vipdjvasilis wrote :
Καλησπέρα και εγώ με την σειρά μου παρόλο που με είχαν ανχωσει τόσο καιρό με αυτά που γράφανε , κατέβασα εχτές στο μαγαζί και έπαιξα και με αυτήν ολόκληρο το βράδυ την εκδοσή 8 .... ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ κανένα πρόβλημα την κατέβασα διάβασε την ddj ergo αμέσως όλα τα bpm τα πάντα κομπλέ... βεβαία έκανα κάποιες ρυθμίσεις όπως autogain rememper και crosfaider...το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ κάλο στα πάντα και σε ήχο και σε αναζήτηση.
οι παρατηρήσεις οι δίκες μου τωρα:
1) Όντως είχε αναφερθεί και ποιο πάνω σε ένα ποστ ότι στην παλιά εκδοσή πατάγαμε cue-play και πήγαινε αυτόματα στο πρώτο αποθηκευμένο cue ..Τώρα δεν πάει πρέπει να πατήσω το cue απ το controler για να πάει, μετά αν το φορτώσω δουλεύει και το cue-play... άλλα στο επόμενο τραγούδι ξανά τα ίδια.
2) Το πρόγραμμα από τι φαίνεται κάνει resize από μόνο του με αποτέλεσμα να μην βγάζει το σταυρό όπως γινότανε με την εκδοσή 7 και μπορούσαμε να μετακινησουμε λίγο το πρόγραμμα για να επιλέξουμε κάτι απ την επιφάνεια εργασίας .... αυτό εμενα με βόλευε γιατί όταν παίζω σε έναν γάμο φτιάχνω τον φάκελο με τα τραγούδια εισόδου και πρώτου χορού κτλπ στην επιφάνεια για να είμαι ετοιμοπολεμος την ώρα που είναι να κάνει είσοδο το ζευγάρι.
ΕΡΩΤΗΣΗΣ:
1) Θα πρέπει να κάνουμε search db την μουσική με το καινούριο virtual? η όχι απ την στιγμή που μου τα έχει διαβάσει κανονικά όλα.
2) Όταν αποφασίσουμε να κρατήσουμε μόνο την εκδοσή 8 τι αφαιρούμε απ τον υπολογιστή για την απεγκατασταση του 7 ??
ΥΓ.
Phatomdeejay (Γιωργο) .. παίζω με το skin σου το GHOST και με έχει βολέψει πάρα πολύ θα υπάρχει κάποιο update για να μπορέσει να δουλέψει και με την 8 ?
οι παρατηρήσεις οι δίκες μου τωρα:
1) Όντως είχε αναφερθεί και ποιο πάνω σε ένα ποστ ότι στην παλιά εκδοσή πατάγαμε cue-play και πήγαινε αυτόματα στο πρώτο αποθηκευμένο cue ..Τώρα δεν πάει πρέπει να πατήσω το cue απ το controler για να πάει, μετά αν το φορτώσω δουλεύει και το cue-play... άλλα στο επόμενο τραγούδι ξανά τα ίδια.
2) Το πρόγραμμα από τι φαίνεται κάνει resize από μόνο του με αποτέλεσμα να μην βγάζει το σταυρό όπως γινότανε με την εκδοσή 7 και μπορούσαμε να μετακινησουμε λίγο το πρόγραμμα για να επιλέξουμε κάτι απ την επιφάνεια εργασίας .... αυτό εμενα με βόλευε γιατί όταν παίζω σε έναν γάμο φτιάχνω τον φάκελο με τα τραγούδια εισόδου και πρώτου χορού κτλπ στην επιφάνεια για να είμαι ετοιμοπολεμος την ώρα που είναι να κάνει είσοδο το ζευγάρι.
ΕΡΩΤΗΣΗΣ:
1) Θα πρέπει να κάνουμε search db την μουσική με το καινούριο virtual? η όχι απ την στιγμή που μου τα έχει διαβάσει κανονικά όλα.
2) Όταν αποφασίσουμε να κρατήσουμε μόνο την εκδοσή 8 τι αφαιρούμε απ τον υπολογιστή για την απεγκατασταση του 7 ??
ΥΓ.
Phatomdeejay (Γιωργο) .. παίζω με το skin σου το GHOST και με έχει βολέψει πάρα πολύ θα υπάρχει κάποιο update για να μπορέσει να δουλέψει και με την 8 ?
