Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 37

Dieser Teil des Themas ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten

εχω αρχισει και λειτουργω το προγραμμα και διαπιστωσα τελικα οτι με το κυριως κουμπι το que βρισκουμε το σημειο που θελουμε σημαδευσουμε το κομματι και αφου το βρουμε τοτε παταμε το hot que ωστε να εμφανιστει η γραμμουλα στην κυματομορφη.Σωστα το λεω?Βεβαια προσπαθω να μπω στο μυαλο του σχεδιαστη της εφαρμογης γιατι να το κανει αυτο και να μας βαζει στην διαδικασια να παταμε ενα κουμπι επιπλεων για να γινει η δουλεια μας...

Ο λογική του "προγραμματιστή" είναι οτι είναι διαφορετικό πράγμα τα hot_cues και διαφορετικό πράγμα το cue.
Τα hot_cues είναι μόνιμες μνήμες που το πρόγραμμα τις θυμάται πάντα, και η μνήμη cue είναι μια προσωρινή μνήμη που το πρόγραμμα την θυμάται μόνο μέχρι την επανεκκίνηση του...

Όπως και σε όλα τα hardware μηχανήματα, για να αποθηκεύσεις πλέον ένα hot_cue πρέπει να πεις ΡΗΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ στο πρόγραμμα οτι θες να επεξεργαστείς ένα hot cue.
Αυτό γίνεται πατώντας το πλήκτρο hot_cue. Έτσι λοιπόν δεν κινδυνεύεις πλέον να αλλάξεις κατά λάθος την θέση των hot_cues μέσα σε ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα play και cue

Όσο για τον κώδικα που σου έδωσα τον βάζεις στο κουμπί CUE στους mappers. Είτε στο πληκτρολόγιο, είτε στον controller σου.

Με την ψηφιακη αλληλεγγύη + 299 ευρω στο συγκεκριμενο κατάστημα εδιναν αυτό τον υπολογιστή.
http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/146574-lenovo-g50-70
Εχει τα windows 8,1 να τα αντικαταστήσω με τα windows 7 ?
Tο θελω μονο για το virtual dj.
Eπισης πληροφοριακα το σύγκρινα με το (lenovo g510 i3 2,4ghz win7 και ιδια μνημη 4g) και το i5 είναι ποιο αργό από το ι3.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με Windows 8.1
Οπότε δεν θα σου συνηστούσα να το γυρίσεις σε 7. Κυρίως γιατί μπορεί να ΜΗΝ βρεις σωστούς drivers για τα πάντα... ;)

ευχαριστω

γεια σας παιδια .το πρόβλημα που αντιμετωπίζω συχνα είναι...παιζω με pc i3 Windows 7 και εχω το American dj vms 2.όταν παιζω με το vdj 8 μετα από λιγη ωρα το δεξι cue σταματα να δουλευει δηλαδή παταω cue στο vms και το vdj 8 δεν ανταποκρίνεται,το κοματι συνεχιζει να παιζει .μπορει καποιος να λυσει αυτό το πρόβλημα και να μου απντησει το τι να κανω? το κανει και με ιντερνετ και χωρις ιντερνετ.

Αν πατήσεις το cue στην οθόνη με το ποντίκι ο ήχος σταματάει; Τα άλλα πλήκτρα στο δεξί deck δουλεύουν κανονικά;

PhantomDeejay wrote :
Αν πατήσεις το cue στην οθόνη με το ποντίκι ο ήχος σταματάει; Τα άλλα πλήκτρα στο δεξί deck δουλεύουν κανονικά;

ουτε με το ποντικι σταματάει.τα αλλα πληκτρα δουλευουν κανονικα.κλεινω το vdj το ξανανοίγω και το πρόβλημα συνεχιζει.μονο αν κανω επανακκινηση τοpc ,μετα δουλευει.

PhantomDeejay wrote :

ουτε με το ποντικι σταματάει.τα αλλα πληκτρα δουλευουν κανονικα.κλεινω το vdj το ξανανοίγω και το πρόβλημα συνεχιζει.μονο αν κανω επανακκινηση τοpc ,μετα δουλευει.εν τω μεταξυ στο σπιτι μπορει να παιζω η να το αφηνω ολο το βραδυ να παιζει χωρις κανενα πρόβλημα σπανίως δηλαδή,αλλα όταν παω για δουλεια σε μαγαζι η σε γαμους τοτε 99 τοις εκατο μου κανει αυτό το πρόβλημα.

ουτε με το ποντικι σταματάει.τα αλλα πληκτρα δουλευουν κανονικα.κλεινω το vdj το ξανανοίγω και το πρόβλημα συνεχιζει.μονο αν κανω επανακκινηση τοpc ,μετα δουλευει.εν τω μεταξυ στο σπιτι μπορει να παιζω η να το αφηνω ολο το βραδυ να παιζει χωρις κανενα πρόβλημα σπανίως δηλαδή,αλλα όταν παω για δουλεια σε μαγαζι η σε γαμους τοτε 99 τοις εκατο μου κανει αυτό το πρόβλημα.
please help

Για να βρούμε τι φταίει:
Την επόμενη φορά που θα στο κάνει κλείσε το VirtualDj, βγάλε το καλώδιο USB από την κονσόλα και ξαναβάλτο.
Στη συνέχεια άνοιξε το VirtualDj και πες μας αν το πρόβλημα διορθώθηκε.

