμβαινω στο laptop.
Θα πας στο Praktiker και θα αγοράσεις μια η δυο τσάντες , (πάνινες, οικολογικές, άσπρες 2,5 ευρώ)
Μετά θα πάρεις από σιδηροπωλεία η καταστήματα μονώσεων ένα μαύρο αφρώδες
υλικό που μοιάζει με αυγοθήκη και θα κόψεις ένα κομμάτι ώστε να το βάλεις εσωτερικά
για να αποφεύγεις τα χτυπήματα από το εξωτερικό τις τσάντας. Μετά κόψε και ένα κομμάτι
από το ίδιο υλικό και βάλτο ενδιάμεσα μεικτη και cd .
Αν δεν χωρούν στην ίδια τσάντα αγόρασε άλλη μια .
Εγώ έχω 5 τσάντες από αυτές για διάφορες χρήσεις . Αν δεν σου αρέσει το άσπρο
χρώμα βάψετες μαύρες.( Ακόμη τα χερούλια επειδή είναι μεγάλα μπορείς να πας σε ένα
ράπτη να τα κόψει στη μέση και να στα ράψει από άκρη σε άκρη)
Αυτά κάνω εγώ . Όσο για βαλίτσες έχω κάνα δυο που δεν τις χρησιμοποιώ λογο βαρους .

steliosAagr wrote :
κατι σε diy θα ηταν το καλυτερο , αν πιανουν τα χερια σου γιατι οχι

Εχεις να προτεινεις καποιο site για υλικα;

Art Sound στην Θεσσαλονίκη.

Για Αθήνα δεν ξέρω.

υπάρχει και η δυνατότητα custom flightcase στις διαστάσεις που θέλεις

ankos καλησπέρα και χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

Μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες πάνω σε αυτό?

icj27331 wrote :
ankos καλησπέρα και χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

Μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες πάνω σε αυτό?

http://www.powercase.gr

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)