Έμενα θα μου απάντηση κανένας με της ερωτησούλες μου ????
geposted Mon 26 May 14 @ 12:05 pm
Oi entoles CUE twra ousiastika den aggizoun ta HotCues. I kalytera den ta xalane. an loipon exeis spatalisei xrono na ftiakseis ta HotCues se orismenes theseis, den tha itheles na sto xalasei an patiseis to CUE se kapoio allo simeio tou tragoudiou , etsi den einai ?
an pantws theleis tin ora pou fortwnei to tragoudi na pigainei kai automata sto Cue 1, yparxei setting sta Options.. auoCue ..valto sto cue.
To skin twra mporei na parei 3 morfes (modes) ta opoia enallasontai kyklika me to Maximize button...
Windowed, pou simainei oti pianei meriko apo ton xwro tis othonis sou,
Semi-maximized, opou vlepeis to Taskbar, kai ..
Full-Maximized opou vlepeis mono pliri othoni me VirtualDj.
sta dyo teleutaia modes, den yparxei dynatotita na kaneis move.
an theleis na to exeis auto, tote dialekse to Windowed mode, kai kane to skin oso resize theleis.
Episis sto Semi_Maximized mode, den mporeis na kaneis move, alla mporeis na kaneis resize. Kai meta to resize, mporeis na exeis kai Move.
to VirtualDj 8 tha diavasei oles tis database (apo olous tous sundedemenous sklirous) kai tha ftiaksei dikes tou database. xwris esy na xreiastei na kaneis tipota Add. Ola ta filter Folders, Virtual Folder, Playlists, History klp, tha metaferthoun kai stin 8 automata
an apofasisesi na kratiseis mono tin 8, den xreiazetai vasika na apegkatastiseis tipota apo tin 7. Kai kalytera tha elega na min to kaneis, giati yparxei kindynos na sviseis kata lathos koina folders kai arxeia. Kane delete to shortcut apo to desktop sou kai eisai OK.
an pantws theleis tin ora pou fortwnei to tragoudi na pigainei kai automata sto Cue 1, yparxei setting sta Options.. auoCue ..valto sto cue.
To skin twra mporei na parei 3 morfes (modes) ta opoia enallasontai kyklika me to Maximize button...
Windowed, pou simainei oti pianei meriko apo ton xwro tis othonis sou,
Semi-maximized, opou vlepeis to Taskbar, kai ..
Full-Maximized opou vlepeis mono pliri othoni me VirtualDj.
sta dyo teleutaia modes, den yparxei dynatotita na kaneis move.
an theleis na to exeis auto, tote dialekse to Windowed mode, kai kane to skin oso resize theleis.
Episis sto Semi_Maximized mode, den mporeis na kaneis move, alla mporeis na kaneis resize. Kai meta to resize, mporeis na exeis kai Move.
to VirtualDj 8 tha diavasei oles tis database (apo olous tous sundedemenous sklirous) kai tha ftiaksei dikes tou database. xwris esy na xreiastei na kaneis tipota Add. Ola ta filter Folders, Virtual Folder, Playlists, History klp, tha metaferthoun kai stin 8 automata
an apofasisesi na kratiseis mono tin 8, den xreiazetai vasika na apegkatastiseis tipota apo tin 7. Kai kalytera tha elega na min to kaneis, giati yparxei kindynos na sviseis kata lathos koina folders kai arxeia. Kane delete to shortcut apo to desktop sou kai eisai OK.
geposted Mon 26 May 14 @ 12:45 pm
vipdjvasilis wrote :
...
ΕΡΩΤΗΣΗΣ:
ΥΓ.
...
ΕΡΩΤΗΣΗΣ:
ΥΓ.
Έμενα θα μου απάντηση κανένας με της ερωτησούλες μου ????
[/quote]
edit
Με πρόλαβε ο Μπάμπης
geposted Mon 26 May 14 @ 12:58 pm
ìéá åéêüíá 1000 ëÝîåéò ëÝíå

1. ìÝóá óå virtualfolder üôáí Ý÷åé filterfolders êáé ôïõ æçôÜò recurse äåí åðéóôñÝöåé áðïôåëÝóìáôá (óôï 7 äïõëåýåé).
2. filterfolder ìå åíôïëÞ field1 contains "beatport" äåí "äïõëåýåé" êáé âãÜæåé syntax error (óôï 7 äïõëåýåé).

