Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: Αγορά Mac....Να πάρω? (Βοήθεια...)

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπέρα σε όλους σας.................
Χρησιμοποιώ Windows 8.1
I7, 2.4ghz, 24gb ram, 256ssd, 2gb gforce δεν έχω κάποιο πρόβλημα................αλλά επειδή είναι 17'' και είναι βαρής θέλω να πάρω κάτι ποιο ελαφρή....

Έτσι λέω για πρώτη φορά να πάρω Mac....
Και ο συγκεκριμένος που βρήκα είναι MacBook Pro Retina, 2.4ghz, 16gb ram, 512flash, iris+1gb ram (2η κάρτα γραφικών)

Τώρα φοβάμαι λίγο...............για τα καινούρια λογισμικά τα Yosemite........όπως βλέπω έχουν πολλά crash και πολλά lag.....

Είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσουμε?
Βοηθήστε με να μην κάνω τσάμπα αγορά...............γιατί είναι πολλά τα χρήματα
Έχει σωστή εφαρμογή με το Virtual Dj 8.............(υπόψιν ότι παίζω Karaoke + Dj οπότε χρησιμοποιώ και το Video αν αυτό βοηθάει)

geposted Sat 27 Dec 14 @ 1:15 pm
Κανείς σχετικός?

Θα σου πρότεινα (για πολλούς λόγους) να κάτσεις όπως ακριβώς είσαι.

Δεν είναι αν τα MAC δεν είναι καλά για αυτή τη δουλειά ή αν τα Yosemite έχουν ακόμα θεματάκια κτλ...
Είναι οτι θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να μάθεις ένα καινούργιο λειτουργικό, και να μπεις στη λογική του MAC OS X πριν να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια επαγγελματικά.
Αν ο λόγος που θες το MAC είναι το μέγεθος δεν δικαιολογεί κατά την γνώμη μου το κόστος (αγοράς) και το ρίσκο. Αν τώρα εσύ θες έτσι κι αλλιώς να πάρεις MAC και αφού εξοικειωθείς μαζί του να παίξεις αργότερα και μ' αυτό, τότε Ok.

Σαν λειτουργικό και σαν υπολιγιστής είναι καλύτερος για την δουλειά που το θέλω? Δεν με ενδιαφέρει το κόστος....

Δεν μπορώ να σου απαντήσω... Δεν υπάρχει "καλύτερο" και "χειρότερο"
Δεν είναι ίδια πράγματα...
Προσωπικά πάντως σου απάντησα ήδη οτι η άποψη μου (πέραν του κόστους) είναι να συνεχίσεις ως έχεις, ειδικά αν δεν έχεις προβλήματα.

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)