Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: usb sound δουλευει με mixer?

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπερα παιδια.καταρχην να σας πω οτι επαιζα με cd αλλα προσφατα αποφασησα να δουλεψω λιγο digital και αποφασησα να ασχοληθω με το virtual.Θελω αρχικα (για να προσαρμοστω στην ιδεα) να δουλεψω χωρις controller ,μονο με πληκτρολογιο και ποντικι.επειδη δουλευω σε ενα μπαρ χρειαζπμαι και τα ακουστικα .οποτε η ερωτηση μου ειιναι η εξης.μπορω με την usb sound card να συνδεθω και στον μικτη του μαγαζιου ή οχι?ρωταω επειδη σε πολλα βιντεο στο youtube στα σχολια πολλοι χρηστες γραφουν οτι δεν γινεται .ευχαριστω!!

geposted Wed 15 Apr 15 @ 7:13 am
Αν θές κάθε εικονικό deck στην οθόνη σου να βγαίνει και σε μία φέτα του μίκτη, τότε αυτό δεν γίνεται με την "δωρεάν" έκδοση που ούτως ή άλλως δεν επιτρέπεται η χρήση της σε επαγγελματικό επιπέδο.
Αν τώρα αγοράσεις μια άδεια PRO (είτε Infinity είτε Subscriber) τότε γίνεται εφόσων η κάρτα ήχου βγάζει τουλάχιστον 2 στερεοφωνικές εξόδους (4out)

οχι .αυτο που θελω ειναι το εξης : να κανω αλλαγη τα τραγουδια , να βαζω εφε κτλπ ολα απο τον υπολογιστη με το ποντικι και το πληκτρολογιο.απλα με μια usb καρτα ηχου (φθηνη απλα για την δουλεια) να κανω cue το επομενο τραγουδι στα ακουστικα.απλα δεν ξερω αν μπορω να συνδεθω στον μικτη του μαγαζιου και α μπορω να ακουω παραλληλα απο την καρτα ηχουν.αυτο που θελω να κανω στο δειχνω παρακατω στο Link : https://www.youtube.com/watch?v=dkGAFTXidKs

Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι (δηλαδή να συνδέσεις τα ακουστικά σε μία κάρτα USB για να κάνεις CUE/PFL και τον μίκτη στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου του laptop σου) ναι γίνεται.
Όσον αφορά το νομικό κομμάτι ισχύει οτι αναφέρθηκε και παραπάνω.

υποθετικα μιλωντας αν εγω εχω την αδεια τοτε μονο που εχω να κανω ειναι να συνδεσω τον μικτη με ενα καλωδιο(κοκκινο-ασπρο) στην ενσωματομενη καρτα ηχου και να κανω τις καταλληλες ρυθμησεις στο virual.μπορεις να μου πεισ ποιες ειναι αυτες?

Master+Headphones, 2 Soundcards
Και επιλέγεις αντίστοιχα τις κάρτες ήχου

ok.δηλαδη δεν επιλεγω το external mixer!! ευχαριστω πολυ φιλε!

αν ειναι ευκολο μου λες πως μπορω να δω και τι αδεια εχω? χρεισημοποιω το virtual version 8.0.0

βασικα εγω εκανα λαθος .το 7 εχω και οταν ανοιγει μου γραφει vitrualdjpro7 σε κοκκινο πλαισιο!

version 7.0.5 pro Κατω αριστερα στο πλαισιο αυτο.

Θα σου υπενθυμίσω απλά οτι σύμφωνα με τους όρους χρήσης, οι "ανεπίσημες" (σπασμένες) εκδόσεις δεν υποστηρίζονται σ' αυτό εδώ το forum.
Εάν το πρόγραμμα το έχεις αγορασμένο τότε θα σε παρακαλούσαμε να ενημερώσεις το προφιλ σου με τον σειριακό σου αριθμό http://www.virtualdj.com/users/edit.html?view=licenses

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)