Κατά 90% είναι πρόβλημα του πλήκτρου της κονσόλας (πχ ζεσταίνεται και μένει "πατημένο") ή κατά 10% πρόβλημα με την επικοινωνία USB αν και κανονικά τόσ με το ποντίκι όσο και με επνακκίνηση του VirtualDj θα έπρεπε το πρόβλημα να διορθώνεται.

Άσχετο:
Ποια build χρησιμοποιείς;;;

PhantomDeejay wrote :
Για να βρούμε τι φταίει:
Την επόμενη φορά που θα στο κάνει κλείσε το VirtualDj, βγάλε το καλώδιο USB από την κονσόλα και ξαναβάλτο.
Στη συνέχεια άνοιξε το VirtualDj και πες μας αν το πρόβλημα διορθώθηκε.

Κατά 90% είναι πρόβλημα του πλήκτρου της κονσόλας (πχ ζεσταίνεται και μένει "πατημένο") ή κατά 10% πρόβλημα με την επικοινωνία USB αν και κανονικά τόσ με το ποντίκι όσο και με επνακκίνηση του VirtualDj θα έπρεπε το πρόβλημα να διορθώνεται.
build 1949.790.αυτο δεν μπορω να το κανω σε γαμο....αν μου τυχει στο σπιτι θα το κανω.παντως με το vdj 7 δεν εχω κανενα πρόβλημα ,ουτε στο κουμπι της vms2
Άσχετο:
Ποια build χρησιμοποιείς;;;

build 1949.790.αυτο δεν μπορω να το κανω σε γαμο....αν μου τυχει στο σπιτι θα το κανω.παντως με το vdj 7 pro full δεν εχω κανενα πρόβλημα ,ουτε στο κουμπι της vms2

Κάνε ένα update... Η τρέχουσα build είναι η 2162.948

οκ θα το κανω και τα ξαναλέμε .ευχαριστω

καλησπέρα phantomDeejay. το πρόβλημα με το cue που ελεγα μου ξανασυνεβει και αυτή τη φορα δεν δουλευε ουτε το cue ουτε το play ουτε το pause και στα δυο decks.αυτο συνεβη στο σπιτι και αφου ειχα το vdj ανοιχτο να παιζει σχεδόν ακατάπαυστα για 24 ωρες.εκανα αυτό που μου ειπες {εκλεισα το πρόγραμμα εβγαλα -εβαλα το USB και ανοιξα το πρόγραμμα .Το vdj δουλευει κανονικα , όλα τα παραπανω κουμπια δουλευουν κανονικα ,μεχρι να μου το ξανακανει.Τουλαχιστον τωρα ξερω πως διορθώνεται, προσωρινα βεβαια το πρόβλημα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.πιστευω πως δεν είναι το πρόβλημα στα κουμπια του vms2 .Πιστευω πως φταει κατι στο πρόγραμμα η το USB.Εσυ τι λες να κανω?

crystalll wrote :
καλησπέρα phantomDeejay. το πρόβλημα με το cue που ελεγα μου ξανασυνεβει και αυτή τη φορα δεν δουλευε ουτε το cue ουτε το play ουτε το pause και στα δυο decks.αυτο συνεβη στο σπιτι και αφου ειχα το vdj ανοιχτο να παιζει σχεδόν ακατάπαυστα για 24 ωρες.εκανα αυτό που μου ειπες {εκλεισα το πρόγραμμα εβγαλα -εβαλα το USB και ανοιξα το πρόγραμμα .Το vdj δουλευει κανονικα , όλα τα παραπανω κουμπια δουλευουν κανονικα ,μεχρι να μου το ξανακανει.Τουλαχιστον τωρα ξερω πως διορθώνεται, προσωρινα βεβαια το πρόβλημα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.πιστευω πως δεν είναι το πρόβλημα στα κουμπια του vms2 .Πιστευω πως φταει κατι στο πρόγραμμα η το USB.Εσυ τι λες να κανω?

crystalll wrote :

Μπας και η έκδοση που χρησιμοποιείς είναι σπασμένη?

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ.

djkappas wrote :
Με την ψηφιακη αλληλεγγύη + 299 ευρω στο συγκεκριμενο κατάστημα εδιναν αυτό τον υπολογιστή.
http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/146574-lenovo-g50-70
Εχει τα windows 8,1 να τα αντικαταστήσω με τα windows 7 ?
Tο θελω μονο για το virtual dj.
Eπισης πληροφοριακα το σύγκρινα με το (lenovo g510 i3 2,4ghz win7 και ιδια μνημη 4g) και το i5 είναι ποιο αργό από το ι3.

Το lenovo i3 g510 2,4 win 7 που αναφέρω ποιο πανω ξαφνικα στο load κομματιου έγινε παρα πολύ αργο.
Tο έκανα format του περασα τα win 8,1 και defaul στο bios και εγινε παλι γρηγορο όπως ήταν αρχικα.
Το τσεκαρα με το virtualdj 8 και φόρτωνε σφαιρα παντα με το load sto normal.
Tο κλέινω και είναι στημένω πλεον 100% με drivers όλα τα παντα .
Το ξανανοιγω και παλι τα ιδια το μηχανημα σέρνεται.
Ξανα φορματ με win 7 εξακολουθεί να είναι πολύ αργο.
Μήπως έχει καποιος αντίστοιχη περιπτωση ή τη γνωση για το τι μπορεί να επηρεάζει και το κανει αργο.

85%