κρατάω bacup και δίνω ναι ή όχι?
Το δίσκο το μεσημέρι τον είχα σε άλλο pc και του περνούσα νέα τραγούδια επίσης έκανα κάποιες αλλαγές σε φακέλους μέσα από το vdj8.
Πως να έγινε αυτό?
Το δίσκο το μεσημέρι τον είχα σε άλλο pc και του περνούσα νέα τραγούδια επίσης έκανα κάποιες αλλαγές σε φακέλους μέσα από το vdj8.
Πως να έγινε αυτό?

geposted Wed 08 Jul 15 @ 10:04 am
πάλι τα ίδια όταν βάζω το δίσκο στο pc που του συμπληρώνω τη μουσική και μετά σ΄αυτό που παίζω και πάλι μου βγάζει ότι η βάση είναι κατεστραμμένη.
geposted Tue 14 Jul 15 @ 1:29 pm
πάλι τα ίδια όταν βάζω το δίσκο στο pc που του συμπληρώνω τη μουσική και μετά σ΄αυτό που παίζω και πάλι μου βγάζει ότι η βάση είναι κατεστραμμένη.
geposted Tue 14 Jul 15 @ 3:33 pm
Και εντελως ξαφνικα παω πριν 2 σαββατα να ανοιξω το προγραμμα να παιξω σε ενα παρτυ και τα μισα και παραπανω στοιχεια της d/b ελειπαν (bpm,cue κτλ) . Ευτυχως ειχα προχειρο το backup και το εριξα κατευθειαν. Το Περιεργο ειναι οτι το προγραμμα εκλεισε κανονικοτατα την τελευταια φορα και η μονη αλλαγη που εκανα οταν το ανοιξα ηταν να βαλω ενα daylight skin. Ουτε μηνυμα για corrupted database μου εβγαλε. Ανεβαζω λοιπον την database και θα ηθελα πολυ να μαθω τι το προκαλεσε αυτο. Ευχαριστω προκαταβολικα. http://www.easybytez.com/y79p8woi9t8u
geposted Fri 24 Jul 15 @ 2:38 pm
Σε μένα το κάνει όταν βάζω το δίσκο στο bacup pc και όταν τον επιστρέφω στο master pc μου εμφανίζει το μήνυμα κατεστραμμένη βάση.
Μήπως πρέπει να κανω κάτι στο bacup pc?
Μήπως πρέπει να κανω κάτι στο bacup pc?
geposted Mon 27 Jul 15 @ 10:59 am
Του έγινε συνήθεια μολις συμπληρώνω κάτι στο δίσκο να λέει κατεστραμένη βάση.
geposted Sun 02 Aug 15 @ 2:17 pm
Και το αποτέλεσμα εχασε τα μισα cue τι να το κάνω τι το επιασε ξαφνικα τι μπορει να φταιει?
geposted Mon 03 Aug 15 @ 11:03 am
Σας έχω αναφέρει επανειλημμένα ότι το vdj στο master pc εμφανίζει (κατεστραμμένη βάση) και φυσικά λείπουν κάποια cue κ. λ.π.
Αυτό συμβαίνει όταν βάζω το δίσκο στο δεύτερο pc που είναι για bacup για να ανανεώσω τα τραγούδια.
Η ερώτηση είναι τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει να καταστρέφεται η βάση.
Μήπως επανεγκατασταση στο master pc θα βοηθούσε ????
geposted Fri 14 Aug 15 @ 5:20 pm
Μου είχες στείλει με e-mail την κατεστραμμένη βάση παλιότερα αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Αυτή τη φορά θέλω να μου στείλεις 3 αρχεία zip:
1) Ολόκληρο το φάκελο "VirtualDj" του εξωτερικού δίσκου
2) Ολόκληρο το φάκελο "Documents\VirtualDj" του master PC
3) Ολόκληρο το φάκελο "Documents\VirtualDj" του Backup PC
Αν τα αρχεία 2 και 3 είναι πολύ μεγάλα, αφαίρεσε από το zip τον φάκελο skins και άσε τα υπόλοιπα.
