Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: error τραγουδιων

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα προβληματακι και για να σας δωσω να καταλαβετε παω στο search πληκτρολογω π.χ ρεμος η οποιοδηποτε αλλο καλλιτεχνη, μου εμφανιζει ολα τα τραγουδια κανονικα επιλεγω το τραγουδι π.χ <δικοπο φιλι>παταω να φορτωσει και μου βγαζει error επιλεγω ακριβως το ιδιο κομματι επειδη τα εχω περασει εις διπλουν μεσα(δυστυχως)και το φορτωνει κανονικα και στα δυο deck,πως μπορω να το διορθωσω αυτο περα απο το οτι θα πρεπει να σβησω ολα τα tracks καλλιτεχνων που εχουν περαστει διπλα και τριπλα,σας ευχαριστω!!!!

geposted Mon 12 Jan 15 @ 3:00 pm
συγνωμη που επιμενω ειναι και η ωρα ακαταλληλη αλλα μια απαντηση γιατι θα φαω ολο το βραδυ να σβηνω τραγουδια απο ολους τους φακελους!!!!!!

Το βρηκα μαγκες!!!!!!!

Κάτω αριστερά στον Browser υπάρχει ένα μικρό στρόγγυλο κουμπί (ακριβώς πάνω απο τα κουμπιά που αλλάζουν το μέγεθος της γραμματοσειράς)
Το πατάς, επιλέγεις Βάση Δεδομένων->Αφαίρεση ανύπαρκτων αρχείων από την ΒΔ αναζήτησης

καλημερα με εσωσες εγω εκανα ενα ενα με αφαιρεση απο search db,το διαβασα σε παλαιοτερο topic για αυτο και ειπα πως το βρηκα,σε ευχαριστω phantom και καλη σου μερα!!!

Συγνωμη phantom αλλα εχω την L.E μηπως αναφερεσαι στην 8?

sorry το εκανα ο.κ απλα μπερδευτικα

σε ένα ίδιο πρόβλημα έκανα την διαδικασία που προτάθηκε για error tracks αλλά για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω δεν μου τα καθαρίζει.καμιά ιδέα?

μετά απο ώρες ψάξιμο...γράφω την λύση για να ξέρει και κάποιος άλλος αν του τύχει!αν και έκανα καθαρισμό στην database μου άφηνε κάποια tracks με error!λοιπόν αυτά τα tracks ήταν σε m3u αρχεία(playlist) που ήταν μέσα σε φακέλους και είχαν μείνει!τα εντόπισα....τα διέγραψα και όλα καλά!!!

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)