1. ìÝóá óå virtualfolder üôáí Ý÷åé filterfolders êáé ôïõ æçôÜò recurse äåí åðéóôñÝöåé áðïôåëÝóìáôá (óôï 7 äïõëåýåé).
2. filterfolder ìå åíôïëÞ field1 contains "beatport" äåí "äïõëåýåé" êáé âãÜæåé syntax error (óôï 7 äïõëåýåé).
geposted Mon 26 May 14 @ 3:06 pm
μια εικόνα 1000 λέξεις λένε
1. μέσα σε virtualfolder όταν έχει filterfolders και του ζητάς recurse δεν επιστρέφει αποτελέσματα (στο 7 δουλεύει).
2. filterfolder με εντολή field1 contains "beatport" δεν "δουλεύει" και βγάζει syntax error (στο 7 δουλεύει).[/quote]
Edit
όποτε ανεβάζω εικόνα αλλάζει την κωδικοσελίδα!!!
1. μέσα σε virtualfolder όταν έχει filterfolders και του ζητάς recurse δεν επιστρέφει αποτελέσματα (στο 7 δουλεύει).
2. filterfolder με εντολή field1 contains "beatport" δεν "δουλεύει" και βγάζει syntax error (στο 7 δουλεύει).[/quote]
Edit
όποτε ανεβάζω εικόνα αλλάζει την κωδικοσελίδα!!!
geposted Mon 26 May 14 @ 3:08 pm
Αν προσπαθήσεις να το δουλέψεις σαν version 8 (δηλαδή κοιτάξεις τα διαθέσιμα πεδία και τους διαθέσιμους τελεστές) τότε θα σου δουλέψουν.
Αν πας με την λογική οτι "έτσι γινόταν στο 7" δεν θα σου δουλέψουν.
Το έχουμε ξαναπεί... Η έκδοση 8 δεν είναι απλά ένα update της έκδοσης 7. Είναι γραμμένη απο την αρχή και υπάρχουν πράγματα που ενώ είναι "παρόμοια" στην ουσία γίνονται τελείως διαφορετικά!
Αν πας με την λογική οτι "έτσι γινόταν στο 7" δεν θα σου δουλέψουν.
Το έχουμε ξαναπεί... Η έκδοση 8 δεν είναι απλά ένα update της έκδοσης 7. Είναι γραμμένη απο την αρχή και υπάρχουν πράγματα που ενώ είναι "παρόμοια" στην ουσία γίνονται τελείως διαφορετικά!
geposted Mon 26 May 14 @ 3:15 pm
PhantomDeejay wrote :
Το CBG δεν μεταφέρεται πάντα. Μεταφέρεται μόνο αν τα κομμάτια δεν έχουν γίνει analyze από το 8.
Σε κάθε περίπτωση μπορείς αφού διορθώσεις τα cues είται να κάνεις beat_tap είτε re-analyze το κομμάτι για να διορθωθεί το CBG.
Σε κάθε περίπτωση μπορείς αφού διορθώσεις τα cues είται να κάνεις beat_tap είτε re-analyze το κομμάτι για να διορθωθεί το CBG.
Thanks Geogre!!!!!
geposted Mon 26 May 14 @ 3:24 pm
Γειά χαρά και καλορίζικη η νέα βέρσιον κι από εμένα.
Εγκατέστησα και την 7.41 αλλά και την 8.
Ομολογώ πως με την 8, πρόσεξα διαφορά στον ήχο.
Επίσης, μου έκανε εντύπωση πως είχε κρατήσει τα bpm καθώς και τα que points.
'Ομως... Διαπιστώνω πως δεν μπορεί να μου παίξει πλέον τα "linked files".
Δηλαδή mp3 αρχεία ήχου, που τα έχω "παντρέψει" με βίντεο.
Βασικά, προσπαθώ να ρίξω το βίντεοκλιπ στο παράθυρο του βίντεο και αυτό με ρωτάει "θα φορτώσετε το τάδε τραγούδι στο deck;"
Μα... χαζό είναι; Τόσο καιρό αυτό έκανα. Το έριχνα στο παράθυρο του βίντεο!
Εγκατέστησα και την 7.41 αλλά και την 8.
Ομολογώ πως με την 8, πρόσεξα διαφορά στον ήχο.
Επίσης, μου έκανε εντύπωση πως είχε κρατήσει τα bpm καθώς και τα que points.