Αν τα αρχεία 2 και 3 είναι πολύ μεγάλα, αφαίρεσε από το zip τον φάκελο skins και άσε τα υπόλοιπα.
geposted Mon 17 Aug 15 @ 9:24 am
PhantomDeejay wrote :
Μου είχες στείλει με e-mail την κατεστραμμένη βάση παλιότερα αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Eχω περάσει την τελευταία έκδοση σε τρία labtop παιδεύω το δίσκο και δεν βγάζει πρόβλημα. Μόλις μου το ξαναβγάλει θα σου τα στείλω.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !!!
geposted Tue 18 Aug 15 @ 3:27 pm
Γιώργο πάλι τα ίδια σου στέλνω το mail.
geposted Mon 05 Oct 15 @ 5:38 pm
Από το master δίσκο που παίζω με το πρόγραμμα ξαφνικά χθες δεν διάβαζε κάποια αρχεία έκανα ένα έλεγχο και διαπίστωσα ότι και στον explorer τον
windows δεν τα εμφάνιζε.
Ο δίσκος είναι 500g με 42 g free .
Έκανα έλεγχο για σφάλματα και αυτόματη επιδιόρθωση και τα 42g free έγιναν 77g free έχουν χαθεί 35g .
Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να επαναφέρει τα 35g.
Είναι ο δίσκος που μόλις τον έβαζα σε άλλο pc μετά έλεγε ότι η βάση είναι κατεστραμμένη.
windows δεν τα εμφάνιζε.
Ο δίσκος είναι 500g με 42 g free .
Έκανα έλεγχο για σφάλματα και αυτόματη επιδιόρθωση και τα 42g free έγιναν 77g free έχουν χαθεί 35g .
Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να επαναφέρει τα 35g.
Είναι ο δίσκος που μόλις τον έβαζα σε άλλο pc μετά έλεγε ότι η βάση είναι κατεστραμμένη.
geposted Sat 10 Oct 15 @ 8:40 am
Κάνεις backup και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του δίσκου. Στο τέλος τον παλιό δίσκο τον κάνεις ένα format και το κρατάς ΜΟΝΟ για backup καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει "χτυπήσει" και να σου χάνει δεδομένα συνέχεια. Επίσης το έχουμε πει ΠΟΛΛΕΣ φορές οτί κρατάμε πάντα ένα 15% με 20% του δίσκου ελεύθερο.
Διαφορετικά ο δίσκος αρχίζει να εμφανίζει προβλήματα.
Διαφορετικά ο δίσκος αρχίζει να εμφανίζει προβλήματα.
geposted Sun 11 Oct 15 @ 3:59 pm
Πάλι τα ίδια με καινούργιο δίσκο δούλεψε τρεις ημέρες και ξαφνικά πάλι εμφάνισε κατεστραμμένη βάση αυτό γίνεται βέβαια όταν βάζω το δίσκο
σε άλλο labtop, άσχετα αν ο δίσκος ανοιχτεί με το virtual dj. Πρέπει να βρεθεί λύση.
σε άλλο labtop, άσχετα αν ο δίσκος ανοιχτεί με το virtual dj. Πρέπει να βρεθεί λύση.
geposted Thu 29 Oct 15 @ 8:59 am
Το "πρόβλημα" είναι ο ίδιος ο δίσκος ή το backup pc. Μήπως ο δίσκος τυχαίνει να είναι WD Passport USB 3.0 χωρίς δική του τροφοδοσία;
Το πιθανότερο σενάριο είναι οτι το ρεύμα που τραβάει από την USB στο backup PC να είναι οριακό για την σωστή του λειτουργία.
Επειδή "ξεψάχνισα" τις παλιές σου βάσεις, δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα οι ίδιες οι βάσεις ώστε να τις κάνει corrupted το VirtualDj.
Το πιθανότερο είναι οτι ο δίσκος "κλείνει" κατά την εγγραφή του αρχείου (πχ λόγω αδυναμίας σωστής τροφοδοσίας ρεύματος)
Δοκίμασε και σε άλλη θύρα USB και αν το backup pc είναι σταθερός τότε δοκίμασε στίς ΠΙΣΩ θύρες που είναι κουμπωμένες απ' ευθείας στην Motherboard και όχι στις μπροστινές που συνήθως δεν μπορούν να δώσουν πλήρες ρεύμα.
Το πιθανότερο σενάριο είναι οτι το ρεύμα που τραβάει από την USB στο backup PC να είναι οριακό για την σωστή του λειτουργία.
Επειδή "ξεψάχνισα" τις παλιές σου βάσεις, δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα οι ίδιες οι βάσεις ώστε να τις κάνει corrupted το VirtualDj.
