Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: vdj8 - δεν θυμαται τα ques

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλημερα.
Εχω το vdj 8 και παιζω με μια PIONEER DDJ-SR.
Ολα λειτουργουν στην εντελεια εκτος απο το γεγονος οτι δεν μου κραταει-θυμαται τα ques...
Πως μπορουμε να το σωσουμε??
Επισης υποθετω οτι σε περιπτωση format του λαπτοπ η επανα-εγκαταστησεως του vdj 8 σε αλλο 3ο λαπτοπ,
θα πρεπει να το απεγκαταστησω απο καποιο απο τα 2 λαπτοπ που το εχω ηδη εγκαταστησει και το βαζω στο καινουργιο,σωστα??
Ευχαριστω!!

geposted Mon 21 Jul 14 @ 3:03 am
Με τι λειτουργικό παίζεις; Και που βρίσκονται τα τραγούδια σου;

Gia na eimaste kai pio akriveis... Ennoeis oti patas to CUE kai den sto krataei, i patas ta Hotcues kai den sta krataei. giati an einai toprwto, nai to CUE einai temporary Cue kai den apothikeuetai.

παιζω με windows 7 και τα τραγουδια τα εχω σε ενα εξωτερικο δισκο...
οσον αφορα τον 2ο φιλο δεν παταω τα hotcues απλα δεν θυματε σε ποιο σημειο ειχα ατακαρει το τραγουδι
την προηγουμενη φορα για να μην το ξαναψαξω απ'την αρχη... και νομιζω οτι αυτο που λες με το temporary cues δεν ισχυει γιατι
ο phantom (εχουμε ξαναμιλησει!) σ 'ενα αλλο λαπτοπ μου το φτιαξε αλλα σ'αυτο που παιζω τωρα (στο 2ο μου δλδ) θελει παλι ρυθμισμα - πιστευω...

Άλλαξε το auto-cue σε 'cue'

se cue to exw k den doulevei...

Στις ρυθμίσεις υπάρχει μια ρύθμιση "ReadOnly" Μπορείς να ελέγξεις σε παρακαλώ αν είναι στο no ?
Εαν είναι στο no έλα καθημερινά 5 με 8:30 στο chat

einai sto no...
ta leme avrio sto chat!
thnxxx

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)