Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: 2 ερωτησεις

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα
1) έβαλα έναν νέο εξωτερικό δίσκο με τραγούδια στο pc.Όταν άνοιξα να δω τα τραγούδια που περιεχοντε στους φακέλους για πρώτη φορά,στον browser για ένα δευτερόλεπτο μέχρι να κάνει το πρόγραμμα "read tags" μου τα εμφάνισε κανονικά δηλαδή κάτω από το artist τον τραγουδιστή και κάτω από το title το όνομα του τραγουδιου.Προσοχή αυτό μονο για 1-2 δευτερόλεπτα.Με το που έκανε read tags μου πήγε κάτω από το artist το όνομα του τραγουδιού - το όνομα του κοματιου μαζί. ΚΑΙ άφησε κενό κάτω από το title.Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί αυτό και να μου τα εμφανίζει κανονικά?
2)υπάρχει κάποια συντόμευση πληκτρολογίου για την εντολή tag editor διότι κάνω σε όλα μου τα κοματιά Αξιολόγηση με τα αστέρια και δεν μπορώ συνέχεια να κάνω δεξι κλικ
Ευχαριστώ

geposted Mon 04 May 15 @ 4:12 pm
DJCOSICOSI wrote :
Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα
...
2)υπάρχει κάποια συντόμευση πληκτρολογίου για την εντολή tag editor διότι κάνω σε όλα μου τα κοματιά Αξιολόγηση με τα αστέρια και δεν μπορώ συνέχεια να κάνω δεξι κλικ
Ευχαριστώ

browsed_file_info

Όσο για το 1 η απάντηση είναι οτι το πρόγραμμα έκανε αυτό που είναι προγραμματισμένο να κάνει...
Να διαβάζει τα tags. Αν τα κομμάτια σου δεν έχουν σωστά tags τότε το πρόγραμμα δεν θα δείξει σωστά και τις πληροφορίες.
Τέλος μπορείς αν θες να απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις το να διαβάζονται τα tags αλλά θα πρέπει τα αρχεία σου να ακολουθούν μια συγκεκριμένη λογική για να σου δείχνει το πρόγραμμα σωστά της βασικές πληροφορίες. Θα πρέπει δηλαδή να είναι όλα σου τα αρχεία της μορφής Artist - Title

DJSADIM θελω συντομευση πληκρτολογιου δηλαδη να παταω καποια πληκτρα απο το πληκτρολογιο και να κανω αυτο που κανω με το ποντικι,δεν θελω εντολη για να κανω map
DJ phantom το θεμα ειναι οτι τα διαβασε τα tags,ξαναγυρνανε τωρα στην αρχικη μορφη με καποιο τροπο?δηλαδη οπως ητανε πριν τα διαβασει?

Την εντολή την κάνεις "map" σε όποιο κουμπί θες εσύ στο πληκτρολόγιο.
Και όπως σου είπα παραπάνω, η λύση είναι να απενεργοποιήσεις την επιλογή "gettitlefromtags"

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)