Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να αγοράσω μια κάρτα ήχου..................οι οποία να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε απόδοση ήχου.......και να είναι πλήρος συμβατή με το Virtual Dj 8........
Έχω βρεί κάποιες οι οποίες είναι στα 32bit ή στα 24bit/192hz σε σχέση με τις traktor audio......
Θέλω την γνώμη σας.........
Έχω βρεί κάποιες οι οποίες είναι στα 32bit ή στα 24bit/192hz σε σχέση με τις traktor audio......
Θέλω την γνώμη σας.........
geposted Wed 24 Dec 14 @ 2:10 pm
Όλες οι κάρτες ήχου είναι συμβατές με το VirtualDj (ή το ανάποδο)
Οι μόνες κάρτες με τις οποίες υπάρχουν κάποια θέματα είναι οι κάρτες της M Audio. Οπότε, οτιδήποτε άλλο επιλέξεις θα είναι 1000% λειτουργικό και συμβατό.
Υ.Γ.:
Και οι κάρτες της M Audio μια χαρά παίζουν, αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια με τους drivers που μπορεί να κάνουν το πρόγραμμα να κολλήσει στην μνήμη όταν προσπαθήσεις να το κλείσεις.
Οι μόνες κάρτες με τις οποίες υπάρχουν κάποια θέματα είναι οι κάρτες της M Audio. Οπότε, οτιδήποτε άλλο επιλέξεις θα είναι 1000% λειτουργικό και συμβατό.
Υ.Γ.:
Και οι κάρτες της M Audio μια χαρά παίζουν, αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια με τους drivers που μπορεί να κάνουν το πρόγραμμα να κολλήσει στην μνήμη όταν προσπαθήσεις να το κλείσεις.
geposted Mon 29 Dec 14 @ 12:54 am
Εγώ χρησιμοποιώ το Akai amx.......και δεν μου πολυαρέσει ο ήχος που βγάζει.........η εσωτερική του κάρτα ήχου
geposted Mon 29 Dec 14 @ 12:56 am
Δεν ξέρω τι ήχο βγάζει η Akai. Αλλά δεν νομίζω οτι μπορεί να σου πει κανείς από ποια κάρτα ήχου θα σου "αρέσει" ο ήχος...
geposted Mon 29 Dec 14 @ 1:03 am