Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 21

Dieser Teil des Themas ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten

Η κανονική - σωστή λύση στο πρόβλημα σου είναι να κάνεις backup τα δεδομένα του δίσκου και μετά format. Αν τον δίσκο τον χρησιμοποιείς και σε Windows τότε κάνε φορμάτ από υπολογιστή με Windows σε exFAT. Αν τον χρησιμοποιείς μόνο στο MAC τότε σε HFS+

Άστα εχω δοκιμάσει τα πάντα ....

AggelakasK wrote :
Άστα εχω δοκιμάσει τα πάντα ....

Δοκίμασε το Tuxera NTFS αφού πρώτα κάνεις απεγκατάσταση το Paragon. Δουλεύει άψογα τους NTFS δίσκους.

Εχθες το βραδυ δοκιμασα σπιτι το 8 συνδεμενο με την xdj-r1,
μου φανηκε καλυτερος ο ηχος και πολυ καλυτερη η αποκριση στα κουμπια στην κονσολα,
σε σχεση με την 7,4pro...που ηταν αθλια η εντυπωση που μου αφησε.
τουλαχιστον δεν πηγαν στον βροντο τα λεφτα της αναβαθμισης....
μενει να δουμε εαν τραβηξει κανενα κολλημα με την ΧDJ-R1.

Τόσο στην 7 όσο και στην 8 αν η XDJ-R1 στηθεί σωστά είναι (κατά τη γνώμη μου) η ιδανική κονσόλα για το VDJ!!!!! Το λέω αφού έχω δοκιμάσει πάρα πολλά controllers!! Και μη ξεχνάμε τι δυνατότητες σου παρέχει ε..!!!!!

δυστυχος οι δυνατοτητες τις ειναι με το ipad, αλλα ετσι εχεις πολλα προβληματα με παγωματα τις κονσολας.
εγω εχω στεναχωρηθει που δεν μπορω να ξαναπαιξω με το ipad που τα εσκασα για να το παρω, αλλα εχω
"κολλησει" σε 2 παρτι οποτε δεν το ξανακανω.

djjem wrote :
δυστυχος οι δυνατοτητες τις ειναι με το ipad, αλλα ετσι εχεις πολλα προβληματα με παγωματα τις κονσολας.
εγω εχω στεναχωρηθει που δεν μπορω να ξαναπαιξω με το ipad που τα εσκασα για να το παρω, αλλα εχω
"κολλησει" σε 2 παρτι οποτε δεν το ξανακανω.

Όταν αναφέρομαι στις δυνατότητες που σου παρέχει (πέραν του παντρέματος με ipad) εννοώ το ότι έχεις ένα μηχάνημα που λειτουργεί σαν controller, cd player, mp3 player, usb player, wireless, δικάναλος μίκτης + πολλά άλλα πλεονεκτήματα που υπάρχουν μέσω του rocordbox και του remotebox!!!!!

σημερα διαπιστωσα και ενα αλλο προβλημα,ηρθε απο το μαγαζι ενας συναδερφος που το εχει αγορασει το προγραμμα,εχει την ddj-sr ,κατεβασα λοιπον τους μαπερς απο το σαιτ και εκλπηκτος διαπιστωσα οτι σχεδον τα μισα κουμπια δεν επαιζαν!Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?
επισης η λειτουργια μe τα κιους που λεγαμε παραπανω δεν μπορει να ενσωματωθει και στο default skin?

alfa 156 wrote :
σημερα διαπιστωσα και ενα αλλο προβλημα,ηρθε απο το μαγαζι ενας συναδερφος που το εχει αγορασει το προγραμμα,εχει την ddj-sr ,κατεβασα λοιπον τους μαπερς απο το σαιτ και εκλπηκτος διαπιστωσα οτι σχεδον τα μισα κουμπια δεν επαιζαν!Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?
επισης η λειτουργια μe τα κιους που λεγαμε παραπανω δεν μπορει να ενσωματωθει και στο default skin?

Φιλαρακι η Sr για να δουλεψει με το virtual και τον mapper αυτον πρεπει να ειναι γυρισμενη σε other dj programs γιατι απο default ειναι σε serato mode

akyro

τι ειναι ακυρο Αλεξη??

tipota piga na postaro kati kai ekana lathos

Παιδιά καλησπέρα..!! Μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί δεν μου εμφανίζονται τραγούδια που βρίσκονται μέσα σε υποφάκελο.?
Είχα ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλά δεν βρέθηκε λύση. Να τονίσω οτι αυτό συμβαίνει οταν παίζω απο εξωτερικό σκληρό.