'Ομως... Διαπιστώνω πως δεν μπορεί να μου παίξει πλέον τα "linked files".
Δηλαδή mp3 αρχεία ήχου, που τα έχω "παντρέψει" με βίντεο.
Βασικά, προσπαθώ να ρίξω το βίντεοκλιπ στο παράθυρο του βίντεο και αυτό με ρωτάει "θα φορτώσετε το τάδε τραγούδι στο deck;"
Μα... χαζό είναι; Τόσο καιρό αυτό έκανα. Το έριχνα στο παράθυρο του βίντεο!
geposted Mon 26 May 14 @ 3:35 pm
Vasili se katalavainw apolyta, giati ki egw to xrisimopoiousa arketa. Auti i leitourgia den yparxei pia stin version 8 (an kai paleuoume na to ksanaferoume - oxi pws den eixame prospathisei kai prin ..tespa).
H leitourgia auti antikatastathike apo ton omologoumenws pio dynato se xaraktiristaika Video Editor, opou sinei polles dynatiotites gia multiple overlays se video kai text, kathws episis, streching klp.
To kako einai episis oti ta linked arxeia pou eixes ftiaksei me tin version 7, tha paizoun twra mono audio, opote tha xreiastei na ta ksanaftiakseis me ton video Editor.
Klaps :(
H leitourgia auti antikatastathike apo ton omologoumenws pio dynato se xaraktiristaika Video Editor, opou sinei polles dynatiotites gia multiple overlays se video kai text, kathws episis, streching klp.
To kako einai episis oti ta linked arxeia pou eixes ftiaksei me tin version 7, tha paizoun twra mono audio, opote tha xreiastei na ta ksanaftiakseis me ton video Editor.
Klaps :(
geposted Mon 26 May 14 @ 3:41 pm
Κλαψ δεν θα πει τίποτα!
χαχαχ!
Δεν πειράζει.
Μέχρι να φτιαχτεί (αν φτιαχτεί κάποτε) θα παίζω με την 7.4.1!
Δεν είμαι γκρινιάρης, αλλά έχω "φτιάξει" πάνω από 1000 τραγούδια και είναι αμαρτία να ξαναορίζω από που θα τα βρίσκει.
Δεν πειράζει. Από ήχο πάντως, σκίζει.
Συγχαρητήρια και πάλι!
(Κάτι τελευταίο).
Εμένα η version 8 μου ανοίγει μέσα σε 2 δευτερόλεπτα και είναι σταθερότατη.
Η 7.4.1. αργεί παραπάνω!
χαχαχ!
Δεν πειράζει.
Μέχρι να φτιαχτεί (αν φτιαχτεί κάποτε) θα παίζω με την 7.4.1!
Δεν είμαι γκρινιάρης, αλλά έχω "φτιάξει" πάνω από 1000 τραγούδια και είναι αμαρτία να ξαναορίζω από που θα τα βρίσκει.
Δεν πειράζει. Από ήχο πάντως, σκίζει.
Συγχαρητήρια και πάλι!
(Κάτι τελευταίο).
Εμένα η version 8 μου ανοίγει μέσα σε 2 δευτερόλεπτα και είναι σταθερότατη.
Η 7.4.1. αργεί παραπάνω!
geposted Mon 26 May 14 @ 3:47 pm
PhantomDeejay wrote :
Κλείσε το smart_cue
0rafa0 wrote :
Πως θα ρυθμισω τa hot cue na douleyoun opws sto 7..akrivws opws to 7. Oute i timh 1 oute h 4 oyte to 0 .25 m kanei..
Κλείσε το smart_cue
Δυστυχως εγινε χειροτερα.θελω να εχω smart cue αλλα να σκαει το κομματι μποτα με μποτα ΟΧΙ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΟ.
geposted Mon 26 May 14 @ 3:52 pm
geposted Mon 26 May 14 @ 4:28 pm
Oraios !
Na dw egw pote tha kanw update ta peripou 40 skins pou exw ftiaksei gia tin 7 LOL kai me exoun priksei sto Skins Forum, sta pms kai sta emails. haha
Na dw egw pote tha kanw update ta peripou 40 skins pou exw ftiaksei gia tin 7 LOL kai me exoun priksei sto Skins Forum, sta pms kai sta emails. haha
geposted Mon 26 May 14 @ 7:24 pm
Μπαμπη....τα σκιν γρηγορα φιλε....εως το 2015 να τα εχεις ανεβασει ...περιμενουν χιλιαδες κοσμος all over the world
geposted Tue 27 May 14 @ 5:58 am
0rafa0 wrote :
Δυστυχως εγινε χειροτερα.θελω να εχω smart cue αλλα να σκαει το κομματι μποτα με μποτα ΟΧΙ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΟ.
