Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα μετα απο εγκατασταση καινουριου λαπτοπ.

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπερα σε ολους.Αγορασα χτες ενα καινουριο λαπτοπ toshiba εχω βαλει τα windows 7 εχω κανει εγκατασταση το virtual dj le εκδοση που εχω. Εχω κανει αντιγραφη τους δυο δισκους που χρησημοποιω σε εναν εξωτερικο σκληρο χωρεισμενο στα δυο δηλαδη σα να εχω δυο εξωτερικους δισκους,εχω κανει αντιγραφη και τις database των δισκων και την database απο τον φακελο virtualdj που βρισκετε στα εγγραφα μου,τα εχω μεταφερει στον καινουριο λαπτοπ οπως ακριβως ειναι στον παλιο με την ιδια σειρα και τα ιδια γραμματα στους δισκους με το ιδιο ονομα user kai name pc και δεν βλεπει τιποτα.Ουτε cue ουτε playluist μιλαμε τιποτα.Το τρελο ειναι οτι οταν κουμπονω τον εξωτερικο δισκο σε δυο αλλα pc που εχω στο σπιτι και εχω τα windows xp βλεπει τα παντα αμεσως χωρις να κανω καμια ρυθμηση.Κουμπωνω τον δισκο στο υπολογιστη που ειχα μεχρι τωρα και αυτο εχει windows 7 και εκει παλι βλεπει τα παντα.Μεταφερω διαδοχικα τις database απο τον καθε υπολογιστη και της κανω διαδοχικα επικοληση στον φακελο στα εγγραφα και παλι δεν γινετε τιποτα.Κοντεβω να παθω εγκεφαλικο.Εχω κανει τα παντα.Μονο παππα δεν εφερα για να το διαβασει.Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει πουθενα καμια κρυφη database.Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια.

geposted Sun 27 Jul 14 @ 8:06 pm
Eswterikos, ekswterikos, kamia simasia den exei. Simasia exei to gramma tou diskou.
Pes mas loipon pws ta eixes ta tragoudia sou kai pws ta exeis twra.
Px. eixes ta tragoudia sou se diskous D kai E kai twra ta exeis se C kai D ?

dj dad καλημερα.Εξηγησα παραπανω οτι οι δισκοι ειναι φωτογραφια των πρωτοτυπον.Ηταν σε δικους με γραμματα F (δισκος ελληνικα) H (δισκος ξενα)και τωρα ειναι παλι σε γραμματα F (δισκος ελληνικα) και H (δισκος ξενα).Δεν εχει αλλαξει απολυτος τιποτα απο το πρωτοτυπο.εν τουτης δεν βλεπει τιποτα.ενω στους υπολογιστες που εχουν xp χωρις να να κανω καμια αντιγραφη database στο φακελο εγγραφα-virtual dj ,τα βλεπει ολα κανονικα ακομα και αν δεν αλλαξω τα γραματα.απλως χωςρις αλλαγη των γραμματων των δισκων δεν βλεπει τις συντομευσεις των playlist pou exw kanei.και λογικο ειναι αφου εχουν διαφορετικη διαδρομη δισκου.Μολις αλλαξω τα γραμματα βλεπει και τις playlist.Στον καινουριο οτι και να κανω δε βλεπει τιποτα.

Hmm, dld se kathe root town ekswterikwn diskwn yparxoun oi databse me onoma .. VirtualDJ Local Database v6.xml fantazomai. Anoikse mia apo autes kai postare edw ena <song> </song> record apo opoiodipote track.

Koita episis me deksi klik stis Idiotites/Properties tou diskou min tyxon o diskos kouvalaei permissions apo allon ypologisti kai o dikos sou den exei dikaiwmata read/write (ligo dyskola vevaia na min exei kan Read permissions..alla tsekare to)

Ακριβως ετσι ειναι.Αυτο ειναι απο τον δισκο με ελληνικα..
<Song FilePath="F:\GR REMIX\2014\7-2014\ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ - ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ Valentino (2014 Remix).mp3" FileSize="5196730">
<Display Color="11226172" Cover="2" Tag="1" />
<Infos SongLength="9548928" FirstSeen="1407080029" Bitrate="192" />
<BPM Bpm="27000" Phase="1909" />
<FAME IsScanned="510" Volume="11894" Key="D#m" />
<Automix MixType="3" TempoStart="541825" TempoEnd="8452869" CutStart="108704" CutEnd="9290848" FadeStart="53248" FadeEnd="9338880" RealStart="0" RealEnd="9531392" />
<Cue Num="0" Name="Cue 1" Pos="109699" />
<Cue Num="1" Name="Cue 2" Pos="973717" />
</Song>

Και αυτο ειναι απο το δισκο με ξενη μουσικη.
<Song FilePath="H:\ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ\2014\7-2014\CLUB\Bang La Decks - Zouka.mp3" FileSize="5451267">
<Display Color="15218253" Cover="2" Tag="1" />
<Infos SongLength="10016640" FirstSeen="1407080157" Bitrate="192" />
<BPM Bpm="27278" Phase="21901" />
<FAME IsScanned="510" Volume="10454" Key="Fm" />
<Automix MixType="1" CutStart="103712" CutEnd="9752704" FadeStart="12288" FadeEnd="9756672" RealStart="12288" RealEnd="9854976" />
<Cue Num="0" Name="Cue 1" Pos="14719" />
<Cue Num="1" Name="Cue 2" Pos="49245" />
</Song>

Áõôï âëåðù åãù.Äåí ìðïñù íá êáôáëáâù áí å÷åé äéêáéùìáôá ï äéóêïò ç ï÷é.

Αυτο βλεπω εγω.Δεν μπορω να καταλαβω αν εχει δικαιωματα η οχι.

Τελικα ηταν τα δικαωματα του δισκου.-Πραγματικα δεν περιμενα οτι θα ηταν κατι τετοιο.Μου φαινοτανε αδιανοητο.Το εκανα και ολα καλα.Φιλε DJDAD εισαι πολυ μπροστα.Τα συγχαρητηρια μου.Ευχαριστω!!!!

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)