Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: ποτε θα bgei to vdjpedia στα ελληνικα

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλως ηρθε το vdj 8 εγω προσωπικα μολις σημερα το κατεβασα και ομολογω οτι ενω καυχιομουν οτι το ξερω τις λειτουργιες του και τις ρυθμισεις του στην εντελεια, εμεινα με ανοιχτο το στομα οταν πατησα το gonfig. κοταξα το vdjpedia αλλα λυπαμαι και ζητω συγνωμη για αυτο,διοτι τα Αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα ωστε να μπορεσω να μελετησω τα τοσα πολλλα παραπανω που εχουν προστεθει στο προγραμμα. Για αυτο και ρωταω ποτε και αν θα βγει κατι που να μας εξηγει πως θα καταλαβουμε τι κανουν ολα αυτα που μπηκαν επιπλεον μετα την version 7.4 Επισης απ οτι διαβασα απο τους υπολοιπους εχει διάφορα προβληματακια που πρεπει να λυθουν, θα πρεπει να περιμενουμε συντομα νεα διορθωμενη εκδοση? Γιατι προς το παρον δεν σκοπευω να το εγκαταστησω στο PC της Δουλειας (φοβαμαι), θα το αφησω στον επιτραπεζιο για να παιζω και...... μαθαινω!!!!

geposted Thu 10 Jul 14 @ 4:50 pm
ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΛΑΘΟΣ MOY ΜΕΓΑΛΟ!! Δεν ειδα οτι εχει περιγραφη στα ελληνικα στο κατω μερος των επιλογων οταν ακουμπαμε το mouse. Αρα λοιπον το πρωτο μερος, καθως και ο τιτλος του post μου ειναι μαλλον ακυρα! Το μονο που μενει ειναι το ερωτημα σχετικα με τα προβληματα του vdj8. ευχαριστω!!!

1) Τα περισσότερα προβληματάκια που υπάρχουν αυτή την στιγμή αφορούν τα MAC
2) Το VirtualDj αναβαθμίζεται συνεχώς σχεδόν κάθε εβδομάδα

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)