καλημερα σε ολο το φορουμ.
θα μπω κατευθειαν στο θεμα,λοιπον δεν μπορω να βρω στο 8αρι πως κανει videolink
το ψαχνω εδω και ενα 20ημερο και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη διαβασα αρκετα και παλι δεν εβγαλα ακρη
ευχαριστω
θα μπω κατευθειαν στο θεμα,λοιπον δεν μπορω να βρω στο 8αρι πως κανει videolink
το ψαχνω εδω και ενα 20ημερο και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη διαβασα αρκετα και παλι δεν εβγαλα ακρη
ευχαριστω
geposted Sun 28 Dec 14 @ 6:00 pm
Δεν κάνει (προς το παρών)
Ο μόνος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις τον video editor ή να τρέξεις ένα sample (τα samples μπορούν να είναι και βίντεο πλέον)
Ο μόνος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις τον video editor ή να τρέξεις ένα sample (τα samples μπορούν να είναι και βίντεο πλέον)
geposted Mon 29 Dec 14 @ 12:25 am
δεξί κλικ στο τραγούδι -> επεξεργαστής video , στο παράθυρο που ανοίγει πατάς υπέρθεση video και επιλέγεις το video πού θέλεις να κάνεις link και μετά αποθηκεύεις και είσαι οκ!!!
geposted Mon 29 Dec 14 @ 6:53 am
ευχαριστω φιλοι και ελπιζω να ειναι προς το παρων και να αλλαξει στο μελλον.
κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω, στης προηγουμενες εκδοσεις ειχε στο video το enable/disample video engine
κατι που βοηθουσε αρκετα οταν κολλούσε το video να επανελθει
στο 8αρι δεν το εχω βρει εκτος το παραθυρο που δεν κανει δουλεια.
εχω και αλλα προβληματα σταθεροτητας στο 8αρι μου σβηνει σε ωρα δουλειας οποτε αναγκαζομαι και
παιζω με 2 λαπτοπ i7 και ενα pc i7 και 2 διαφορετικες κονσολες NS7 και SB
τα προβληματα ειναι περισσοτερο στην NS7 και το pc τα οποια παιζουν μαζι τα τελευταια 3 χρονια χωρις
καποιο προβλημα
κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω, στης προηγουμενες εκδοσεις ειχε στο video το enable/disample video engine
κατι που βοηθουσε αρκετα οταν κολλούσε το video να επανελθει
στο 8αρι δεν το εχω βρει εκτος το παραθυρο που δεν κανει δουλεια.
εχω και αλλα προβληματα σταθεροτητας στο 8αρι μου σβηνει σε ωρα δουλειας οποτε αναγκαζομαι και
παιζω με 2 λαπτοπ i7 και ενα pc i7 και 2 διαφορετικες κονσολες NS7 και SB
τα προβληματα ειναι περισσοτερο στην NS7 και το pc τα οποια παιζουν μαζι τα τελευταια 3 χρονια χωρις
καποιο προβλημα
geposted Mon 29 Dec 14 @ 10:30 am