Το πιθανότερο είναι οτι ο δίσκος "κλείνει" κατά την εγγραφή του αρχείου (πχ λόγω αδυναμίας σωστής τροφοδοσίας ρεύματος)
Δοκίμασε και σε άλλη θύρα USB και αν το backup pc είναι σταθερός τότε δοκίμασε στίς ΠΙΣΩ θύρες που είναι κουμπωμένες απ' ευθείας στην Motherboard και όχι στις μπροστινές που συνήθως δεν μπορούν να δώσουν πλήρες ρεύμα.
geposted Thu 29 Oct 15 @ 9:19 am
ΟΙ δίσκοι είναι seagate 1t usb 3 με τροφοδοσία από usb, στα δύο labtop i3 & i5 δουλεύουν σε usb 3 μόνο στο ένα core 2 duo έχω Usb 2.
θα το τσεκάρω να δω αν αυτό που έχει τη usb 2 είναι το πρόβλημα.
Η database υπάρχει περίπτωση να χτυπάει χωρίς να έχω ανοιχτό το virtual dj.
Δηλαδή να έχω συνδέσει το δίσκο σε αυτό με τη usb 2 για να περάσω κάποια τραγούδια με κλειστό το virtual dj.
θα το τσεκάρω να δω αν αυτό που έχει τη usb 2 είναι το πρόβλημα.
Η database υπάρχει περίπτωση να χτυπάει χωρίς να έχω ανοιχτό το virtual dj.
Δηλαδή να έχω συνδέσει το δίσκο σε αυτό με τη usb 2 για να περάσω κάποια τραγούδια με κλειστό το virtual dj.
geposted Thu 29 Oct 15 @ 6:47 pm
Αν η database χτυπάει χωρίς να την διαβάσει/γράψει το VirtualDj τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα. Είτε με τους δίσκους, είτε με τον υπολογιστή, είτε με κάτι άλλο.
Είναι "λογικό" κάτι να πάει στραβά κατά την εγγραφή του αρχείου στο δίσκο και να γίνεται corrupted. Δεν είναι όμως καθόλου "λογικό" η βάση έτσι απο μόνη της στα καλά καθούμενα να γίνεται corrupted χωρίς να την διαβάζει/γράφει κάποιο πρόγραμμα
Είναι "λογικό" κάτι να πάει στραβά κατά την εγγραφή του αρχείου στο δίσκο και να γίνεται corrupted. Δεν είναι όμως καθόλου "λογικό" η βάση έτσι απο μόνη της στα καλά καθούμενα να γίνεται corrupted χωρίς να την διαβάζει/γράφει κάποιο πρόγραμμα
geposted Thu 29 Oct 15 @ 6:53 pm
Τελικά βγάλαμε κάποιο συμπέρασμα;;; Τι μπορούμε να κάνουμε;; Γιατί και και εγώ το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με τον Kappa έχω.. Επιπλέον πέρα από το ότι χάνει cue και χρωματισμούς που έχω κάνει, μου σβήνει και αρχεία!! Και παλιά αρχεία, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, καινούρια αρχεία! Και ο δίσκος είναι ολοκαίνουριος!
geposted Tue 10 Nov 15 @ 10:50 am
Εγώ δεν βάζω τους εξ.σκληρούς πλέον σε usb 2 έχω κρατήσει bacup στον εσωτερικό ενός labtop και σε δύο εξωτερικούς μέχρι στιγμής δεν το ξαναέκανε αλλά όλη την ώρα bacup και ξανά bacup.Δεν νομίζω να φταίει το πρόγραμμα ,λογικά οι δίσκοι μένουν από ρεύμα και χάνουν δεδομένα και παρουσιάζουν προβλήματα.
Μόνο αν καταστραφεί και η βάση που είναι στον εσωτερικό δίσκο του labtop θα φταίει το πρόγραμμα.Πιστεύω ότι ένα hub με τροφοδοτικό θα μας λύσει το πρόβλημα.
Μόνο αν καταστραφεί και η βάση που είναι στον εσωτερικό δίσκο του labtop θα φταίει το πρόγραμμα.Πιστεύω ότι ένα hub με τροφοδοτικό θα μας λύσει το πρόβλημα.
geposted Tue 10 Nov 15 @ 1:18 pm