PhantomDeejay wrote :
Κλείσε το smart_cue
0rafa0 wrote :
Πως θα ρυθμισω τa hot cue na douleyoun opws sto 7..akrivws opws to 7. Oute i timh 1 oute h 4 oyte to 0 .25 m kanei..
Κλείσε το smart_cue
geposted Tue 27 May 14 @ 6:31 am
Για να δουλέψει σωστά το smart_cue θα πρέπει και τα τραγούδια σου να είναι μετρημένα σωστά και να έχεις φροντίσει οτι το CBG πατάει σωστά και κατά φάση (δηλαδή το μεγάλο block αντιστοιχεί στο πρωτεύον beat)
Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία του smart-cue ανάλογα με το πως σε βολεύει.
Από προεπιλογή είναι ρυθμισμένο στο 1 beat (δηλαδή snap πάνω σε οποιαδήποτε κουκκίδα του CBG)
Εάν αυτή η τιμή δεν σε βολεύει παίξε μαζί της μέχρι να βρεις αυτή που σου κάνει...
1-> 1beat
0.5->1/2beat
0.25->1/4beat
0.125->1/8beat
0.0625->1/16beat
Η ρύθμιση που πρέπει να αλλάξεις είναι η smartCueQuantize
Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία του smart-cue ανάλογα με το πως σε βολεύει.
Από προεπιλογή είναι ρυθμισμένο στο 1 beat (δηλαδή snap πάνω σε οποιαδήποτε κουκκίδα του CBG)
Εάν αυτή η τιμή δεν σε βολεύει παίξε μαζί της μέχρι να βρεις αυτή που σου κάνει...
1-> 1beat
0.5->1/2beat
0.25->1/4beat
0.125->1/8beat
0.0625->1/16beat
Η ρύθμιση που πρέπει να αλλάξεις είναι η smartCueQuantize
geposted Tue 27 May 14 @ 6:47 am
hello paidia.erwthsh pou einai to volume sta sampler?den to vriskw
geposted Tue 27 May 14 @ 8:42 am
[quote=PhantomDeejay]Για κάποιον που ρώτησε για το GHOST...
Θα το ενημερώσω, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχεδιά μου κθώς πρώτα πρέπει να ολοκληρώσω αυτό: :)
[/quote
εγώ ρώτησα Γιώργο ...αν θυμάσαι μου το είχες σεταρι για την ergo θα πρέπει να κάνουμε πάλη το ίδιο μετά το update ?...... ( Ωραίο φαίνεται και αυτό που ετοιμάζεις, καλή συνέχεια )
Θα το ενημερώσω, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχεδιά μου κθώς πρώτα πρέπει να ολοκληρώσω αυτό: :)

εγώ ρώτησα Γιώργο ...αν θυμάσαι μου το είχες σεταρι για την ergo θα πρέπει να κάνουμε πάλη το ίδιο μετά το update ?...... ( Ωραίο φαίνεται και αυτό που ετοιμάζεις, καλή συνέχεια )
geposted Tue 27 May 14 @ 9:08 am
Γιατί Κάθε φορά που αλλάζω από 7 σε 8 μου ζητάει login ?? μου γράφει οτι ο λογαριασμός χρησιμοποιηθηκε σε αλλο υπολογιστη και για λογους ασφαλειας πρεπει να κανω ξανα login ...... εγω δεν χρησιμοποιησα τον λογαριασμο μου απο πουθενα αλλου και της δυο εκδοσης της εχω σε εναν υπολογιστη.
geposted Tue 27 May 14 @ 9:16 am
Προφανώς συνδέεσαι και στην 7 με τους server του VirtualDj.
Αν δεν χρησιμοποιείς Content Unlimited τότε στην 7 στις ρυθμίσεις στο Internet tab κάνε log out
Αν δεν χρησιμοποιείς Content Unlimited τότε στην 7 στις ρυθμίσεις στο Internet tab κάνε log out
geposted Tue 27 May 14 @ 9:17 am