Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα με vdj8 le σε Pioneer ergo

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπέρα έχω να κανω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με Τίς άδειες του software le.Εχω την Pioneer ergo και παίζω με traktor αυτο το διάστημα.στο παρελθόν ειχα την Traktor s4!!και ήμουνα πολυ ευχαριστημένος με το λογισμικό και γενικότερα!απο τότε που πήρα την Pioneer ειχα ιδι το traktor le έχω μια ερώτηση πάνω σε αυτο!!!!δεν ξέρω πως ακριβώς είναι οι ρυθμίσεις Τίς κονσόλας δεν μου βγάζει ήχο απο τα ακουστικά μιπως επιδι δν
Έχω συνδέσει την κονσόλα ακόμα
Με Monitor ηχεία η οτιδιποτε;;Η υπαρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που δεν έχω κανει;

Η επόμενη ερώτηση είναι οτι θα ήθελα παρα πολυ μα χρησιμοποίησω το vdj μόνιμα αλλα έχω ενα
Μικρό πρόβλημα...μόλις ανοίγω ΥΟ vdj8 μου ζητάει κάποιο key για το le 2.βαζω τον κωδικό που υπαρχει πίσω στο απο το CD του le2 και μου λέει οτι είναι λάθος μιπως προείχε να κανω κατι αλο κάποια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη σας ευχαριστώ πολυ

geposted Sat 18 Apr 15 @ 1:35 pm
εάν έχεις την ddj ergo-κ (μαύρο χρώμα) θα πρέπει να αγοράσεις μια άδεια ή VirtualDJ 8 PLUS Controller ή VirtualDJ 8 PRO Infinity .
εάν έχεις την ddj ergo-v (άσπρο χρώμα) έχεις την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την VirtualDJ 8 LE.

Έχω το μαύρο αλλα δν
Είναι μόνο αυτο το θέμα ξερεις μιπως ΕΣΥ πως μπορω μα
Ακούσω απο τα ακουστικά στο Traktor?παλια την άνοιγα και ήταν αυτόματα ξερει μιπως κανείς τι ρυθμίσεις θέλει η μιπως γίνετε μόνο ενα η κονσόλα είναι συνενη με
Ηχεία γιατι εμένα βγάζει ήχο απο το μακ

^η μιπως πρέπει η κονσόλα να
Είναι συνδεμένη με
Ηχεία και τα λοιπά;

Σχετικά με την δεύτερη ερώτηση σου έχω απαντήσει ήδη εδώ:
http://www.virtualdj.com/forums/200124/Greek_Forum/__915___949___953___945____963___945___962__.html

Επίσης κλείδωσα όλα τα άλλα νήματα.
Θα σε παρακαλέσω να ΜΗΝ ανοίξεις καινούργιο νήμα όσον αφορά τα προβλήματα σου με την ERGO και γενικά να χρησιμοποιήσεις αυτό ΕΔΩ το νήμα.
Όταν κάνεις την ίδια ερώτηση σε 2-3 νήματα, άλλοι σου απαντάνε στο ένα, άλλοι στο άλλο και γίνεται δύσκολο να παρακολουθήσουμε τις απαντήσεις και να σε βοηθήσουμε...

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)