PhantomDeejay wrote :

Σε λίγες μέρες με το καλό...

POTE ME TO KALO??

yamitdm wrote :
Παιδιά καλησπέρα..!! Μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί δεν μου εμφανίζονται τραγούδια που βρίσκονται μέσα σε υποφάκελο.?
Είχα ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλά δεν βρέθηκε λύση. Να τονίσω οτι αυτό συμβαίνει οταν παίζω απο εξωτερικό σκληρό.

Μου το έχει κάνει κι εμένα αυτό το ''κουφό''. Έκανα αντιγραφή το φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και είδε κανονικά τα αρχεία. Μετά τον ξαναπήγα στη θέση του και τα έβλεπε πλέον κανονικά κι εκεί!!

Καλήμερα,
Με σταματημένο το deck ενεργοποίησα το backspin αλλά με το knob του length στο τέρμα (12sec αν δεν κάνω λάθος).
Αυτό που παρατήρησα είναι οτι κάνει μια αρκετά αισθητή κίνηση προς τα μπροστά και μετά πάει προς τα πίσω, αυτή η κίνηση μειώνεται όσο μικραίνεις το length έως ότου εξαλείφεται κάτω απο ορισμένα seconds.
Γίνεται μόνο σε εμένα αυτό?
Αν όχι γιατί γίνεται αυτό?
Στην ver7 είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος του (π.χ αν δεν έπαιζε το deck η ενεργοποίηση του effect δεν έκανε κάτι).
Δεν με πειράζει προσωπικά αυτό έτσι κι αλλιώς τυχαία το εντόπισα!
Απλή περιέργεια!

Φιλικά Θάνος!

0rafa0 wrote :
PhantomDeejay wrote :

POTE ME TO KALO??

τελικα εχει πολυς κοσμος προβλημα με τα κιους....μηπως να το ξαναεπαναφερετε οπως στην εκδοση 7?

alfa 156 wrote :
0rafa0 wrote :
PhantomDeejay wrote :

POTE ME TO KALO??

τελικα εχει πολυς κοσμος προβλημα με τα κιους....μηπως να το ξαναεπαναφερετε οπως στην εκδοση 7?

Εγω παλι θεωρω οτι ειναι απο τις πιο χρησιμες αλλαγες αυτη μια και μπορουμε να αλλαζουμε καθε φορα συμφωνα με τις αναγκες μας το σημειο εναρξης χωρις να χαλαμε τα hotcue ουτε να φορτωνουμε με hot cue το καθε κομματι ψαχνοντας πιο θελουμε καθε φορα.

Για να εξηγούμαστε:
ΔΕΝ είναι πρόβλημα. Είναι άλλος τρόπος λειτουργίας.
Και το καλό με το VirtualDj είναι οτι με την δύναμη της VDJ Script μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει είτε τον νέο είτε τον παλιό τρόπο.
Η φωτογραφία είναι απόσπασμα από ένα δικό μου skin το οποίο είναι ΣΧΕΔΟΝ έτοιμο.
Η επιλογή συμπεριφοράς (V7 vs V8) αφορά ΜΟΝΟ το skin αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε controller.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσω όταν θα δημοσιεύσω το skin καθώς έχει πολλά τέτοια "hack" και στην ουσία θα χρειαστεί να γράψω και manual για το ίδιο το skin!!!

kalhspera paidia.paizwntas xtes me to virtual antimetwphsa to exhs provlhma:epaiza apo tis 20:00 mexri tis 11:30 poy ksekinhse to live.meta ka8omoun mexri na
teleiwsei to live.to laptop (pou einai me windows 7 kai sthmeno gia mousikh me oles tis swstes ry8miseis usb kai loipa)htan anoikto kanonika me to programma epishs anoikto perimenwntas na ksekinhsw xana.akeinh thn wra loipon phga na dior8wsw ena bpm k pathsa to dia 2 meta omws pagwse to programma den antapokrinotan.pataga play stin konsola k epaize apla den edeixne oti epaize.emeine etsi toulaxiston ena lepto mexri na ksekinhsei k otan xanadokimasa na kleisw to para8yro tou bpm mou elege termatismos programmatos i anamonh gia antapokrish.opws katalavainetai me anhsyxhse poly poly.an kapoios exei antimetopish partomoio provlhma h xerei ti mporei na ftaiei as mou pei.

48%